Action, Animert

Apollo og småkrypa
Drôles de petites bêtes

2018 • Frankrike • Sesong 2, Episode 45

Helium har bestilt ein parykk frå Lukas for å gje Wenche, men Margeritt må gje den til nokon andre. Kornblomst og Apollo får i oppdrag å levere parykken, men det blir trøbbel då nokon stel parykken på vegen - og Kornblomst berre ler uansett kva som skjer. Fransk animasjon.

Sesonger og episoder

Sesong 2
 • Sesong 2
 • Episode 24 - Apollo og småkrypa
  Action, Animert, S2:E24

  Fransk animasjon. Eventyraren. Inkognito er lei av å vere den einaste av pestane som ikkje har noko fantastisk å fortelje om, og overtyder Apollo til å ta han med på eventyr. Men eventyret med Inkognito vert fort surt. Spesielt når dei må vitje flaggermusa.

  NRK TV
 • Episode 25 - Apollo og småkrypa
  Action, Animert, S2:E25

  Fransk animasjon. Wenche si forandring. Wenche tåler ikkje at dei andre småkrypa er glade og gjer sitt beste for å øydelegge dagen deira! Heilt til Apollo får henne til å smake på amabilysnektar, frå blomen som gjer folk snille. Og til Wenches fortviling virkar det! Men er planta nyttig, eller er...

  NRK TV
 • Episode 26 - Apollo og småkrypa
  Action, Animert, S2:E26

  Fransk animasjon. Professor Myggen. Myggen er ein proff når det kjem til luftkunstar og han er òg flink til å lære dei unge biene å flyge i loop. Men Lukas nølar og Sfinx forbyr han å hjelpe klassa og kuba. Myggen står fast mellom kjærleiken til å undervise og lojalitet til stubben, og han må vel...

  NRK TV
 • Episode 27 - Apollo og småkrypa
  Action, Animert, S2:E27

  Fransk animasjon. Helium får ikkje sove. Helium har mista kosekluten sin, som han ikkje vil innrømme at er ein koseklut, og får Apollo og Lukas med seg i leitinga. Dei prøvar alt dei kjem på for å hjelpe Helium å sove utan, men ikkje før Helium oppdagar kven som har kosen hans finn han roen.

  NRK TV
 • Episode 28 - Apollo og småkrypa
  Action, Animert, S2:E28

  Fransk animasjon. God oppførsel. Margeritt vil invitere skadedyra til lunsj i kuba, men Lukas er særs skeptisk fordi dei berre stel ting. Når skadedyra kjem anklagar Lukas dei for å stele krona til dronninga, men han var visst for rask med å dømme dei.

  NRK TV
 • Episode 29 - Apollo og småkrypa
  Action, Animert, S2:E29

  Fransk animasjon. Under stjernene. Margeritt drøymer om å overnatte ute, men det er vanskeleg å få til for ei dronning. Kanskje Lukas og Apollo kan assistere?

  NRK TV
 • Episode 30 - Apollo og småkrypa
  Action, Animert, S2:E30

  Fransk animasjon. Ballet. Marit vil gjerne delta på eldflugeballet, men vågar ikkje å klatre til topps i solsikka der festen skal vere. Apollo og Betty og dei andre vil hjelpe henne så ho får oppfylt sin store draum.

  NRK TV
 • Episode 31 - Apollo og småkrypa
  Action, Animert, S2:E31

  Fransk animasjon. Birger sin draum. Kva tyder draumen Birger har heile tida? Det er umogleg å finne ut, for humla vaknar alltid før slutten. Og jo meir han prøver å sove, jo vanskelegare er det! Apollo og Betty skal gjere sitt beste med å hjelpe han sove.

  NRK TV
 • Episode 32 - Apollo og småkrypa
  Action, Animert, S2:E32

  Fransk animasjon. Bomstasjon. Det er fæl vind, så biene må frakte pollen over eigedommen til Sfinx. Han bestemmer seg for å ta bompengar fordi dei bråkar sånn, og då må Apollo og Birger finne på noko lurt.

  NRK TV
 • Episode 33 - Apollo og småkrypa
  Action, Animert, S2:E33

  Fransk animasjon. Ikkje heilt Inkognito. Sjølv om han heiter Inkognito, er sumarfuglen heilt elendig på kamuflasje og øydelegg for tokta på lageret til Birger. Sfinx bannlyser han frå Stubben til han vert flinkare.

  NRK TV
 • Episode 34 - Apollo og småkrypa
  Action, Animert, S2:E34

  Fransk animasjon. Spåkona. Begonia er god til å observere, men alle trur ho er synsk i staden. Det blir slitsamt, og Begonia treng hjelp frå Apollo til å overtyde biene om at ho ikkje kan spå framtida.

  NRK TV
 • Episode 35 - Apollo og småkrypa
  Action, Animert, S2:E35

  Fransk animasjon. Ein ny kammerherre. Lukas vil slutte som kammerherre, og Apollo vil forhindre det. Han avtalar med Myggen at Myggen skal late som om han får jobben, med håp om at Lukas blir så stressa at han kjem tilbake. Men Lukas er staare enn forventa.

  NRK TV
 • Episode 36 - Apollo og småkrypa
  Action, Animert, S2:E36

  Fransk animasjon. Beste-fiendar. Nellik og Petunia berre kranglar, så Apollo tek dei med seg på oppdrag i hagen i håp om at dei skal finne kvarandre. Men det er vanskelegare enn han trudde.

