Hollywood-frue Maria Montazami åpner sitt fabelaktige hjem for snøbrettsjernen Kjersti Buaas, radiokjendis Geir Schau og stylist Erlend Elias. Tema for kvelden er Mexico, og Maria starter festen med å servere quesadillas.
Snøbrettkjører Kjersti Buaas åpner dørene til sommerhjemmet sitt i USA. Der har hun hagen full av frukttrær, og det blir riktig så idyllisk idet hun tar imot gjestene med et helt mariachi-band. De får servert en helt vegansk meny.
Stylist Erlend Elias inviterer til en helsamisk aften, med karsk, joik og reinsdyr til både forrett og hovedrett. På kjøkkenet får han hjelp av både assistent og vaskehjelp mens han står og ser på med et vinglass i hånden.
Geir Schau bestemmer seg for å invitere til treretters middag i sin egen garasje. Mellom bildekk, spylervæske og plakater av brystfagre damer, får gjestene smake stekte kamskjell og kyllig med brie.
Programleder Live Nelvik inviterer komiker Else Kåss Furuseth, politiker Bård Hoksrud og forfatter Ari Behn til middag i sitt hjem på Lille Tøyen i Oslo. Som underholdning byr Live på seg selv og viser fram sitt sangtalent.
Komiker Else Kåss Furuseth inviterer gjestene til Jessheim, der hun arrangerer middag med konfirmasjonstema. Kveldens underholdning er nødt eller sannhet, der Bård gjør noe han egentlig ikke får lov til.
Politiker Bård Hoksrud inviterer gjestene til sin stortingshybel i Oslo, der han bor i ukedagene når han er borte fra Telemark. Kveldens underholdning er politisk quiz, men Bård mister fullstendig kontroll over sine ivrige gjester.
Forfatter Ari Behn inviterer oss som sine første gjester i sitt nye hjem i Lommedalen utenfor Oslo. Selv om ingenting er på plass på kjøkkenet ennå, klarer Ari likevel å sette sammen en god meny.
Rockelegenden Frode Alnæs inviterer skuespillerne Mats Eldøen og Ingeborg Raustøl, samt TV-fenomenet Hilde Hummelvoll. Frode innrømmer at han ikke er så vant på kjøkkenet, men gjestene lar seg likevel imponere.
Skuespiller Mats Eldøen er ikke bare knakende god på improteater, han er også litt av en kløpper på kjøkkenet. Både forrett og dessert imponerer, men det er hovedretten som er kronen på verket, da Eldøen serverer glasert svineribbe midt på sommeren.
Skuespiller Ingeborg Raustøl inviterer til en portugisisk aften. Som underholdning kommer det inn en mann ikledd engledrakt og harpe, som plystrer sanger gjestene må gjette navnet på, og en av gjestene er i overkant ivrig etter å vinne.
Programleder Hilde Hummelvoll åpner dørene til sitt flotte hjem i Asker hvor hun byr på salmalaks, ølmarinert kylling og iskake. Før gjestene får sette seg til bords må de imidlertid ikle seg hvite hansker og hjelm.
Artist Omer Bhatti inviterer bloggkjendis Sophie Elise Isachsen, løpelegende Ingrid Kristiansen og programleder Sigurd Sollien på middag. Stua til Omer er full av minner fra kongen av pop.
Bloggkjendis Sophie Elise Isachsen inviterer til et treretters stjernemåltid, til tross for at hun aldri har arrangert et middagsselskap før. Lista ligger derfor lavt, og hun kjører på med et fullt tex-mex-måltid.
Løpelegende Ingrid Kristiansen føler seg ganske langt utenfor komfortsonen når hun skal lage et trerettes måltid, siden to av gjestene er vegetarianere. Men før de får satt seg til bords, må gjestene padle om kapp i Oslofjorden.
Programleder Sigurd Sollien inviterer til ukens siste middag, og serverer blant annet kantarellsuppe med vaktelegg og beter til forrett. Men når han forteller Sophie Elise hvordan vaktler blir oppdrettet, får hun en dårlig start på kvelden.
Fotballhelten Jahn Ivar "Mini" Jakobsen får æren av å være første vert denne runden, og hans gjester er skuespillerne Marit Adeleide Andreassen og Hallvard Holmen, og kickbokser Thea Næss.
Skuespiller Marit Adeleide Andreassen gjør ære på sine nordnorske aner ved å servere hvalcarpaccio til forrett, etterfulgt av ovnsbakt tørrfisk til hovedrett, og multekrem til dessert. Stemningen er på topp når gjestene setter seg til bords.
