DramaKrim

Agatha Christies Hjerson
Agatha Christie's Hjerson

5.7IMDbSverige

Svensk krim inspirert av Agatha Christies historier. Den dyktige mordetterforskeren Sven Hjerson inngår etter flere års isolasjon et overraskende detektivsamarbeid med den sta TV-produsenten Klara.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1 - Episode 1
  Drama, Krim, S1:E1

  Den kjente mordetterforskeren Sven Hjerson sitter på ferjen hjem til Åland når en journalist blir funnet drept i lugaren sin. Hjerson tar saken, og i hælene har han den sta TV-produsenten Klara Sandberg, som han nettopp har møtt.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 2 - Episode 2
  Drama, Krim, S1:E2

  Når Magnus blir funnet død, må Hjerson og Klara tenke nytt. Samtidig styrkes mistanken mot de andre mistenkte. Ferjen ankommer snart Mariehamn, og det er knapt med tid til å finne den skyldige.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 3 - Episode 3
  Drama, Krim, S1:E3

  En mishandlet mann iført kyllingdrakt forsvinner sporløst fra en strand på Åland. Klara prøver å hjelpe Hjerson. Gamle minner blir vekket til live hos Hjerson når de nøster i saken.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 4 - Episode 4
  Drama, Krim, S1:E4

  Etter at Hjerson er blitt skutt, blir jakten på den skyldige trappet opp. Samtidig begynner familien Åkermans fasade å slå sprekker. Med Oscar på sykehus og Harriet tilbake i livet hans blir saken veldig personlig for Hjerson.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 5 - Episode 5
  Drama, Krim, S1:E5

  Et mord på en restaurant viser seg å være kopiert fra en bok som ennå ikke er utgitt. Forfatteren oppsøker Hjerson og Klara med et ønske om å løse saken. Bare fem personer har hatt tilgang til bokmanuset, og en av dem må være morderen.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 6 - Episode 6
  Drama, Krim, S1:E6

  Antall mistenkte blir ytterligere redusert når det viser seg at det andre mordet også har sammenheng med boken. Skjulte motiv blir avslørt, og nettet snører seg sammen, men morderen ligger alltid ett steg foran.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 7 - Episode 7
  Drama, Krim, S1:E7

  En kjent skuespiller blir skutt med virkelige kuler under en innspilling på Åland og dør. Klara prøver å få Hjerson til å engasjere seg i saken, men han er opptatt med andre ting. Til det lokale politiets irritasjon tar Klara saken i egne hender.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 8 - Episode 8
  Drama, Krim, S1:E8

  Når en person igjen blir tatt i å prøve å forgifte noen i filmteamet, tror politiet på Åland at saken er løst, men Hjerson er ikke overbevist. Samtidig venter Klara på en avgjørelse.

  TV2 Play
  C More
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer