Tidligere håndballspiller Frank Løke inviterer politikerfrue Eli Engum Hagen, influencer Amalie Snøløs og radiovert Ronny Brede Aase. De får servert viskelær fra fjorden til forrett, Proteiner til hovedrett og Scrotum á la chocolat til dessert.
Influencer Amalie Snøløs inviterer gjestene hjem til sin tante i Ås. Her får de servert salmasashimi med ponzusaus til forrett, ytrefilet av rådyr med rotfrukter til hovedrett og lett panna cotta med rabarbrasuppe til dessert.
Det blir god stemning hos programleder og radiovert Ronny Brede Aase når han inviterer til italiensk aften hjemme hos seg på Grünerløkka. På menyen står snasen spekefjøl til forrett, Bredes bolognice til hovedrett og hjemmelaga gelato til dessert.
Politikerfrue Eli Engum Hagen byr på deilig mat hjemme hos seg selv. Med hjelp fra ektemannen Carl får gjestene servert krabbe til forrett, indrefilet med fløtegratinerte poteter til hovedrett og vispet vaniljeis med sesongens bær til dessert.
Linnéa Myhre inviterer Markus Neby, Sondre Lerche og Aune Sand på middag. Det serveres tomat- og ferskensalat med burrata til forrett, etterfulgt av pasta bolognese til hovedrett. Når det er tid for dessert, steller Linnéa i stand til Barnebursdag.
Radiovert Markus Neby inviterer hjem til seg, der han serverer scampi i chili, hvitløk og basilikum til forrett, crispy and til hovedrett, og daimskake til dessert. Kveldens underholdning tas på strak arm, og et nytt band dannes.
I kveld skal vi hele veien til New York, til Sondre Lerches penthouse. På menyen står soppravioli med høstens amerikanske mais forrett, bolognese à la Sondre til hovedrett og appelsinsorbet og rødbetglasert donut med ricotta til dessert.
I kveld skal vi hjem til Aune Sand og hans familie i New York. Der serveres det reke-popcorn og kjøttboller til forrett, kylling til hovedrett, etterfulgt av pudding til dessert, alt med god hjelp av en venn.
Først ut denne uken er kokkenes kokk Øyvind Hjelle, som inviterer tv-kokk Lise Finckenhagen, komiker Anne-Kat Hærland og grillkongen Craig Whitson hjem til seg. På menyen står torsk til forrett, biff til hovedrett og sjokolademousse til dessert.
Kveldens vertinne er TV-kokk Lise Finckenhagen, som inviterer hjem til seg. Der serverer hun chilikrabbe og ceviche til forrett, pork belly buns til hovedrett, etterfulgt av sitronterte til dessert. Lise får også en utfordring fra Ole Martin Alfsen.
Kveldens vertinne er komiker Anne-Kat Hærland. Hun serverer gjestene sine pomelosalat med reker til forrett, vårruller til hovedrett, etterfulgt av fersken og bringebær med hvit sjokoladeyoghurt og pekankrokan til dessert.
I kveld skal vi til Stavanger, til grillkongen Craig Whitson. På menyen står quesadillas med rajas til forrett, hamburger til hovedrett, etterfulgt av eplepai til dessert. Ole Martin Alfsen kommer med en utfordring til den erfarne grillkongen..
Blogger Kristin Gjelsvik inviterer artist Andreas Haukeland, hollywoodfrue Gunilla Persson og skuespiller Dennis Storhøi til en vegansk aften. På menyen står salat til forrett, mushroom bourguignon til hovedrett og the best apple crisp til dessert.
Artist Andreas Haukeland, også kjent som TIX, inviterer gjestene på en real julekveld hjemme i det nye huset sitt. Her vil de til forrett få servert klementin, ribbe med hjemmelaget surkål og poteter til hovedrett og riskrem med mandel til dessert.