Skuespiller Hallvard Holmen åpner dørene til sitt hjem i Oslo, der han byr på carpaccio, breiflabb og eplekrem i krumkake. Gjestene storkoser seg, og Thea Næss synes det er så godt at hun blir skuffet når det ikke er nok til å forsyne seg to ganger.
Thea Næss er ikke bare verdensmester i kickboksing, hun vet også å sparke fra seg på kjøkkenet. Som kveldens underholdning får gjestene utlevert hver sin hjelm og boksehanske før de må ut å konkurrere.
Denne runden skal vi på middag hjemme hos mennesker kjent fra NRK-serien "Sofa", og først ut er MC-entusiast Merethe Lendl Melby. Merethe er glad i sjømat, og slår til med hvalcarpaccio til forrett, etterfulgt av kveite til hovedrett.
Sofa-kjendis Silvia Leine inviterer til tre-retters stjernemiddag i sin flotte leilighet på Oslos vestkant. Fin skal også maten bli, når Silvia serverer scampi til forrett, chilimarinert kyllingfilet med epler og svisker til hovedrett.
Sofa-kjendis Tore Petterson tar oss med til en fantastisk havneleilighet i Drammen. Det blir også råflott når Tore henter gjestene i en båt hvor han serverer champagne og jordbær. Som underholdning finner han fram gitaren.
Sofa-kjendis Pål Prøis arrangerer middag med amerikansk tema. Det blir hot shrimp soup til forrett, pulled pork med coleslaw og maiskolber til hovedrett, og strawberry ice cream til dessert.
Sportsanker Susanne Furøy Wergeland får besøk av Charter-Svein Østvik, tidligere hockeykeeper Glenn Jensen og selveste Frøken Norge, Kathrine Sørland.
Charter-Svein inviterer til 4-stjerners middag, og på menyen står brokkolisalat med bringebærvinaigrette, ovnsbakt gryte med indrefilet og fruktsalat med contreau-dressing. Underholdningen for kvelden utfordrer gjestene både på sang og dans.
Kathrine Sørland inviterer til middagsselskap med bucketliste-tema. Kvelden starter på skytebanen hvor det skal skytes med pistol, og noen av deltakerne får en sjokkopplevelse.
Sistemann ut denne runden er tidligere hockeykeeper Glenn Jensen. Glenn lager laks tataki til forrett, svinefilet med potetpure og hjemmelaget rødvinssaus til hovedrett og mangosorbet til dessert. Som underholdning blir det pakkelek.
Komiker Trine Lise Olsen er første vert denne runden, og hennes gjester er Synnøve Skarbø, Kevin Vågenes og Fridtjof Nilsen. Trine Lise har stolt samisk blod i kroppen, og serverer derfor gravet reinsdyr til forrett og kongekrabbe til hovedrett.
Komiker Kevin Vågenes sparker i gang kveldens fest med å lage ceviche av laks til forrett, og følger opp med oksegryte. Som kveldens underholdning ikler Kevin seg så kjole og parykk, og viser fram en av sine kjente karakterer for gjestene.
Programleder Synnøve Skarbø inviterer til 4-stjerners festmåltid, til tross for at hun selv innrømmer å være totalt ubrukelig på kjøkkenet. Hun kompenserer derfor med å gi kvelden et juletema, og dekker på med nisseluer og blankpusset bestikk.
Programleder Fridtjof Nilsen slår på stortromma ved å kokkelere grillet sjøkreps, boeuf bourguignon og sjokoladefondant. Siden det også er bursdagen til Synnøve Skarbø, dekker Fridtjof på med partyhatter og serpentiner.
Langrennsløper Øystein "Pølsa" Pettersen inviterer radiovert og programleder Marte Bratberg, Surferosa-vokalist Mariann Thomassen og tidligere skihopper Roger Ruud til et festmåltid. Pølsa er dreven på kjøkkenet og serverer en meny bestående av steinbit med grapefruktsalat til forrett, côte de bo...
Marte Bratberg har valgt gresk tema for kvelden og serverer bondesalat til forrett, gyros til hovedrett og yoghurtis til dessert. Gjestene blir ekstra godt kjent denne dagen, når Marte arrangerer en spørsmålslek.
Mariann Thomassen inviterer til et sjøinspirert måltid fra sin hjemplass Ulsteinvik, med tang- og taresuppe til forrett, piggvar til hovedrett og flokake til dessert. Som underholdning får gjestene prøve seg på stand-up paddleboard.
Roger Ruud inviterer gjestene ut av byen til sine hjemtrakter på Toten. Roger er over gjennomsnittet glad i potet, og har bestemt seg for å ha potet i alle rettene. Til underholdning blir det knall og fall, når gjestene får prøve seg som skihoppere.
Jannike Kruse inviterer skihopper Anders Jacobsen, journalist Cathrine Sandnes og programleder Erik Wold til middag. Hun har karibisk tema for kvelden, med ceviche, kyllinggryte og ananaskake på menyen. Kveldens underholdning er tradisjonell limbo, der en av gjestene faktisk opplever at prolapsen...
Tidligere skihopper Anders Jacobsen serverer gjestene sashimi til forrett, biff med søtpotetchips til hovedrett og mørk sjokolademousse til dessert. Som underholdning utfordrer han gjestene til hoppeslott-løp i hagen.
Journalist Cathrine Sandes inviterer til middag på Frysja, men før maten serveres utfordres gjestene i kampsport. Til forrett serverer Cathrine sjøkreps med estragonsmør, til hovedrett blir det saltimbocca, og desserten er sorbet-is og kvæfjordkake.
Erik Wold serverer spekeskinke med fiken, mozarella og ruccola til forrett, ytrefilet av hjort med portvinsaus til hovedrett og minipavlova til dessert. Gjestene lar seg overraske av kveldens underholdning, der Erik viser fram en ny side av seg selv.
Snøbrettkjører Andreas Ygre Wiig inviterer operasanger Eli Kristin Hanssveen, curlingspiller Thomas Ulsrud og programleder Christine Koht på 4-stjerners middag. Noen av gjestene er svært skeptiske til duebryst som forrett, men desto mer positive til laksen som blir servert til hovedrett. Til dess...
Operasanger Eli Kristin Hanssveen inviterer til sitt flotte hjem på Branbu. På menyen står carpaccio av okse til forrett, mulligatawny-suppe til hovedrett og rips-iskake til dessert. Rundt bordet er gjestene svært spente på å høre litt opera.
Curlingspiller Thomas Ulsrud inviterer gjestene til sitt hjem på Smestad i Oslo. Til underholdning har Thomas lånt et spill fra sønnen sin, som gir den med tregest reaksjon et kraftig støt.
Programleder Christine Koht får æren av å avslutte denne uken. Hun får kyndig mathjelp av sin kone Pernille, og sammen lager de Singapore black pepper kongekrabbe til forrett, Bourguignon til hovedrett, og creme brulee til dessert.
Jonas Rønning inviterer Katarina Flatland, Bjørn Einar Romøren og Guro Fostervold til middag. Rønning er dreven på kjøkkenet og har valgt en meny bestående av spekemat til forrett, fisketaco til hovedrett og hjemmelaget iskrem til dessert.
Programleder Katarina Flatland inviterer til et festmåltid med parma- og chévreruller til forrett, ovnsbakt torsk til hovedrett og sjokoladefondant til dessert. Katarina er legestudent og vil gjerne utfordre gjestene på medisinkunnskapene deres.
Bjørn Einar Romøren inviterer til sitt nyoppussede hus, som tar pusten fra flere av gjestene. Menyen er satt sammen for å imponere, med fjellørret til forrett, lammebaron til hovedrett og pizza med vaniljekrem og epler til dessert.
Sportsanker Guro Fostervold Tvedten har satt sammen en meny bestående av sashimi til forrett, kyllingbryst med bønnepuré til hovedrett, og noe utradisjonelt smågodt til dessert. Som underholdning får hun gjestene med på labyrintspillet.
Karoline Dyhre Breivang inviterer Thomas Felberg, Gunhild Dahlberg og Espen Thoresen til første middag denne uken. Til underholdning inviterer Karoline gjestene ut i solen for å spille en runde kubb.
Thomas Felberg er en bereist kokkespire som trives godt på kjøkkenet. Han har satt sammen en eksotisk karibisk meny med poke til forrett, jamaicansk curry til hovedrett og hjemmelaget kokosis til dessert. Som underholdning velger Thomas quiz.
Programleder Gunhild Dahlberg sprudler som vertskap på dag tre denne uken. På menyen har hun jordbærbruschetta til forrett, rekesalat til hovedrett og en brownie/ostekake til dessert. Som underholdning inviterer Gunhild gjestene til tennis.
Espen Thoresen Hværsaagod-Takkskalduha inviterer gjestene ut på Oslofjorden i båten sin. På menyen har Espen eggelikør med bacon til forrett, bakt potet med slørhaler til hovedrett og irish coffee uten krem til dessert.