Matlaging, Reise

Munter mat

Danmark • Sesong 6, Episode 6

Ons 29. sep 15:15 - 15:55 • repriseNRK1
James og Adam Price drar på en reise inn i ostens vidunderlige verden. De tar for seg ostestek, ostepotetmosen Aligot og fritert geitost. Farligere blir det når brødrene støter på en 23 år gammel ost fra Kreta og en prelsk spesialitet fra Sardinia.

Sesonger og episoder

Sesong 6
  • Sesong 1
  • Sesong 2
  • Sesong 3
  • Sesong 4
  • Sesong 5
  • Sesong 6
  • Sesong 7
  • Sesong 8
  • Sesong 9
  • Sesong 10
  • Sesong 11
  • Sesong 12
  • Sesong 13
Sesong 6
  • Episode 1 - Wien
    Matlaging, Reise, S6:E1

    Brødrene James og Adam Price vil lage mat fra Wien. De banker de største wienerschnitzlene og fullfører Der Kaisers Tafelspitz med Apfelkren og Schnittlauchsauce. Til slutt baker de en herlig Sachertorte.

  • Episode 2 - En ristet med det hele
    Matlaging, Reise, S6:E2

    Maskinerne fylder det meste af køkkenet, når brødrene Price løfter den danske grillbartradition fra fast food til gourmet. Elskede pølsevognklassikere som Cowboytoasten, den ristede hotdog og den trofaste følgesvend Kongobajeren laves fra bunden.

  • Episode 3 - Chokolade
    Matlaging, Reise, S6:E3

    Brødrene James og Adam Price tar for seg sjokoladen i alle dens utgaver: de lager melkesjokoladeis, sjokoladekake, skilpaddesjokolade og en ny variant av klassikeren Plomme i Madeira.

  • Episode 4 - Thai for two
    Matlaging, Reise, S6:E4

    Utstyrt med chili, ingefær, hvitløk og en thailandsk husgud tar brødrene James og Adam Price fatt på oppskriftene til thaisuppe, pad thai og thai-vårruller.

  • Episode 5 - Fise med Price
    Matlaging, Reise, S6:E5

    Magene fylles av flesk og luft når brødrene James og Adam Price kaster seg over kålen. Gleden er stor, prisen lav, helt til Adam drysser raspede trøfler over foie gras i savoykål. Ellers byr de på brunkål og flesk, choucroute garnie og sjømannskål.

  • Episode 6 - Say cheese
    Matlaging, Reise, S6:E6

    James og Adam Price drar på en reise inn i ostens vidunderlige verden. De tar for seg ostestek, ostepotetmosen Aligot og fritert geitost. Farligere blir det når brødrene støter på en 23 år gammel ost fra Kreta og en prelsk spesialitet fra Sardinia.

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer