Bitz & Bob

Bitz & Bob

Animert, Barneprogram • Storbritannia

Bli med Bitz og Bob og oppdag vitenskap og ingeniørkunst gjennom lek, bygging og oppfinnelse.

Sesonger og episoder

Sesong 2
 • Sesong 1
 • Sesong 2
 • Episode 1 - Bitz & Bob
  Animert, Barneprogram, S2:E1

  Britisk animasjonsserie. Bitz Store Byggeprosjekt. Bitz hjelper Lille Nøste, geitene hennes og de Tre Små Grisene å bygge et hus som er sterkt nok til å unngå at Den Store, Stygge Robo-Ulven blåser det ned.

  NRK TV
 • Episode 2 - Bitz & Bob
  Animert, Barneprogram, S2:E2

  Britisk animasjonsserie. Prinsessenes Tårnfest. Prinsesse Bitz og Nøste skal holde en Tårnfest og må få levert en viktig invitasjon til Herr Robo-Bob og Herr Kroken. Bitz konstruerer en ballong-zipline for å få levert invitasjonen fra ett tårn til ett annet.

  NRK TV
 • Episode 3 - Bitz & Bob
  Animert, Barneprogram, S2:E3

  Britisk animasjonsserie. Største stjerna i byen. Bitz og Bob starter et rocke-band, men vokalisten deres, Kroken får problemer med stemmen. Vil den kjente rocke-stjernen Rocke-Nøste som er blandt publikum få muligheten til å høre dem?

  NRK TV
 • Episode 4 - Bitz & Bob
  Animert, Barneprogram, S2:E4

  Britisk animasjonsserie. Karusellen. Vennene til Kroken må hjelpe han å overkomme sin skrekk for karuseller, mens Bitz må tøyle vinden for å få den til å gå.

  NRK TV
 • Episode 5 - Bitz & Bob
  Animert, Barneprogram, S2:E5

  Britisk animasjonsserie. Kakastrofe! Bitz har laget tidenes beste kake. Når bestillingene renner inne, drar vennene til Jungel Kafeen for å hjelpe til med å lage kakene som skal leveres.

  NRK TV
 • Episode 6 - Bitz & Bob
  Animert, Barneprogram, S2:E6

  Britisk animasjonsserie. Den utrolige andereisen. En mamma-and prøver å føre andungene sine fra redet i Bitz sitt slott til innsjøen. Bitz, Bob og resten av gjengen må hjelpe til med å lede endene trygt til innsjøen, og deretter bygge et rede hvor de kan sove; et ande-rede på søyler som ser ut so...

  NRK TV
 • Episode 7 - Bitz & Bob
  Animert, Barneprogram, S2:E7

  Britisk animasjonsserie. Bitz store strandfest! Bitz vil lage tidenes beste strandfest som plaster på såret for at Bob går glipp festen til en god venn. Men det er en supervarm dag på stranden og Bob og de andre blir for varme for å feste.

  NRK TV
 • Episode 8 - Bitz & Bob
  Animert, Barneprogram, S2:E8

  Britisk animasjonsserie. Snøsportdagen. Gjengen arrangerer Snøsportdag på Snøtoppfjellet, men de må finne en måte å holde oversikt over poengene slik at de kan kåre en vinner som får ansiktet sitt på den iskalde pokalen.

  NRK TV
 • Episode 9 - Bitz & Bob
  Animert, Barneprogram, S2:E9

  Britisk animasjonsserie. Pizzakonkurransen. Det er den nam-tastiske pizzakonkuransen! Mens Bitz og Nøste gjør ferdig de siste forberedelsene, er Bob igang med sin hemmelige oppskrift for vinne over konkurentene sine Zip & Pop.

  NRK TV
 • Episode 10 - Bitz & Bob
  Animert, Barneprogram, S2:E10

  Britisk animasjonsserie. Nysende Snøgeitgalla. Det er tid for Snøgeitgallaen på Snøtoppfjellet, og Lille Nøste skal opptre med sin berømte snø-jodling, snødling, sammen med de legendariske bjelleringende snøgeitene sine.

  NRK TV
 • Episode 11 - Bitz & Bob
  Animert, Barneprogram, S2:E11

  Britisk animasjonsserie. Et labyrinteventyr. Når valpen Bob passer på går seg bort i labyrinten til Bitz, må de inn og redde den.

  NRK TV
 • Episode 12 - Bitz & Bob
  Animert, Barneprogram, S2:E12

  Britisk animasjonsserie. Froskestokkbroen. Mens de leker hermegåsa møter Bitz, Bob og resten av gjengen Skogvokter Kroken som er ute på froske-oppdrag for å bistå froskene på deres årlige reise til den andre siden av Langt Borte-øya.

  NRK TV
 • Episode 13 - Bitz & Bob
  Animert, Barneprogram, S2:E13

  Britisk animasjonsserie. Ull-trolig-jenta! Politimester Kroken har hendene fulle med å forsøke å stoppe en høylytt bølge av kriminalitet, styrt av de rampete Zip og Pop. Heldigvis er superheltene Ull-trolig- jenta, Zapp-jenta, og Mega-super-robo-Bob klare til å redde dagen.

  NRK TV
 • Episode 14 - Bitz & Bob
  Animert, Barneprogram, S2:E14

  Britisk animasjonsserie. Den Utrolige Ugleklubben. Bitz og Nøste har startet en klubb sammen: "Den Utrolige Ugleklubben".

  NRK TV
 • Episode 15 - Bitz & Bob
  Animert, Barneprogram, S2:E15

  Britisk animasjonsserie. Overraskelsesbursdag. Bitz vil overraske Nøste med å lage den beste hårspennen til Nøstes bursdag. De andre prøver å hjelpe til, men samler inn for mange ting slik at det blir umulig å få til designet.

  NRK TV
 • Episode 16 - Bitz & Bob
  Animert, Barneprogram, S2:E16

  Britisk animasjonsserie. Ordfører Krokens Megahjul. Når Bitz sitt nettbrett forsvinner før åpningen av et helt nytt Megahjul i Byggebyen, må Bitz finne en måte å gjøre ferdig Megahjulet på uten instruksjonene. Men Ordfører Kroken har muligens svaret.

  NRK TV
 • Episode 17 - Bitz & Bob
  Animert, Barneprogram, S2:E17

  Britisk animasjonsserie. Hit og dit-kappløpet. Bitz, Bob og Nøste deltar i et kappløp som går rundt hele verden, og vinneren får det troféeste troféet noensinne. Men heltene våre møter konkurranse fra det slu Lag Kroken, og nok et utfordring dukker opp når Trille, en dinosaur på rulleskøyter, bli...

  NRK TV
 • Episode 18 - Bitz & Bob
  Animert, Barneprogram, S2:E18

  Britisk animasjonsserie. Opp, opp og av sted. Når dragene til Bitz og Bob ikke vil fly, forstår de ikke hvorfor - særlig ikke når Zip, Pop, Nøste og Krokens drager flyr så bra. Det er ikke før Bitz innser at de ulike tilskuddene har gjort dragene asymmetriske og derfor mindre aerodynamiske, at de...

  NRK TV
 • Episode 19 - Bitz & Bob
  Animert, Barneprogram, S2:E19

  Britisk animasjonsserie. GarnNøste. Bob blir den store, stygge Robo-ulven og låser RaNøstzel inne i Slottet. Han og Ulvebarna prøver å stoppe Bitz og Herr Kroken fra å redde RaNøstzel, men når den store, stygge Robo-ulven oppdager at det er ganske mye jobb å være slem hjelper han Bitz med å lage ...

  NRK TV
 • Episode 20 - Bitz & Bob
  Animert, Barneprogram, S2:E20

  Britisk animasjonsserie. Bitz og Bobs lekebutikk. Pop og Zip gjør et litt for bra kjøp i lekebutikken til Bitz og Bob, når de får med seg robothjelmen til Bob også. Bitz passer på så dagen ikke blir ødelagt, og når hun prøver å finne en erstatning, lærer hun hvordan man lager en eske.

  NRK TV
 • Episode 21 - Bitz & Bob
  Animert, Barneprogram, S2:E21

  Britisk animasjonsserie. Ånden Kroken`s hjem kjære hjem. Bitz og Bob drar ut på et skattastisk eventyr for å finne gull i den store varme ørkenen. Men, når de finner en skinnende lampe, får de enda mer enn de hadde håpet på.

  NRK TV