Simon deler oppskriften sin på sprø Tempura Aubergine Tacos, samt Potet Rosti som bruker lokalt dyrkede nederlandske fløtepoteter. Lynton Tapp gjør en gjesteopptreden og deler en av sine hemmelige oppskrifter.
Simon deler oppskriften sin på en bakt dessert med en vri: gyllenstekt tempeh med satay og bok choy, samt den perfekt momo med rød saus.
Denne gangen tilbereder Simon en solid spansk gryte, samt en fersk kokos- og soppsuppe, sagopudding og saktebakte søtpoteter.
Simon gir sommersalaten litt piff med underutnyttede ingredienser som kålrabi og reddiker. Deretter imponerer han med en sprø og kremet sopp- og purrepotetpai. Nadia Fragnito viser oss sin ragu-oppskrift med valnøtt.
Simon deler hvordan en Cheat's Pizza kan lages hvilken som helst dag i uken, og forbli sunn. Han lager også en dekadent kokosnøtt-is med bananer og karamell. Simons gjest, Afik Gal, kommer med en gyllen auberginerett.
Simon deler sin oppskrift på Dal, og gir deg hemmeligheten til perfekte chips. I tillegg lager han en imponerende smuldrepai med eple- og rabarbra med en vri. Toby Puttock kommer innom med en sakte grillet blomkålbiff.
Vi får Simons hemmelige oppskrift på vegetarisk kebab. I tillegg står det spinat-pannekaker og Szechuan og chilli tofu på menyen.
Vi får Simons oppskrift på hamburgere, en guac i asiatisk stil og en dekadent mørk sjokoladeterte. I tillegg er Zacchary Bird på kjøkkenet og han gjenoppfinner en klassiker: Tomato Lox & Schmear Bagels.
Denne gangen pisker Simon opp en luftig hummus til de ferske falaflene sine, mens Alice deler oppskriften sin på chai-krydret granola.
Simon lyser opp dagen med en tropisk og sommerlig dessert med ananas, og Thanh Truong gir oss sin familieoppskrift på gurkemeiepannekaker.
Denne gangen deler Tim Bone sine tips for en sunn, hjemmelaget pizza. Simon viser deg sine triks for hvordan du får de sprøste bønne-empanadaene.
Denne gangen lager Simon sin egen vri på sofrito, ved å bruke ferske lokalt dyrkede jordbær, mens Tobie Puttock er på kjøkkenet hvor han lager en hjemmelaget snack som smaker utrolig.
Simon deler sin hemmelighet om hvordan du får dem mest kremete pastaen, uten å bruke fløte. Thanh besøker Simon på kjøkkenet, og lager en nydelig rett med reddik.
Denne gangen får Simon besøk av Nadia som lager sin versjon av desserten tiramisu. Simon viser oss hvordan du kan forvandle en sopp-ragu om til to ulike retter.
En enkel frokost i kaféstil uten egg: Afik viser oss trikset sitt for å ta den beskjedne tomaten til et helt nytt nivå, mens Simon mikser to knallgode dessertoppskrifter.
Denne gangen besøker Simon en olivenlund hvor han lage en nydelig grønnsaksrett. Det blir også laget mye annet godt, som agurksalat, en solid gryterett og en vri på den tradisjonelle sørstatsretten stekte kyllingklubber.
Denne gangen lager Simon en spennende hovedrett med blomkål, mens Walleed Rasheed lager filoterter med pistasj- og vaniljesaus.
Simon hiver sammen en frityrstekt brokkoli-snack, samt krydret rødbete-harissa og hans beste grønnsakskraft noensinne. Tobie Puttock tilbereder rigatoni med grønnkålsaus.
Denne gangen lager Simon en rett med bakt ris og middelhavsgrønnsaker, mens Lynton Tapp lager korn og zucchini fritters.
På menyen denne gangen står stekt gochujang-glasert aubergine i salatkopper med yuzu-krem, samt confitert hvitløk med saktebrisert purre.