Bolighjelpen

Bolighjelpen

6.4 IMDb, Hus og hage, Oppussing, Canada

David og Hilary hjelper trøtte huseiere med å bestemme seg om de skal pusse opp eller selge.

Sesonger og episoder

Sesong 8
 • Sesong 3
 • Sesong 7
 • Sesong 8
 • Episode 1 - Jon og Anjelica
  Hus og hage, Oppussing

  Jon og Anjelica er uenige om de skal flytte eller pusse opp. Anjelica mener kjøkkenet er alt for trangt for hennes nye bakevirksomhet, og vil flytte, mens Jon vil at Hillary skal pusse opp og få det til å fungere.

 • Episode 2 - Archie og Rhiannon
  Hus og hage, Oppussing

  Archie og Rhiannon tilbringer mye tid hjemme og elsker stedet de bor, men de er lei av den elendige funksjonaliteten i huset, samtidig som de ønsker seg et barn til. Rhiannon synes huset er for lite og vil flytte. Archie vil bli.

 • Episode 3 - Lisa og Jimmy
  Hus og hage, Oppussing

  Lisa og Jimmy falt hodestups for huset da de kjøpte det. Nå, tre barn senere, vil Lisa ut, mens Jimmy ikke vil høre snakk om å forlate nabolaget og golfbanen som like i nærheten.

 • Episode 4 - Bert og Tommy
  Hus og hage, Oppussing

  Bert er advokat og Tommy er professor i dans. Bert flyttet inn i Tommys hus i 1980, et hus med litt mer personlighet enn han satte pris på. Nå vil Bert ha et nytt hjem, et hjem som er deres, ikke bare Tommys.

 • Episode 5 - Jill and Joe
  Hus og hage, Oppussing

  Joe og Jill fikk plassproblemer i sitt 130 kvadratmeter store hus etter at de adopterte to gutter. Begge vil ha større hus, men Joe elsker puben og svømmebassenget i den fantastiske hagen.

 • Episode 6 - William og Ashley
  Hus og hage, Oppussing

  Huset fra 50-tallet har etter hvert fått fem aktive beboere, William og Ashley har alltid elsket huset, helt til realitetene rundt tre voksende gutter begynte å synke inn. William vil flytte, mens Ashley tror Hillary kan få det til å fungere.

 • Episode 7 - Ken og Lori
  Hus og hage, Oppussing

  Ken og Lori er uenige om de skal bygge om huset slik at det blir mer parktisk for barn og nbarnebarn å besøke, eller om de skal finne en mindre, mer funksjonell bolig som blir lettere å holde vedlike. Ken vil bli der minnene er, Lori vil flytte.

 • Episode 8 - Brian og Dana
  Hus og hage, Oppussing

  Da Brian og Dana kjøpte det 167 kvadratmeter store huset for syv år siden, hadde de ett barn. Dana har hjemmekontor, og så snart barn nummer to kom, føltes huset for lite for Diana, hun føler seg fanget! Brian er helt uenig!

 • Episode 9 - Eli og Danielle
  Hus og hage, Oppussing

  Danielle og Eli ble kjærester i 8. klasse. For fire år siden kjøpte de sitt første hjem, et hastekjøp. Danielle er designer, og har klart å forbedre det interiørmessige, men ikke funksjonaliteten. Og nå venter de tvillinger. Eli elsker eiendommens private beliggenhet.

 • Episode 10 - Jim og Tracie
  Hus og hage, Oppussing

  Jim og Tracie kjøpte hestefarmen rett utenfor byen for åtte år siden. Tracie elsker livet på landet, men Jim er vokst opp i byen. Jim føler at huset mangler funksjonalitet. Han vil ha en eiendom med færre gjerder å reparere.

 • Episode 11 - Dave og Laura
  Hus og hage, Oppussing

  Når Dave og Laura får sine foreldre på besøk, må de sove på oppblåsbar madrass på rommet som blant annet fungerer som gjennomgangsrom til garasjen, Daves hjemmekontor, musikkrom, kattedo og oppbevaringsrom for diverse. Laura elsker nærheten til sentrum. Will satser på at David vil finne noe bedre!

 • Episode 12 - Steve and Leslie
  Hus og hage, Oppussing

  Steve og Lesley bor fremdeles i huset de kjøpte for 14 år siden da de bare var to. Nå er de blitt fire. Begge elsker nabolaget, men Steve blir gal av stilen på huset og av at det ikke er noe sted for ham å oppholde seg når barnas venner stadig er innom.

 • Episode 13 - Mary og Morgan
  Hus og hage, Oppussing

  Huset ved innsjøen var perfekt da Mary og Morgan kjøpte det, men nå er de fire, og savner privatliv og plass til gjester. Mary har lang reisevei til jobben, og er lei. Morgan kan ikke tenke seg et bedre sted å oppdra barna.

 • Episode 14 - Todd og Robyn
  Hus og hage, Oppussing

  Todd og Roby slo sammen familiene sine for syv år siden, da Robyn og hennes barn flyttet inn hos Todd og hans barn. Barnas behov ble prioritert fremfor oppgradering av huset. Nå er alle flyttet ut, og Todd vil bli og ha plass til besøk. Robin vil til by'n!

 • Episode 15 - Steve og Theresa
  Hus og hage, Oppussing

  Steve og Theresa bygget et kjempehus sammen da de startet sin familie. 18 år senere er barna på vei ut, og mor vil flytte nærmere jobben, byen og et sosialt liv. Hun synes huset er ufunksjonelt med tanke på gjester og alderdom. Steve elsker huset!

 • Episode 16 - Adam og Rachel
  Hus og hage, Oppussing

  Hillary er på jakt etter bedre funksjonalitet og bortgjemt plass for et par med fire barn som har alvorlige plassproblemer. Tre gutter sover på samme rom, men Adam kan ikke forestille seg å flytte! Rachel vil ha nytt kjøkken, flere bad og gjesterom.

 • Episode 17 - Michael og Natalie
  Hus og hage, Oppussing

  Michael og Nathalie kjøpte et hus Natalie bare så bilder av, hun lå på klinikken, og Natalie har angret siden. Huset er typisk 80-talls, kjøkkenet er trangt og mørkt med et gedigent kjøleskap midt i veien. Michael elsker huset, og håper Hillary kan utøve sin magi.

 • Episode 18 - Nikki og Josh
  Hus og hage, Oppussing

  Nikki og Josh kjøpte et 70-tallshus noen meter fra hans foreldre, i et nabolag han allerede kjente og elsket. Nikki vil bli, men Josh vil ut i forstaden der husene er lyse, luftige, har walk-in-closets og der listen over vedlikeholdsoppgaver er tom.

 • Episode 19 - Andrew og Christina
  Hus og hage, Oppussing

  Andrew og Christina kjøpte hus for bare to år siden. Før det bodde de i drømmehjemmet, langt fra skole og jobb. Christina liker området og er glad for at familien har mer tid sammen, men huset er så trangt! Andrew er fast bestemt på at de skal finne drømmehjemmet igjen.

 • Episode 20 - Garret og Katy
  Hus og hage, Oppussing

  Garry og Katy gjorde et hastekjøp for seks år siden, og Katy er ikke fornøyd med hverken stilen eller funksjonaliteten, og nå har de to barn. Garrett elsker å komme hjem til det rolige, trivelige nabolaget, og håper Hillary kan gjøre underverker.