I kveld inviterer hollywoodfrue Gunilla Persson til en helaften i sitt lille innleide slott i Oslo. Her vil gjestene få servert reker i avokado til forrett, mammas kjøttboller til hovedrett og is til dessert. Gunillas datter står for underholdningen.
Ukens siste vert er skuespiller Dennis Storhøi, som inviterer gjestene til et hemmelig sted i Oslo. Kveldens meny består av skagenrøre på toast til forrett, pepperkrabbe til hovedrett og varme bær med is, nøtter og hvit sjokolade til dessert.
Fotballekspert og tidligere fotballspiller Erik Thorstvedt inviterer tidligere langrennsløper Martine Ek Hagen og skuespillerne Charlotte Frogner og Rolf Kristian Larsen på capresesalat til forrett, spagetti til hovedrett og tiramisu til dessert.
Det blir musikalske toner med vaskebrett når gjestene ankommer kveldens vertinne Charlotte Frogner. Etter dagens handletur på Thai Marked er Charlotte klar til en helaften med thaiinspirert mat. Hun serverer miang kham, phed yang og gluay roti.
Skuespiller Rolf Kristian Larsen inviterer hjem til sin leilighet i Gamle Oslo hvor gjestene får servert madeleines med parmesan og rosmarin til forrett, kyllingsalat med vinaigrette og haricot verts til hovedrett og tarte tatin til dessert.
Ukens siste vert er tidligere langrennsløper Martine Ek Hagen som med god hjelp fra svigerfar og samboer serverer sine gjester kreps fra hagen til forrett, duesalat til hovedrett og smuldrepai med epler og blåbær til dessert.
I kveld skal vi hjem til TV-personlighet Leif Einar Lothepus Lothe i Odda. På menyen står rakfisk til forrett, smalahove til hovedrett og multekrem til dessert.
I kveld skal vi til Ølen, til Elin Tvedt, der det skal kjøres gravemaskin. Elin serverer chèvresalat med honningvalnøtter til forrett, baconsurret pestokylling med rotgrønnsaker til hovedrett, og sjokoladekake med mango- og myntesalsa til dessert.
Tidligere ishockeyspiller Erik Follestad åpner sitt hjem på Frogner. Der serverer han kamskjell med blomkålpuré og bacon til forrett, torskerygg med lardo, ertepuré og mandelpoteter til hovedrett, og hjemmelaget karamellpudding til dessert.
Programleder og musiker Heidi Marie Vestrheim inviterer hjem til seg på Vålerenga. På menyen står vårruller til forrett, kaldkokt laks til hovedrett og sjokoladekake spesial til dessert. Kveldens underholdning byr på god stemning.
Først ut er tekstforfatter og radioskaper, Kari Slaatsveen som serverer spanakopita til forrett, irrgrønn ertesuppe til hovedrett og bjørnebær med eggedosis til dessert. Undeholdning er en improlek.
Skuespiller Jørgen Langhelle inviterer gjestene hjem til seg på Nesodden. Han serverer kamskjell og stillehavsøsters i urtesmør til forrett, indrefilet av hjort til hovedrett og ildrøde bringebær i chardonnaygelé til dessert.
Vinjournalist Ingvild Tennfjord inviterer gjestene hjem til seg i Nordre Aker i Oslo. Her vil de til forrett få servert italiensk spekemat med grissini, til hovedrett beouf bourguignon og til dessert blir det franske oster.
Tidligere direktør i Vålerenga Hockey, Jan Tore Kjær serverer laksetartar med skalldyr og rogn til forrett, urteovnsbakt lammecarrè med fjellmandelpotetpure og parmesan til hovedrett og sjokoladetårn med hjemmelaget vaniljeis til dessert.
John Arne Riise inviterer gjestene hjem til sine foreldre i Tønsberg. De får servert scampicocktail til forrett, wok med blomkålris til hovedrett og sjokolademousse til dessert. Det blir også dartkonkurranse der taperen får en smertefull straff.