Animert, Barneprogram

Bitz & Bob

2018 • Storbritannia

Bli med Bitz og Bob og oppdag vitenskap og ingeniørkunst gjennom lek, bygging og oppfinnelse.

Sesonger og episoder

Sesong 2
 • Sesong 2
Sesong 2
 • Episode 3 - Bitz & Bob
  Animert, Barneprogram, S2:E3

  Britisk animasjonsserie. Største stjerna i byen. Bitz og Bob starter et rocke-band, men vokalisten deres, Kroken får problemer med stemmen. Vil den kjente rocke-stjernen Rocke-Nøste som er blandt publikum få muligheten til å høre dem?

  NRK TV
 • Episode 4 - Bitz & Bob
  Animert, Barneprogram, S2:E4

  Britisk animasjonsserie. Karusellen. Vennene til Kroken må hjelpe han å overkomme sin skrekk for karuseller, mens Bitz må tøyle vinden for å få den til å gå.

  NRK TV
 • Episode 5 - Bitz & Bob
  Animert, Barneprogram, S2:E5

  Britisk animasjonsserie. Kakastrofe! Bitz har laget tidenes beste kake. Når bestillingene renner inne, drar vennene til Jungel Kafeen for å hjelpe til med å lage kakene som skal leveres.

  NRK TV
 • Episode 6 - Bitz & Bob
  Animert, Barneprogram, S2:E6

  Britisk animasjonsserie. Den utrolige andereisen. En mamma-and prøver å føre andungene sine fra redet i Bitz sitt slott til innsjøen. Bitz, Bob og resten av gjengen må hjelpe til med å lede endene trygt til innsjøen, og deretter bygge et rede hvor de kan sove; et ande-rede på søyler som ser ut so...

  NRK TV
 • Episode 7 - Bitz & Bob
  Animert, Barneprogram, S2:E7

  Britisk animasjonsserie. Bitz store strandfest! Bitz vil lage tidenes beste strandfest som plaster på såret for at Bob går glipp festen til en god venn. Men det er en supervarm dag på stranden og Bob og de andre blir for varme for å feste.

  NRK TV
 • Episode 8 - Bitz & Bob
  Animert, Barneprogram, S2:E8

  Britisk animasjonsserie. Snøsportdagen. Gjengen arrangerer Snøsportdag på Snøtoppfjellet, men de må finne en måte å holde oversikt over poengene slik at de kan kåre en vinner som får ansiktet sitt på den iskalde pokalen.

  NRK TV
 • Episode 9 - Bitz & Bob
  Animert, Barneprogram, S2:E9

  Britisk animasjonsserie. Ånden Kroken`s hjem kjære hjem. Bitz og Bob drar ut på et skattastisk eventyr for å finne gull i den store varme ørkenen. Men, når de finner en skinnende lampe, får de enda mer enn de hadde håpet på.

  NRK TV
 • Episode 10 - Bitz & Bob
  Animert, Barneprogram, S2:E10

  Britisk animasjonsserie. Pizzakonkurransen. Det er den nam-tastiske pizzakonkuransen! Mens Bitz og Nøste gjør ferdig de siste forberedelsene, er Bob igang med sin hemmelige oppskrift for vinne over konkurentene sine Zip & Pop.

  NRK TV
 • Episode 11 - Bitz & Bob
  Animert, Barneprogram, S2:E11

  Britisk animasjonsserie. Nysende Snøgeitgalla. Det er tid for Snøgeitgallaen på Snøtoppfjellet, og Lille Nøste skal opptre med sin berømte snø-jodling, snødling, sammen med de legendariske bjelleringende snøgeitene sine.

  NRK TV
 • Episode 12 - Bitz & Bob
  Animert, Barneprogram, S2:E12

  Britisk animasjonsserie. Et labyrinteventyr. Når valpen Bob passer på går seg bort i labyrinten til Bitz, må de inn og redde den.

  NRK TV
 • Episode 13 - Bitz & Bob
  Animert, Barneprogram, S2:E13

  Britisk animasjonsserie. Froskestokkbroen. Mens de leker hermegåsa møter Bitz, Bob og resten av gjengen Skogvokter Kroken som er ute på froske-oppdrag for å bistå froskene på deres årlige reise til den andre siden av Langt Borte-øya.

  NRK TV
 • Episode 14 - Bitz & Bob
  Animert, Barneprogram, S2:E14

  Britisk animasjonsserie. Ull-trolig-jenta! Politimester Kroken har hendene fulle med å forsøke å stoppe en høylytt bølge av kriminalitet, styrt av de rampete Zip og Pop. Heldigvis er superheltene Ull-trolig- jenta, Zapp-jenta, og Mega-super-robo-Bob klare til å redde dagen.

  NRK TV
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer