Krimdrama

Anna Pihl

6.0IMDbDanmark

Anna Pihl tillbringar dagarna med att bekämpa brottsligheten i ett av Köpenhamns farligaste kvarter.

Sesonger og episoder

Sesong 3
 • Sesong 1
 • Sesong 2
 • Sesong 3
Sesong 3
 • Episode 1 - Manden i mosen
  Krimdrama, S3:E1

  Anna går inn i rollen som etterforsker, og hennes første oppdrag vil være å prøve å identifisere en død mann. Under et avhør av en mistenkt oppstår det en farlig situasjon, samtidig som Kim og Karim blir utsatt for en voldelig hendelse.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 2 - Sandt eller Falsk
  Krimdrama, S3:E2

  Martin er tilbake i politiet, noe som betyr at han og Anna blir kolleger igjen. De har oppgaven å etterforske noen tyverier på et cruiseskip. Først mistenker de vanlige lommetyver, men saken tar snart en uventet vending.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 3 - Hus forbi
  Krimdrama, S3:E3

  En hjemløs mann er funnet under en bro etter et mistenkt selvmordsforsøk, men Anna treffer et vitne som har en helt annen oppfatning om hva som har skjedd. Daniel inviterer samtidig på en overraskelse som skaper splittelse mellom Anna og Jan.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 4 - Happy Slapping
  Krimdrama, S3:E4

  Anna og Daniel er på vei hjem fra et kinobesøk når de plutselig blir overfalt av fire ungdommer. Politiet mistenker at de har vært ofre for et ubehagelig fenomen på nettet. Kim skal lage middag til Samira, men det går ikke helt slik han hadde tenkt.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 5 - Én gang skyldig
  Krimdrama, S3:E5

  En 9 år gammel gutt forsvinner under et besøk i byens dyrehage, og alt peker mot at det er en pedofil på farten. Når politiet henter inn en mistenkt for avhør, mener Anna at Eva går for hardt til verks, men sjefene vil ikke høre på henne.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 6 - Altanpigen del 1 - Springet
  Krimdrama, S3:E6

  En ung kvinne med pakistansk bakgrunn prøver å begå selvmord. Først mener politiet at hun har forsøkt å unnslippe tvangsekteskap, men når Anna og kollegene hennes undersøker omstendighetene nærmere, viser det seg at det er mer som står på spill.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 7 - Altanpigen del 2 - Opgøret
  Krimdrama, S3:E7

  Jamila har gitt etter for presset fra familien, og forberedelsenetil bryllupet hennes er nå i full gang. Mahmood gjør samtidig alt han kan for å vinne henne tilbake. Kim får litt for mange gode råd om hvordan han skal behandle Sharmira.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 8 - Mikala's valg
  Krimdrama, S3:E8

  Anna tiltrer en stilling i fengselet der Mikala nå soner straffen sin. Kim og Shamira planlegger å flytte sammen og inviterer Kim sin mor på middag, men kvelden går ikke helt som de hadde planlagt. Jan blir bekymret når Therese får seg en kjæreste.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 9 - Under anklage del 1 - Skuddet
  Krimdrama, S3:E9

  Anna føler seg tvunget til å bruke våpen i forbindelse med en arrestasjon. Valget hennes får alvorlige konsekvenser, og Henning gjør alt han kan for å støtte henne. Shamira inviterer Kim på familietur, noe som ikke er godt likt av alle.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 10 - Under anklage del 2 - Nedtælling
  Krimdrama, S3:E10

  Anna har blitt suspendert fra jobben og står overfor en lang fengselsstraff. Martin og hun fortsetter allikevel å gå gjennom saken på egen hånd. Analysen deres tyder på at politiet har misset viktige detaljer under etterforskningen.

  TV2 Play
  C More
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer