NaturReality

Alene

NorgeSesong 1, Episode 4

Savnet etter familie og kjære er påtrengende for flere av deltakerne. Det er beinhardt og overleve totalt isolert i villmarka, men samtidig er kjærligheten til de der hjemme en avgjørende motivasjon og drivkraft for flere av deltakerne.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1
  Natur, Reality, S1:E1

  Deltakerne plasseres ut på hver sine områder i fjellet i Nord-Norge, og det blir klart for alle sammen at de står foran en stor utfordring både fysisk og psykisk.

 • Episode 2
  Natur, Reality, S1:E2

  Deltakerne har oppholdt seg et døgn alene i villmarka og kjenner på sult og følelsen av isolasjon. Ingen trodde det skulle bli enkelt, men for flere er det tøffere enn forventet. Savnet etter kjære viser seg å være sterkere enn de hadde trodd.

 • Episode 3
  Natur, Reality, S1:E3

  Etter en uke alene i villmarka er situasjonen kritisk for de av deltakere som ikke har klart å fange fisk. Hvor lenge kan de å holde ut bare på bær? For flere av deltakerne begynner det for alvor å røyne på både fysisk og psykisk.

 • Episode 4
  Natur, Reality, S1:E4

  Savnet etter familie og kjære er påtrengende for flere av deltakerne. Det er beinhardt og overleve totalt isolert i villmarka, men samtidig er kjærligheten til de der hjemme en avgjørende motivasjon og drivkraft for flere av deltakerne.

 • Episode 5
  Natur, Reality, S1:E5

  Isolasjonen og den monotone stillhet ved Altevatn i Troms begynner å tære på psyken til deltakerne. Mens noen finner nye måter å håndtere ensomheten i villmarka, blir det for andre en stor utfordring. Nå starter det mentale spillet for alvor.

 • Episode 6
  Natur, Reality, S1:E6

  Selv de mest erfarne og kunnskapsrike deltakerne sliter med å skaffe seg mat og ly i de røffe forholdene rundt Altevatn i Troms. Nok en deltaker må kaste inn håndkledet.

 • Episode 7
  Natur, Reality, S1:E7

  Høsten har kommet til høyfjellet og livet alene i villmarka begynner for alvor å kreve sitt. Deltakerne må bruke både tiden og energien godt for å forberede seg på vinteren. En deltaker oppdager en mystisk infeksjon som kan sette oppholdet på spill.

 • Episode 8
  Natur, Reality, S1:E8

  Den nådeløse naturen rundt Altevatn byr på stadig større utfordringer. Deltakerne er tappet for energi og to av deltakerne må be om legehjelp. Når isolasjonen og sulten blir uhåndterbar, løper følelsene løpsk i villmarka.

 • Episode 9
  Natur, Reality, S1:E9

  Etter flere uker i total isolasjon er det bare tre deltakere igjen i konkurransen. Med vinteren rett rundt hjørnet er det bare de aller sterkeste som klarer seg. Matmangel fører en annen deltaker ut på en risikabel ferd som får store konsekvenser.

 • Episode 10
  Natur, Reality, S1:E10

  I finalen står kun to personer igjen. En etter en har de andre deltakerne bukket under for sult, ensomhet og den røffe naturen ved Altevatn i Troms. Nå skal det avgjøres hvem som er den aller tøffeste både psykisk og fysisk.

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer