Barneprogram, Drama

Backstage

6.8 IMDb2016 • Canada

Backstage følger talentfulle tenåringer som gjennomgår oppturer og nedturer på den prestisjetunge Keaton School of the Arts. Fra angst og nederlag, til nye vennskap og premierte prestasjoner.

Sesonger og episoder

Sesong 2
 • Sesong 1
 • Sesong 2
 • Episode 1 - Backstage
  Barneprogram, Drama, S2:E1

  Kanadisk dramaserie. Sesong 2. (1:30) Og vi er tilbake. Elevene er tilbake og klare for enda et spennende år på Keaton. Vanessa og Carly må ta sin straff. Jax' sommer innhenter ham. Alya og Miles konkurrerer om å få en av Keatons beste musikkelever som sin mentor.

  Netflix
 • Episode 2 - Backstage
  Barneprogram, Drama, S2:E2

  Kanadisk dramaserie. Sesong 2. (2:30) Eksemplarisk ledelse. Primaene har fått et nytt medlem, og Carly strever med å holde orden på rekruttene. Kit hjelper søsteren sin, Scarlett, med å prøve å synge igjen. Alya oppdager at Frances sine undervisningsmetoder ikke er som hun forventet.

  Netflix
 • Episode 3 - Backstage
  Barneprogram, Drama, S2:E3

  Kanadisk dramaserie. Sesong 2. (3:30) Valg. Den prestisjefylte konkurransen i kunst, musikk, dans og teater (KMDT) annonseres. Julie må ta et vanskelig valg, mens Jennas innlegg på TMK gjør at hun havner i trøbbel.

  Netflix
 • Episode 4 - Backstage
  Barneprogram, Drama, S2:E4

  Kanadisk dramaserie. Sesong 2. (4:30) Den ene. Konkurransen i dansetimene tiltar idet Sasha og Beckett kjemper om å få sjansen til å danse duett med Carly i KMDT.

  Netflix
 • Episode 5 - Backstage
  Barneprogram, Drama, S2:E5

  Kanadisk dramaserie. Sesong 2. (5:30) Finn deg selv. Vanessas forsøk på å redde Carly og Becketts danseduett i KMDT gjør at hun havner i en vanskelig situasjon. Bianca er opprørt etter å ha fått knusende nyheter. Julie strever med å finne ut hvem hun faktisk er som artist.

  Netflix
 • Episode 6 - Backstage
  Barneprogram, Drama, S2:E6

  Kanadisk dramaserie. Sesong 2. (6:30) Må være sterk. Vanessa havner i midten av Beckett og frøken Helsweels krangel. Miles gjenopplever noen vanskelige minner. Jennas plan om å oppmuntre Sasha slår feil.

  Netflix
 • Episode 7 - Backstage
  Barneprogram, Drama, S2:E7

  Kanadisk dramaserie. Sesong 2. (7:30) I skyggen av henne. Dansernes opptreden er i faresonen når Beckett truer med å forlate Keaton. George strever med sin første oppgave som nestleder. Bianca hjelper Kit med hennes nyeste låt.

  Netflix
 • Episode 8 - Backstage
  Barneprogram, Drama, S2:E8

  Kanadisk dramaserie. Sesong 2. (8:30) Kontroll. Carly sikrer seg Vanessas hjelp for å forbedre Primaenes koreografi. Alya setter Frances' gruppe i en vanskelig situasjon, samtidig prøver Jax å overtale Kit om å redde DJ Diamondmind.

  Netflix
 • Episode 9 - Backstage
  Barneprogram, Drama, S2:E9

  Kanadisk dramaserie. Sesong 2. (9:30) Kvalifisering: Dag 1. Endelig er det kvalifiseringsrunder i KMDT! Elever fra hele landet kommer til Keaton, og en uventet gjest gjør at Alya konfronteres med sceneskrekken.

  Netflix
 • Episode 10 - Backstage
  Barneprogram, Drama, S2:E10

  Kanadisk dramaserie. Sesong 2. (10:30) Kvalifisering: Dag 1. Kvalifiseringsrundene fortsetter, og det skjer noe uventet med Sasha og Jennas duett. Julie får vite danseresultatene, mens Cassandra erfarer hva som skjer når man blander det private og det profesjonelle.

  Netflix
 • Episode 11 - Backstage
  Barneprogram, Drama, S2:E11

  Kanadisk dramaserie. Sesong 2. (11:30) På feil side av kjærlighetshistorien. Sasha takler konsekvensene av opptredenen på KMDT. Scarlett og Bianca jobber med en kjærlighetssang. George finner en usannsynlig partner i Mindy.

  Netflix
 • Episode 12 - Backstage
  Barneprogram, Drama, S2:E12

  Kanadisk dramaserie. Sesong 2. (12:30) Rist det av. En ny oppgave gjør Bianca nervøs. Vanessa får en overraskelse av Beckett. En gammel venn kommer tilbake til Keaton.

  Netflix
 • Episode 13 - Backstage
  Barneprogram, Drama, S2:E13

  Kanadisk dramaserie. Sesong 2. (13:30) Klare øyne. Forberedelsene til KMDT-finalen intensiveres. Sloanes gjeng og Primaene danner en usannsynlig allianse. Julie funderer over forholdet med Miles. Bianca hjelper Kit å kvitte seg med skrivesperren.

  Netflix
 • Episode 14 - Backstage
  Barneprogram, Drama, S2:E14

  Kanadisk dramaserie. Sesong 2. (14:30) Mix-fest. Scarlett prøver å redde KMDT-festen med litt hjelp fra nestlederen George. Vanessa lurer på hva hun skal gjøre med frøken Marias koreografi.

  Netflix
 • Episode 15 - Backstage
  Barneprogram, Drama, S2:E15

  Kanadisk dramaserie. Sesong 2. (15:30) I mørket. Etter mange måneder med hardt arbeid og engasjement er tiden inne for KMDT-finalen. Elevene presses til det ytterste idet en uforutsett hendelse setter alles opptredener i fare.

  Netflix
 • Episode 16 - Backstage
  Barneprogram, Drama, S2:E16

  Kanadisk dramaserie. Sesong 2. (16:30) Primadonna. Carly og Cassandra krangler om hvem som skal lede Primaene. Bianca ber Scarlett om hjelp med en ny sang. Alya og Julie inngår et usannsynlig samarbeid for å hjelpe Miles.

  Netflix
 • Episode 17 - Backstage
  Barneprogram, Drama, S2:E17

  Kanadisk dramaserie. Sesong 2. (17:30) Beste ideer. En ny oppgave skal løses på tvers av fagene og fører til at det inngås uventede samarbeid. Miles' lederevner testes av Matteo. Vanessa prøver å ha et profesjonelt forhold til Beckett.

  Netflix
 • Episode 18 - Backstage
  Barneprogram, Drama, S2:E18

  Kanadisk dramaserie. Sesong 2. (18:30) På fersken. Carly bruker drastiske metoder for å kunne betale for hip hop-auditionen. Sasha og Jax samarbeider for å bevise at Scarlett tar feil. Biancas jakt på en plass i rampelyset lar andre stå igjen i mørket.

  Netflix
 • Episode 19 - Backstage
  Barneprogram, Drama, S2:E19

  Kanadisk dramaserie. Sesong 2. (19:30) Historiefortelling. Alyas tekst berører Vanessa og Beckett. Sasha lærer noe viktig om tilgivelse. Julie finner ut hva som skjedde med de forsvunne pengene.

  Netflix
 • Episode 20 - Backstage
  Barneprogram, Drama, S2:E20

  Kanadisk dramaserie. Sesong 2. (20:30) To skritt frem. og Helsweel ryker i tottene på hverandre. Scarlett oppdager at å opptre for kjæresten er vanskeligere enn det virker.

  Netflix
 • Episode 21 - Backstage
  Barneprogram, Drama, S2:E21

  Kanadisk dramaserie. Sesong 2. (21:30) Åpenbart. Carly får hjelp fra en usannsynlig instruktør når en berømt koreograf kommer til Keaton. Jax innser at han har følelser for en uventet person. Julie får hjelp av Matteo.

  Netflix
 • Episode 22 - Backstage
  Barneprogram, Drama, S2:E22

  Kanadisk dramaserie. Sesong 2. (22:30) Komfortsone. Scarlett og Bianca bestemmer seg for å lage en musikkvideo, men de er dessverre uenige om hva slags video det skal være. Carlys overanstrengelse preger henne. Miles strever med å finne en ny sound.

  Netflix
 • Episode 23 - Backstage
  Barneprogram, Drama, S2:E23

  Kanadisk dramaserie. Sesong 2. (23:30) Lekse, lært. Alyas tekst fører til uro, og Bianca planlegger å gi henne en lærepenge. George og Azadeh er uenige om kunstneriske valg. Jenna lærer seg å være en leder.

  Netflix
 • Episode 24 - Backstage
  Barneprogram, Drama, S2:E24

  Kanadisk dramaserie. Sesong 2. (24:30) I dine øyne. Beckett og Carly leter etter et nytt publikum. Julie kaprer Matteos kunstseminar. Jax ofrer alt for Kit.

  Netflix
 • Episode 25 - Backstage
  Barneprogram, Drama, S2:E25

  Kanadisk dramaserie. Sesong 2. (25:30) Blanke ark. 10. klasse strever med å takle Helsweels skjebne. Bianca bruker uortodokse metoder for å få et anerkjent plateselskap til Keaton.

  Netflix
 • Episode 26 - Backstage
  Barneprogram, Drama, S2:E26

  Kanadisk dramaserie. Sesong 2. (26:30) Ikke til salgs. Vanessa og Carly legger en plan for å redde Keaton. En innflytelsesrik kjøper setter Julie og Matteos kunstprosjekt i fare. Scarlett og Aidans forhold blir satt på prøve.

  Netflix
 • Episode 27 - Backstage
  Barneprogram, Drama, S2:E27

  Kanadisk dramaserie. Sesong 2. (27:30) Arv. Jenna er i villrede når 12. klasse stjeler hennes rolle i Årstidene-dansen. Jax hjelper Miles med å beseire hans største motstander; matematikk. Alya og Bianca prøver å blåse liv i vennskapet.

  Netflix
 • Episode 28 - Backstage
  Barneprogram, Drama, S2:E28

  Kanadisk dramaserie. Sesong 2. (28:30) Håp. Scarlett samler troppene for å redde Keaton selv om det betyr å få hjelp fra bestevennens nemesis. Primaene er tilbake, men alle blir ikke invitert. Ayla finner ut hvorfor Miles oppfører seg så rart.

  Netflix
 • Episode 29 - Backstage
  Barneprogram, Drama, S2:E29

  Kanadisk dramaserie. Sesong 2. (29:30) Nesten fremme. Kampen for å redde Keaton fortsetter. Carly strever med å fortelle Vanessa om de virkelige sommerplanene sine. Kit og Bianca diskuterer hvordan de skal håndtere Scarletts superfan.

  Netflix
 • Episode 30 - Backstage
  Barneprogram, Drama, S2:E30

  Kanadisk dramaserie. Sesong 2. (30:30) Fra hverandre, men sammen. Skolens skjebne står på spill, og elevene leverer et enestående show. Er det nok til å redde Keaton?

  Netflix