  NRK TV
 • Episode 37 - Apollo og småkrypa
  Action, Animert, S2:E37

  Fransk animasjon. Wenche må jobbe. Wenche tapar eit veddemål mot Apollo og må jobbe to dagar i hagen. Ho snik seg unna alt, men til slutt finn Margeritt og Apollo noko Wenche blir nøydd til å gjere - som ho til og med likar.

  NRK TV
 • Episode 38 - Apollo og småkrypa
  Action, Animert, S2:E38

  Fransk animasjon. Myggen og Inkognito juksar i spel og lurer alle i hagen. Flora mistar alt, men ved hjelp av Apollo arrangerer ho omkamp - og denne gongen aktar ho å vinne.

  NRK TV
 • Episode 39 - Apollo og småkrypa
  Action, Animert, S2:E39

  Skjærsøte vil så gjerne inn i hæren til Helium, og får under sterk tvil prøve seg - og overraskar alle. Fransk animasjon.

  NRK TV
 • Episode 40 - Apollo og småkrypa
  Action, Animert, S2:E40

  Helium oppsøker Apollo for songtimar fordi han vil glede Wenche med ein song på bursdagen hennar, og Apollo får store problem med å halde maska - og fortelje Helium at han absolutt ikkje kan synge. Fransk animasjon.

  NRK TV
 • Episode 41 - Apollo og småkrypa
  Action, Animert, S2:E41

  Birger og Myggen kranglar, og Birger utfordrar Myggen til ei farleg oppgåve. Alle frårådar han å gjere det, men Myggen er sta som eit esel, og vil gjennomføre - koste kva det koste vil. Fransk animasjon.

  NRK TV
 • Episode 42 - Apollo og småkrypa
  Action, Animert, S2:E42

  Flora stinkar, men nektar å vaske seg. Ho prøvar å halde ein fest, men ingen vil kome fordi ho luktar sånn. Då må Flora gå i seg sjølv og avgjere kva som er viktigast: å vere skiten - eller ha vener? Fransk animasjon.

  NRK TV
 • Episode 43 - Apollo og småkrypa
  Action, Animert, S2:E43

  Myggen vil ha fest, og Apollo hjelper han å invitere alle. Men Sfinx nektar dei å ha fest ved stubben. Då får Apollo ein strålande idè. Fransk animasjon.

  NRK TV
 • Episode 44 - Apollo og småkrypa
  Action, Animert, S2:E44

  Tistel ventar på at Svineblomst skal kome heim frå ferie, men då han ikkje kjem heim til avtalt tid blir det sett i gang leiteaksjon. Og skadedyra har visst noko med saken å gjere. Fransk animasjon.

  NRK TV
 • Episode 45 - Apollo og småkrypa
  Action, Animert, S2:E45

  Helium har bestilt ein parykk frå Lukas for å gje Wenche, men Margeritt må gje den til nokon andre. Kornblomst og Apollo får i oppdrag å levere parykken, men det blir trøbbel då nokon stel parykken på vegen - og Kornblomst berre ler uansett kva som skjer. Fransk animasjon.

  NRK TV
 • Episode 46 - Apollo og småkrypa
  Action, Animert, S2:E46

  Biene er utslitne og treng påfyll av energisaft, men Betty kan ikkje lage meir fordi ho er tom for kvefsegift. Wenche vil ikkje dele si, og Apollo og co må inngå ein bytehandel med henne. Men Wenche er ikkje akkurat kjend for å halde ord. Fransk animasjon.

  NRK TV
 • Episode 47 - Apollo og småkrypa
  Action, Animert, S2:E47

  Lukas dirigerar koret, men får ikkje teken før Apollo gjev han ein stav. Då han mistar den finn han heldigvis ein ny - men den tryllar alle i søvn! Kva skjer med den magiske staven? Og korleis skal han klare å vekke alle igjen? Fransk animasjon.

  NRK TV
 • Episode 48 - Apollo og småkrypa
  Action, Animert, S2:E48

  Mario, ein gammal venn, kjem på besøk til Apollo, men han har lumske baktankar med besøket. Fransk animasjon.

  NRK TV
 • Episode 49 - Apollo og småkrypa
  Action, Animert, S2:E49

  Benny slår hovudet og får hukommelsestap. Han kallar seg Kenny og får ny personlegdom - til stor frustrasjon for fleire i hagen. Fransk animasjon.

  NRK TV
 • Episode 50 - Apollo og småkrypa
  Action, Animert, S2:E50

  Birger et for mykje sukker og får mageknip, for å bli bra att må han ete sunn mat. Fransk animasjon.

  NRK TV
 • Episode 51 - Apollo og småkrypa
  Action, Animert, S2:E51

  Fransk animasjon. Golftid. Birger er lei av at skadedyra held alle vakne på natta med golfspelinga si, og utfordrar dei til ei runde. Viss han tapar skal han flytte, viss dei tapar må dei slutte å spele om natta. Men Birger er klønete og har ingen sjølvtillit på golfen. Kan Apollo og co hjelpe?

  NRK TV
 • Episode 52 - Apollo og småkrypa
  Action, Animert, S2:E52

  Alva får i seg irispollen, som ho ikkje toler, ved eit uhell, og det får skumle konsekvensar. Ho blir frekk og fæl - og kan snakke! Kan Apollo og co finne tilbake den vanlege Alva før ho lagar for mykje styr i hagen? Fransk animasjon.

  NRK TV