MatlagingReality

Den store matfesten - Toscana

ItaliaNorge

TVNorge • Forrige lørdag 18:30 - 19:30
De to som har gjort det best i semifinaleuka møtes i en duell hvor de kjemper om en fordel til finaleuka. Oppgaven er å grille en Bistecca alla Fiorentina. Dagen avsluttes med en fin fireretters middag.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1 - Episode 1
  Matlaging, Reality, S1:E1

  Ti kjendiser ankommer en idyllisk vingård i Toscana hvor de blir møtt av Ronny Brede Aase og matekspert Lise Finckenhagen. Her skal de bo og konkurrere innen italiensk kokkekunst de neste ukene. Og før de vet ordet av det starter den aller første konkurransen: Pizza!

  Discovery+
 • Episode 2 - Episode 2
  Matlaging, Reality, S1:E2

  Etter første natt på vingården i Toscana, tar Ronny med seg deltakerne ut blant vinrankene for en tradisjonell øvelse: Druetråkking. Maria får vise sitt enorme konkurranseinstinkt. De får også et kurs i å lage perfekt tomatsaus - før de må konkurrere i å lage sin egen versjon av sausen.

  Discovery+
 • Episode 3 - Episode 3
  Matlaging, Reality, S1:E3

  Første uke på vingården i Toscana nærmer seg slutten, og de to med lavest poengsum fra tidligere konkurranser må ut i en duell. Temaet for duellen: Lage en pizza margherita og en valgfri variant. Med seg i duellen kan de ta med seg hver sin hjelper blant de andre deltakerne.

  Discovery+
 • Episode 4 - Episode 4
  Matlaging, Reality, S1:E4

  Denne uken handler det om antipasti og deltakerne skal lage et bugnende bord med ulike småretter. Noen har full kontroll mens andre knoter med sitt. Herman opplever en aubergine for første gang, den har han kun sett som emoji tidligere.

  Discovery+
 • Episode 5 - Episode 5
  Matlaging, Reality, S1:E5

  Hvor enkelt er det å skille rødvin fra hvitvin med bind for øynene? Det vil Ronny finne ut av, og noen imponerer stort! Lise holder kurs om den klassiske forretten bruscetta, før alle skal lage sine egne varianter i en individuell konkurranse. Anna-Lisa imponerer med egne, sterke kjøttboller.

  Discovery+
 • Episode 6 - Episode 6
  Matlaging, Reality, S1:E6

  For første gang må en av deltakerne reise hjem fra Toscana. De to med lavest poeng må møtes i en duell, hvor de blir utfordret i å lage en klassisk, italiensk forrett. Men de slipper å måtte kjempe alene, for begge kan velge seg en hjelper blant de andre deltakerne.

  Discovery+
 • Episode 7 - Episode 7
  Matlaging, Reality, S1:E7

  Det er pastauke i Toscana. Gjengen deles i to, og skal lage pasta carbonara og en valgfri pastarett i lagkonkurranse. På det ene laget får alle bidra, mens det er mye vanskeligere å slippe til for Maria og Kevin som er på lag med to eks-politikere som begge liker å styre.

  Discovery+
 • Episode 8 - Episode 8
  Matlaging, Reality, S1:E8

  Det handler om pasta, og Ronny har funnet 20 pastasorter som deltakerne skal sette riktig navn på. Lise får besøk av en bestemor som er lokal mester i å lage en håndrullet pastatype: Pici. Deltakerne får prøve seg – og må konkurrere i å lage en rett med denne pastatypen.

  Discovery+
 • Episode 9 - Episode 9
  Matlaging, Reality, S1:E9

  To må i duell for å avgjøre hvem som skal hjem. Oppgaven er å lage ravioli, og før konkurransen inviterer Lise til et overraskende hyggelig mini-kurs. I duellen får nerver og konsentrasjon stor betydning for det endelige utfallet.

  Discovery+
 • Episode 10 - Episode 10
  Matlaging, Reality, S1:E10

  Uka starter brått med en skremmende villsvinbamse(!). Det blir villsvin på menyen, men ikke første dagen. Temaet er suppe, saus og kraft, og deltakerne får et pestokurs. Hver enkelt må deretter lage en rett med pesto, men i stresset er det noen som glemmer noe veldig viktig.

  Discovery+
 • Episode 11 - Episode 11
  Matlaging, Reality, S1:E11

  Deltakerne blir satt på en ordentlig prøve når de blir delt i to lag og skal lage kjøttsausen villsvinragu. Og det ER – SÅ – GODT! De får 16 timer på seg, og må jobbe skift gjennom natten. Begge lag har enkelte som sårt trenger poeng for å unngå å havne i duell.

  Discovery+
 • Episode 12 - Episode 12
  Matlaging, Reality, S1:E12

  Ronny har laget hinderløype hvor deltakerne skal frakte vin fra et bord til et annet. Alle løser oppgaven forskjellig, og det er ikke alltid at det man tror er genialt fungerer så godt. De to med lavest poeng etter uka havner i duell, hvor de må lage hver sin minestronesuppe.

  Discovery+
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer