DokumentarKrim

Bak murene: Fengselsbetjentene
Behind Bars: Rookie Year

USA

Vi følger en gruppe helt ferske fengselsbetjenter på deres 60 dager lange prøveperiode bak murene.

Sesonger og episoder

Sesong 2
 • Sesong 2
Sesong 2
 • Episode 1
  Dokumentar, Krim, S2:E1

  En nye gruppe ferske fengselsbetjenter er klare for å prøve seg bak murene i statsfengselet i New Mexico. Volden i fengselet øker på, og fengselsgjengen Syndicato de Nuevo Mexico erklærer krig mot politi- og fengselsbetjenter.

 • Episode 2
  Dokumentar, Krim, S2:E2

  Lilly blir skremt og møtt med mangel på respekt når hun for første gang skal ha kontakt med fangene. Cordova på sin side, får korreks når han ikke får med seg at det er narkotika i cellen til et gjengmedlem.

 • Episode 3
  Dokumentar, Krim, S2:E3

  Ariel gruer seg til å ha oppsyn med en fange på dødscelle, og Lilly sliter med å få respekt hos en flokk gjengmedlemmer. Purto er tilbake på jobb etter at han ble brutalt angrepet, bare for å oppleve å bli konfrontert av en annen innsatt.

 • Episode 4 - Survival of the Fittest
  Dokumentar, Krim, S2:E4

  Bare de sterkeste overlever bak murene, og dette gjelder både for for innsatte og betjenter. Purto og D'Angelo støter på en gruppe lite samarbeidsvillige fanger, og Andrew begynner å lure på om han egentlig er egnet for den krevende jobben.

 • Episode 5 - Boiling Point
  Dokumentar, Krim, S2:E5

  Mangin og Cordova må dempe et gjengmedlem som truer dem. Israel nekter å følge fengselsetikette når en innsatt ydmyker ham. Lilly på sin side får en selvtillitsboost når hun finner narkotika i posten til en fange.

 • Episode 6 - Mind Games
  Dokumentar, Krim, S2:E6

  Smuglere viser seg å være vanskelige å stanse, og en av fengselsbetjentene blir svært frustrert. Lily lærer en lekse om å stole på innsatte når en telefon forsvinner, mens Purto blir med når et spesialteam tar en prat med et gjengmedlem.

 • Episode 7 - No Room for Error
  Dokumentar, Krim, S2:E7

  Mangin blir med i en spesialgruppe, og får jobben med å tvinge en uvillig innsatt ut fra cella for første gang. Israel gjøre en feil under en narkotest, og Fabian mister en fange på avdelingen sin ut av syne.

 • Episode 8 - Building the Case
  Dokumentar, Krim, S2:E8

  Det jobbes med å bygge saken mot fengselets aller farligste gjeng, og de ferske betjentene må lære seg å finne beviser som kan få has på gjengen for godt. Purto blir med på en stor narkorassia, og D'angelo finner endelig narkotika i en åpen sovesal.

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer