Underholdning, Utdanning

10 på topp

Norge

En spinnvill musikkonkurranse hvor diverse kjendiser skal huske poplåter som dominerte hitlistene et bestemt år.

Sesonger og episoder

Sesong 2
 • Sesong 1
 • Sesong 2
Sesong 2
 • Episode 1
  Underholdning, Utdanning, S2:E1

  1993 er året da Bill Clinton starter sin første presidentperiode i USA, D.D.E platedebuterer og året da vi fikk noen av 90-tallets aller største hits. Men hvilke ti låter var de aller mest populære i Norge dette året? Stian Staysman leder to humørfylte lag frem til svarene. Ukas gjester er John B...

 • Episode 2
  Underholdning, Utdanning, S2:E2

  Denne gangen i "10 på topp" skal vi tilbake til år 2000. Dette var året da Olsen Brothers vant Eurovision og Mette-Marit og Kronprins Haakon forlovet seg. Men hvilke ti låter var de aller mest populære i dette historiske året? Stian Staysman leder to lag på jakt etter de rette svarene sammen med ...

 • Episode 3
  Underholdning, Utdanning, S2:E3

  Det blir gjenhør med noen tidløse klassikere når lagene skal finne frem til de ti mest populære låtene i Norge i 1984. Deltakerne er Jon Almaas, Mona Grudt, Petter Schjerven, Siri Kristiansen.

 • Episode 4
  Underholdning, Utdanning, S2:E4

  Vi skal til året da låten The Ketchup Song fikk alle til å danse. Men var låten blant de ti mest populære i Norge i 2002, og vil gjestene i så fall by på gjensyn med dansen? Stian Staysman og to heltente og engasjerte lag gir deg svaret. Ukas gjester er Vita og Wanda Mashad, Niklas Baarli og Adam...

 • Episode 5
  Underholdning, Utdanning, S2:E5

  Vi skal til året da Titanic vant 11 Oscarpriser og Bruce Willis reddet verden fra undergang i filmen Armageddon. I et år fylt av store hitlåter skal Stian Staysman, ved hjelp av to meget mimreklare lag, finne de ti aller mest populære låtene i 1998. Ukas gjester: Hasse Hope, Jorun Stiansen, Siri ...

 • Episode 6
  Underholdning, Utdanning, S2:E6

  1996 er året da Spice Girls slår igjennom med et brak og Tom Cruise har hovedrollen i den første Mission Impossible filmen. Ukens gjester er Nils-Ingar Aadne, Karoline Dyhre Breivang, Katarina Flatland, Håvard Tvedten.

 • Episode 7
  Underholdning, Utdanning, S2:E7

  Vi tar turen til 1991, året da World Wide Web så dagens lys og Roxette hadde en stor hit med Joyride. Og det blir en humørfylt tur når Stian Staysman og hans gjester boltrer seg i ungdomsminner og uforglemmelig musikk.

 • Episode 8
  Underholdning, Utdanning, S2:E8

  Husker du Schnappi og Crazy Frog mobilringetoner? Det gjør i alle fall Stian Staysman og gjestene hans, når de drar tilbake til 2005. Ukas gjester er Cecilie Kåss Furuseth, Jonis Josef, Jakob Schøyen Andersen og Heidi Ruud Ellingsen.

 • Episode 9
  Underholdning, Utdanning, S2:E9

  Beranek, Jannicke og Marius Müller hadde sine store gjennombrudd i 1981. Men klarer de å hamle opp med store internasjonale hits og bli blant de ti mest populære låtene dette året?

 • Episode 10 - 10 på topp julespesial
  Underholdning, Utdanning, S2:E10

  Ukens gjester hos Stian Staysman er Ingrid Gjessing Linhave, Kåre Magnus Bergh, Silya Nymoen og Christian Mikkelsen. De får i oppdrag å finne frem til tidenes julelåter.

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer