Animert, Barneprogram

Bitz & Bob

Storbritannia

Bli med Bitz og Bob og oppdag vitenskap og ingeniørkunst gjennom lek, bygging og oppfinnelse.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 14 - Bitz & Bob
  Animert, Barneprogram, S1:E14

  Britisk animasjonsserie. Få opp dampen! Når to iskremnaskere ved et uhell forårsaker trykktap i damplokmotivet til Bitz ute i ørkenen, må hun forsøke å finne en alternativ energikilde.

  NRK TV
 • Episode 15 - Bitz & Bob
  Animert, Barneprogram, S1:E15

  Britisk animasjonsserie. Jungel moteshow. Bitz tenker at Tubelyjungelen er det perfekte stedet for et moteshow for Nøstes sin nye kolleksjon av spreke og fargerike hatter.

  NRK TV
 • Episode 16 - Bitz & Bob
  Animert, Barneprogram, S1:E16

  Britisk animasjonsserie. Oppdrag Boble. Bitz og Bob hjelper Nøste å finne et mystisk vesen som gjemmer seg på slottstomten, slik at hun kan krysse av det siste punktet på listen over ting hun må gjøre for å forbli en Prinsesse.

  NRK TV
 • Episode 17 - Bitz & Bob
  Animert, Barneprogram, S1:E17

  Britisk animasjonsserie. Store Pop på topp. Bitz og Bob lager en naturdokumentar som leder til at den Store Pop går amok i Byggebyen

  NRK TV
 • Episode 18 - Bitz & Bob
  Animert, Barneprogram, S1:E18

  Britisk animasjonsserie. Ohoi der! Bitz og Bob må kommunisere og gi melding om at de trenger hjelp til noen langt ute på havet.

  NRK TV
 • Episode 19 - Bitz & Bob
  Animert, Barneprogram, S1:E19

  Britisk animasjonsserie. Monsterfjellet. Bob ønsker å nå toppen av Robot-Bob-Fjellet, men myten sier at det holder til noen fæle snømonstre der. Bitz går med på å hjelpe han sammen med et uredd lag av assistenter - Viltvokter Kroken og Nøste.

  NRK TV
 • Episode 20 - Bitz & Bob
  Animert, Barneprogram, S1:E20

  Britisk animasjonsserie. Showbitzniss. Når sceneteppet ikke kan vil gå opp til forestillingen, blir Bitz nødt til å klekke ut en plan for å få laget en vinsj.

  NRK TV
 • Episode 21 - Bitz & Bob
  Animert, Barneprogram, S1:E21

  Britisk animasjonsserie. I steinalderen. Bitz og Bob blir tilkalt for å hjelpe den kjente kunstneren La Nøste å flytte en stor stein over til stranden og hennes fantastiske strand-kunstgalleri. Problemet er at steinen er svært tung, og få flyttet den er en skikkelig utfordring.

  NRK TV
 • Episode 22 - Bitz & Bob
  Animert, Barneprogram, S1:E22

  Britisk animasjonsserie. Bitz`s Camping-kaos. På en campingtur til Snøtoppfjellet hjelper Bitz, Bob og Nøste den stressede bjørnevakten Kroken med å få noen rampete bjørneunger til å sove, mens han forbereder en overraskelses-piknik for dem. Men bjørnungene våkner stadig opp og når de endelig får...

  NRK TV
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer