Hus og hage, Oppussing

Bolighjelpen
Love It or List It

6.3 IMDbCanada

David og Hilary hjelper trøtte huseiere med å bestemme seg om de skal pusse opp eller selge.

Sesonger og episoder

Sesong 9
 • Sesong 3
 • Sesong 7
 • Sesong 9
 • Episode 1 - Nanika and Isaiah
  Hus og hage, Oppussing, S9:E1

  Nanika har tre sønner, men trangt om plassen. Den yngste sover på hennes soverom. Nå ønsker hun at alle guttene skal få ha egne rom - altså trenger hun et hus med større plass. Hennes eldste sønn mener det går an å få dette til i huset de allerede har, men Nanika ønsker seg et nytt hus.

  TV2 Sumo
 • Episode 2 - Melissa og Jon
  Hus og hage, Oppussing, S9:E2

  Melissa ønsker seg et nytt hjem, mens ektemannen John mener de kan få det de ønsker seg ved å pusse opp huset de allerede har. Budsjettet de har til rådighet setter begrensninger, og når Hilary påpeker det, blir Melissa irritert.

  TV2 Sumo
 • Episode 3 - Maggie og Aaron
  Hus og hage, Oppussing, S9:E3

  Aaron jobber i meglerbransjen og har hele tiden vært på utkikk etter det perfekte familiehuset til en god pris. Han finner drømmeboligen og overtaler kona, Maggie, til å kjøpe den og å flytte inn selv om det er mye som må gjøres.

  TV2 Sumo
 • Episode 4 - Brandi and Justine
  Hus og hage, Oppussing, S9:E4

  Justin og Brandi trodde de hadde bygget drømmehuset, helt til de fikk barn nummer to. Da oppdaget de plutselig hvor dårlig planløsning de hadde valgt.

  TV2 Sumo
 • Episode 5 - Catherine og Hagen
  Hus og hage, Oppussing, S9:E5

  Søstrene Cathrine og Hagen bor i samme leilighet, men lever helt forskjellige liv. Cathrine har hjemmekontor fra ni til fem, mens Hagen er gått tilbake til studentlivet og jobber seine kvelder. De ønsker seg begge mer plass.

  TV2 Sumo
 • Episode 6 - Tammy og Gerret
  Hus og hage, Oppussing, S9:E6

  Tammy og Gerret kjøpte huset de nå bor i for at det skulle være praktisk i forhold til Gerrets sykdom. Han er nå avhengig av rullestol og ønsker seg en bolig som er bedre egnet for framtiden. Tammy mener de kan pusse opp der de bor og få det slik de vil ha det.

  TV2 Sumo
 • Episode 7 - Caroline og Vann
  Hus og hage, Oppussing, S9:E7

  Caroline og Vann gikk lenge og så på drømmehuset i nabolaget og slo til da det endelig ble til salgs. Men - det er mye som må gjøres med boligen for at den skal bli praktisk og ok å bo i. Caroline vil ha hjelp til renoveringen, mens Vann helst vil finne et nytt hus.

  TV2 Sumo
 • Episode 8 - Susanne and Brian
  Hus og hage, Oppussing, S9:E8

  De var to da huset ble kjøpt. Nå som de er fire, er det alt for trangt, og Susanne ønsker seg et større hus. Brian derimot, er sikker på det går an å pusse opp og bygge om slik at huset de har blir mer praktisk.

  TV2 Sumo
 • Episode 9 - Michelle and Chris
  Hus og hage, Oppussing, S9:E9

  Michelle og Chris venter barn nummer to og har behov for mer plass. Michelle setter sin lit til at David skal finne et nytt hjem til dem, mens Hilary forsøker å skape mer plass der de allerede bor.

  TV2 Sumo
 • Episode 10 - Sharon and Marc
  Hus og hage, Oppussing, S9:E10

  Ungkarsleiligheten til Marc er i trangeste laget nå som den huser en familie på fire. Han har hjemmekontor i et hjørne av vaskerommet og er veldig klar for et nytt hus, men Sharon tror de kan få bedre plass om de får hjelp av Hilary til å gjøre noen endringer i leiligheten.

  TV2 Sumo
 • Episode 11 - Jessica and Aaron
  Hus og hage, Oppussing, S9:E11

  Aaron og Jessica kjøpte huset sitt fordi det var i nærheten av vennene deres. Med baby på vei, vil Jessica finne et sted som er perfekt for den voksende familien, men Aaron vil helst bli værende der de er.

  TV2 Sumo
 • Episode 12 - Katherine and Tyler
  Hus og hage, Oppussing, S9:E12

  Katherine gikk med på å flytte inn i Tylers ungkarsleilighet, men trives ikke spesielt godt der. Hun håper David kan finne noe nytt og bedre til dem, mens Tyler setter sin lit til at Hilarys design kan få Katherine på andre tanker.

  TV2 Sumo
 • Episode 13 - Becky and Michael
  Hus og hage, Oppussing, S9:E13

  Becky og Michael kjøpte 70-tallshuset for seks år siden. Becky ønsker seg et nytt hus med bedre kjøkken og plass til flere gjester, samtidig er hun veldig glad i uteplassen der de bor. Michael mener huset kan bli perfekt for dem om de pusser opp.

  TV2 Sumo