Komedie

Fjols til fjells

NorgeSesong 1, Episode 1

TVNorge • Lør 14. mai 11:30 - 12:00
Turid og Jarle har sett fram til en avslappende langhelg på hytta, men møter utfordringer allerede på veien opp. Når de i tillegg får uventet besøk, er helgen på vei utfor stupet.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1 - Turid-tid
  Komedie, S1:E1

  Turid og Jarle har sett fram til en avslappende langhelg på hytta, men møter utfordringer allerede på veien opp. Når de i tillegg får uventet besøk, er helgen på vei utfor stupet.

 • Episode 2 - Treretters velmøte
  Komedie, S1:E2

  Poppe, Morten og Pia øyner en mulighet til å promotere hotellet når de oppdager at Ivar skal arrangere hyttevelmøte på hotellet. Lars og Lene kjenner at skilsmissehytta begynner å bli en belastning for forholdet deres.

 • Episode 3 - Stamp og familieforøkelse
  Komedie, S1:E3

  Endelig skal Hurumhei få stamp. Pia er i fyr og flamme, men har ikke forutsett alle utfordringene stampinstallering har å by på. Turid har invitert Olaf på besøk for å sette Roar og Gunn på plass.

 • Episode 4 - Å selge de bæra man har
  Komedie, S1:E4

  Med hjelp fra Janne skal Pia og Poppe ha åpningsfest for stampen. Med skyhøye ambisjoner for festen planlegger Poppe å sette hotellet på kartet en gang for alle. Gunn synes Olaf virker ensom.

 • Episode 5 - Voi, voi
  Komedie, S1:E5

  Olaf er sporløst forsvunnet og Gausdal lensmannskontor tar en titt på saken. Gjennom etterforskningen kommer det frem flere hemmeligheter om Turid, Jarle, Roar og Gunn. Det viser seg at flere kan være mistenkte i denne forsvinningssaken.

 • Episode 6 - Ulv, ulv
  Komedie, S1:E6

  Når Pia observerer en ulv i skogen får Poppe en genial idé om å arrangere ulvesafari. Lene får nok av at Lars varter opp Lærke hele tiden og prøver å gjemme hunden så hun kan få Lars for seg selv. På Olafstøl har Turid invitert Marco til spillkveld.

 • Episode 7 - Hotellsalg og koma
  Komedie, S1:E7

  Olaf havner i koma etter å ha blitt funnet kald og forkommen på fjellet. Legenes prognoser er ikke gode, men midt i sorgen begynner en stille kamp om arven etter Olaf. Pia er fortvilt og rådvill nå som Morten har forlatt dem og Poppe er på sykehus.

 • Episode 8 - Hyttebytte og pinup-blader
  Komedie, S1:E8

  Ivar har ikke gitt opp å kjøpe Hurumhei og snart mangler han bare én underskrift for å oppnå det han vil. Men spørsmålet er om han klarer å overtale både Poppe og Pia. På mirakuløst vis våkner plutselig Olaf fra koma.

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer