Reality, Underholdning

All Together Now Norge

Norge

All Together Now Norge er et helt nytt underholdningsprogram, ledet av Anne Rimmen. I hver episode går åtte sangtalenter på scenen for å synge seg til den store finalen, men for å komme dit må de begeistre en jury ledet av Didrik Solli-Tangen.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1
  Reality, Underholdning, S1:E1

  All Together Now Norge er et helt nytt underholdningsprogram, ledet av Anne Rimmen. Åtte sangtalenter går på scenen for å synge seg til den store finalen, men for å komme dit må de begeistre en jury ledet av kaptein Didrik Solli-Tangen.

 • Episode 4
  Reality, Underholdning, S1:E4

  All Together Now Norge er et helt nytt underholdningsprogram for hele familien. I hver episode går sangtalenter på scenen for å synge seg til den store finalen. I denne episoden møter vi blant andre Malin Skjolde, Ola Manvik, og Lise Monica Nygård.

 • Episode 5
  Reality, Underholdning, S1:E5

  All Together Now Norge er et helt nytt underholdningsprogram for hele familien. I hver episode går sangtalenter på scenen for å synge seg til den store finalen. I denne episoden møter vi blant andre Thomas Gregersen, Ronja Bosy og Lene Jarlsby.

 • Episode 6
  Reality, Underholdning, S1:E6

  Hvem får flest av jurymedlemmene til reise seg og synge med? I denne episoden møter vi blant andre Christiane Skaug, Nina Martinsen og Daniel Aalberg.

 • Episode 7
  Reality, Underholdning, S1:E7

  Det nærmer seg finale, og i denne episoden er det Tilla Gaasø, Kristine Hummerfelt, Kevin Augestad, Lise Jacobsen, Ole Gustav Johnsen, Cathrine Bengtson, Tina Singh Indrevær og Morten Gjerløv Larsen som skal slåss om to av plassene i finalen.

 • Episode 8
  Reality, Underholdning, S1:E8

  Hvem får flest av dem til reise seg og synge med? I denne episoden møter vi Elin Kristiansen, Alexa Valentina Melheim, Lars Han.

 • Episode 9
  Reality, Underholdning, S1:E9

  I hver episode i vinter har to sangtalenter sunget seg videre til den store finalen. I kveld er det tid for å bedømme hvem som begeistrer De 100 aller mest og går av med seieren og 250.000 kroner. Hvem får flest av de 100 dommerne til å reise seg?

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer