Finn Schjøll inviterer radiovert Cecilie Kåss Furuseth, TV-personlighet Martine Lunde og radiovert Niklas Baarli på klostermiddag. Det blir asparges til forrett, andeconfit til hovedrett og rabarbra og jordbærsuppe med is til dessert.
Radiovert Cecilie Kåss Furuseth og hennes alter ego inviterer gjestene til en italiensk aften hvor det blir servert Baratta digg til forrett, hjemmelaget ravioli til hovedrett, etterfulgt av prosecco, sitronsorbet og en ekstra godsak til dessert.
Kveldens vert er TV-personlighet Martine Lunde som inviterer til sitt aller første middagsselskap i flotte omgivelser på Hellangen. Gjestene får servert bakt blomkål til forrett, ørret på planke til hovedrett og panacotta med jordbær til dessert.
Det blir texas når radiovert Niklas Baarli kokkelerer på kjøkkenet for å imponere gjestene sine. Det blir ikke tex-mex på menyen, med retter som myke våruller til forrett, Kong pao chicken til hovedrett og en mystisk banandessert til dessert.
Vi er i Trondheim, hvor Mona Grudt inviterer fotballegende Roar Strand, musiker Terje Tysland og artist Bjarne Brøndbo hjem til seg. De får blomkålsuppe til forrett, helstekt indrefilet av okse til hovedrett og karamell-panna cotta til dessert.
Andre vert ut er fotballegende Roar Strand, som avslører sine hemmelige ingredienser til den aller beste viltsausen. På menyen finner gjestene kamskjell til forrett, hjort med tilbehør til hovedrett og marengs til dessert.
Tredje vert ut er musiker Terje Tysland, som inviterer gjestene hjem til seg i Oppdal. Her får gjestene servert mandelpotetsuppe til forrett, lammecarré til hovedrett og til dessert serveres det multekrem.
Bjarne Brøndbo inviterer gjestene hjem til rockebyen Namsos. De får servert speketallerken til hovedrett, finnbiff til hovedrett og multekrem til dessert. Det blir god stemming da en meget kjent gjeng dukker opp.
Modell og TV-personlighet Vendela Kirsebom inviterer skuespiller Olli Wermskog, skuespiller og samfunnsdebattant Iman Meskini samt langrennslegende Thomas Alsgaard hjem til seg.
Vert er skuespiller Olli Wermskog som inviterer gjestene til sitt andre hjem, rettere sagt Det andre Teateret. Det er finsk aften og gjestene får servert rugknapper med laks til forrett, og koreansk gryte til hovedrett.
Skuespiller og samfunnsdebattant Iman Meskini tar gjestene med på en reise til Midtøsten. Med tips fra mor og hjelp fra søster byr hun på en spennende meny. Det serveres blant annet falafel med raita til forrett.
Vert er langrennslegende Thomas Alsgaard som inviterer gjestene hjem til gards på Nannestad. Det blir både høyt og lavt når gjestene begir seg ut på kveldens underholdning.
Radiovert Mina Hadjian inviterer sportsjournalist Helene Husvik, tidligere komiker Øyvind Rafto og mestertapetserer Einar Nilsson hjem til sitt hus i Gamle Fredrikstad. Det blir servert Iransk salat til forrett og meze til hovedrett.
I kveld skal vi hjem til sportsjournalist Helene Husvik i Ullevål Hageby. På menyen står det pepperkrabbe til forrett, tagliatelle al peperoncino til hovedrett og lakris-panna cotta med bringebær fra hagen til dessert.
Vi er i Bergen, hvor komiker Øyvind Rafto inviterer gjestene til fasjonable Fana. Det blir servert gratinert chevre med drue og valnøttsalat til forrett, biff med asiatisk råkost til hovedrett, og Crème brûlée til dessert.
Ukens siste vert er mestertapetserer Einar Nilsson som inviterer til italiensk aften i sin sommerhytte på Askøy. Det serveres Carpaccio a la Einardo til forrett, Pizze ligure til hovedrett og til dessert blir det Gelato bianco e verde med rips.
Artist Don Martin inviterer ukens gjester hjem til sin lille crib i Oslo. Her får gjestene servert artisjokk til forrett, etterfulgt av kyllinglår med banachips og pico de gallo til hovedrett og sorbet til dessert.
Sanger Hanne Krogh inviterer gjestene til sitt nye hjem på Frogner, hvor gjestene får servert en bittersøt salat til forrett, avisbakt ørret til hovedrett og gratinerte bringebær med is og kjeks til dessert.
Kveldens vert psykolog Peder Kjøs som inviterer gjestene hjem til seg på en lun aften hvor de blant annet får servert reker med avokado til forrett, indisk butter-chicken til hovedrett og Sticky rice mango med mangolassie til dessert.
Nestemann ut i ilden er mesterkokk Bent Stiansen som inviterer gjestene til helaften på Statholdergaarden. Her får gjengen en kulinarisk opplevelse med opera og kokkekunster ved middagsbordet.
Siste vert er matblogger Karen Elene Thorsen, som inviterer til treretters i sitt kollektiv på Løkka. Gjestene får servert mat på budsjett og på menyen står jordbærsalat til forrett, hvit pizza til hovedrett og nektarin-crumble med is til dessert.
Kveldens vert er skuespiller Marlon Langeland som inviterer gjestene på middag i barndomshjemmet. Her får gjestene servert Salmon mixup til forrett, pasta bolognese til hovedrett og is med bær til dessert.
Det blir en lattermild kveld hos realitystjerne og TV-personlighet Hilde Skovdahl når hun inviterer gjestene til sitt fargerike hjem i Fredrikstad. Her får de servert kanapeer til forrett, smørflyndre til hovedrett og Badehettekake til dessert.
Artist Anders OralBee Smestad inviterer programleder Henriette Bruusgaard, journalist og forfatter Ingeborg Senneset og programleder og musiker Thomas Felberg til en usunn aften.
Journalist og forfatter Ingeborg Senneset inviterer sine etterlengtede gjester hjem til seg. Her får de servert gladlaks til forrett, finnbiff til hovedrett og Helt på bærtur til dessert.
Første vert ut er Ulrikke Brandstorp som inviterer programleder Fridtjof Nilsen, artist Vidar Villa og skuespiller Silje Torp på middag i Casa de caos. De får servert ostefat til forrett, kyllinggryte til hovedrett og svinekam til dessert.
Ukens andre vert er programleder Fridtjof Nilsen som byr på lusekofter, norske flagg, bjelleklang og en aldri så liten Alt for Norge-konkurranse som kveldens underholdning. På menyen er det blant annet lammecarré med pastinakkpurré.
Tredje vert ut er artist Vidar Villa som inviterer gjestene sine på en skikkelig fest. Det blir caprese til forrett, spagetti carbonara med en tvist til hovedrett og sorbet til dessert.
Ukens siste vert ut er skuespiller Silje Torp som inviterer gjestene på middag ute i hagen. Her får gjestene servert laksetartar på potetchips til forrett, lapskaus med entrecote og bacon til hovedrett samt sjokoladefondant til dessert.
Kveldens vert er TV-profil Kristine Thybo-Hansen, som inviterer sin andre halvdel Johanne Thybo-Hansen, politiker Mikkel Isak Eira samt motorcrosslegende Ailo Gaup til middag i Nordreisa.
Neste vert ut er TV-profil Johanne Thybo-Hansen som ikke vil gjøre samme tabbe som sin søster på kjøkkenet. Gjestene hun skal imponere får rypebryst til forrett, suppe med hjort til hovedrett og svigermors iskake til dessert.
TV-profil og politiker Mikkel Isak Eira inviterer gjestene på middag hjemme hos seg i idylliske Kautokeino. Her får gjestene servert reinsdyrgjeterens bjørkefjøl til forrett, kokt reinkjøtt til hovedrett og multebær til dessert.
Kveldens vert er motorcrosslegende Ailo Gaup som inviterer gjestene sine på middag i sin barndomsby Alta. Her får gjestene blant annet servert fjellørret innbakt i laks samt kanelboller.
Det er tidligere programleder Frithjof Wilborn som inviterer tekstforfatter Espen PA Lervaag, komiker Trine Lise Olsen og journalist Siri Avlesen-Østli på middag. Menyen består av blant annet limemarinert laks til forrett og lammestek til hovedrett.
Kjendiser inviterer tre andre stjerner hjem til middag.
I kveld er det komiker Trine Lise Olsen som inviterer gjengen hjem til seg på treretters. På menyen er det laksetartar til forrett, pasta med blåmuggost og kylling til hovedrett samt strawberry daiquiri til dessert.
Det blir ekstra hygge når journalist Siri Avlesen-Østli inviterer til avslutningsmiddagen for uken. Her får gjestene servert jordskokksuppe til forrett, helstekt indrefilet med hasselbakte poteter til hovedrett og daimiskake til dessert.
Programleder Carsten Skjelbreid er første vert ut og inviterer fotballspiller Christian Gauseth, fotballekspert Solveig Gulbrandsen og fotballtrener Ronny Deila på middag. Det blir nachos til forrett, burger til hovedrett og is til dessert.
Kveldens vert er fotballspiller Christian Gauseth som inviterer på middag i sitt pendlerkollektiv. Her får gjestene servert Brynepizza til forrett, laks med rotgrønnsaker til hovedrett og brownies med melk til dessert.
Fotballekspert Solveig Gulbrandsen byr på fotballfeber da guttene får se hennes hjemmebane på Oppegård. Det blir en kickstart på kvelden med gris som underholdning før den store pokalen deles videre.
Ukens siste vert er fotballtrener Ronny Deila som inviterer gjestene på middag hjemme i Holmenkollen. Her får gjestene servert blåskjell til forrett, biff med rødvinssaus til hovedrett og sjokolademousse til dessert.
I denne påskespesialen inviterer værsjef Eli Kari Gjengedal komiker og samfunnsdebattant Sofie Frøysaa, tidligere langrennsløper Odd-Bjørn Hjelmeset og fotballspiller Steffen Iversen til middag på Geilo.
Det blir blod, gåter og grøss under kveldens episode i fjellheimen. Sofie Frøysaa serverer gulrot- og søtpotetsuppe til forrett, falafel i pitabrød til hovedrett samt rawcake og sorbet til dessert.
Kveldens vert er tidligere langrennsløper Odd-Bjørn Hjelmeset, som inviterer gjestene til hytta på Beitostølen. Her blir det servert rakfisk til forrett, reinsdyr til hovedrett og multedrøm til dessert.
I kveld har gjestene tatt turen til Oppdal hvor tidligere fotballspiller Steffen Iversen inviterer til middagsselskap på hytta si. Her får gjestene serverert kveitesashimi til forrett, lammecarré til hovedrett og lokale oster til dessert.
Ukens første vert er realitydeltaker Melina Johnsen som inviterer youtuber Halvor Harsem, radiovert Vida Lill Berge og influenser Henrik Elvejord Borg på middag.
Det blir vegansk aften da radiovert Vida Lill byr gjestene på middag. Gjengen får servert caprese til forrett, lasagne til dessert og Oreo-ostekake til dessert. En av gjestene blir lang i maska over at vegetarmat kan smake godt.
Influenser Henrik Elvejord Borg inviterer sine gjester på en 3-retters middag i guttekollektivet på Bislett. Gjestene får servert friterte bananer til forrett, seibiff med løk, grønnsaker og poteter til hovedrett og gelé til dessert.
Kveldens vert er youtuber Halvor Harsem som inviterer gjestene hjem på middag i leiligheten sin. Alt går ikke helt som planlagt med maten, men det blir til slutt servert sommeruller til forrett, fiskesuppe til hovedrett og softis til dessert.
Journalist Fredrik Solvang inviterer skuespiller Henriette Steenstrup, komiker Robert Stoltenberg og ordfører Marianne Borgen på middag hjemme hos seg. Her blir det servert hummersuppe til forrett, steinbit til hovedrett og tiramsu til dessert.
Det blir gavebonanza når skuespiller Henriette Steenstrup inviterer gjestene hjem på middag. Med litt gaver i bakhånd og festhumus til forrett, kylling i mangochuttney til hovedrett og kokossorbet til dessert håper verten på skyhøye terningkast.
Ukens tredje vert er komiker Robert Stoltenberg. Gjestene blir ønsket velkommen til bords med sang, og det blir servert krabbepai til forrett, etterfulgt av andebryst til hovedrett og pavlova til dessert.
Ordfører i Oslo Marianne Borgen gir oss en omvisning på rådhuset før hun serverer middag. Det blir bakte ødbeter til forrett, leirgryte til hovedrett og tilslørte bondepiker til dessert.
Tidligere idrettsutøver Rachel Nordtømme inviterer tidligere proffbokser Ole Klemetsen, radioprofil Ken Wasenius-Nilsen og artist Anita Hegerland på middag i sitt feriehus i Spania.
Andre vert ut er radioprofil Ken Wasenius-Nilsen som inviterer sine gjester over på middag i sitt krypinn i palmenes by. Her får gjestene servert blomkålsuppe til forrett, gratinert kylling med parmesan til hovedrett og ost og kjeks til dessert.
Det blir norske tilstander når Ole Klemetsen skal lage middag. Med hjelp fra mor og de riktige ingrediensene serverer Ole sine gjester skinke med melon til forrett, nachos til hovedrett og tilslørte spanske bondepiker til dessert.
Det blir mye sang når artist Anita Hegerland inviterer gjestene på middag i slottet Gran Villa Rosa. Gjestene får servert røkelaks og eggerøre til forrett, etterfulgt av teryakikylling til hovedrett og crema catalana til dessert.
Radiovert Silje Nordnes inviterer rapper Don Martin, sanger Hanne Krogh og psykolog Peder Kjøs på middag hos svigers. Det blir sashimi til forrett, crispy duck til hovedrett og daimiskake til dessert. Kveldens underholdning inneholder ett vanskelig møte med et kjøretøy, som det viser seg at kansk...
Første vert ut er kokebokforfattere Ida Gran-Jansen som inviterer mesterkokk Bent Stiansen, matskribent Christopher Sjuve og matblogger Karen Elene Thorsen til middag. Den matglade gjengen får servert burrata til forrett, etterfulgt av lasagne til hovedrett og ostekake til dessert. Det blir kaffe...
Matskribent Christopher Sjuve inviterer gjestene til sitt hjem på Oslos beste østkant. Her får gjestene servert «Krabbe med kamerat» til forrett, «Makrell i blomstereng» til hovedrett etterfulgt av en smakslek som bokstavelig talt ikke faller i smak hos alle gjestene. Kvelden avsluttes med «Hegge...
Skuespiller Helén Vikstvedt inviterer tidligere snowboarder Daniel Franck, skuespiller Marlon Langeland og realitystjerne Hilde Skovdahl på middag hos seg på Grunerløkka. Det blir fikensalat til forrett, kylling til hovedrett og tiramisu til dessert. Det blir rare blikk når gjestene får tildelt h...
Andre vert ut er tidligere snowboarder Daniel Franck som inviterer til middagsselskap i sitt hjem på St.Hanshaugen. Det blir servert «insalata tricolore» etterfulgt av «Spagaten-bolognese» til hovedrett og «Rabiatbrapai» med vaniljesaus til dessert. Selskapsleken går ikke helt som planlagt, og en...
Det blir god stemning hos programleder Henriette Bruusgaard når hun inviterer gjestene hjem til Ullevål, med mottoet «det kan ikke bli vondt». Rettene, som ikke kan smake vondt, er epler og fisk til forrett, crispy duck til hovedrett og «Smuldrefantasi« til dessert. Kveldens underholdning utfordr...
Ukens siste vert er programleder og musiker Thomas Felberg som byr på spicy mat hjemme på Las verandas. På terrassen får gjestene servert Cajun rekecocktail til forrett, New Orleans gumbo til hovedrett og S´mores til dessert. Det blir en nokså utradisjonell underholdning på gjestene som byr på hi...