Bolighjelpen - Vancouver

Bolighjelpen - Vancouver
Love It or List It Vancouver

6.5 IMDbHus og hage • Canada

Designer Jillian Harris og eiendomsmegler Todd Talbot gir huseiere i Vancouver den ultimate utfordringen i jakten på drømmehjemmet: Skal de pusse opp hjemmet de allerede har - eller selge det?

Sesonger og episoder

Sesong 5
 • Sesong 3
 • Sesong 4
 • Sesong 5
 • Episode 1 - Angie & Shawn
  Hus og hage, S5:E1

  Angie og Shawn trenger mer lagringsplass og flere bad! Jillian skisserer åpne løsninger, og har også forslag til hvordan dusjkrisen kan ordnes. Todd frister med større plass og spektakulære hager.

  TV2 Sumo
 • Episode 2 - Noelle & Kong
  Hus og hage, S5:E2

  Noelle og Kong ønsker seg et hjem som gjenspeiler deres grønne verdier. Todd tilbyr et unikt alternativ, men blir det for spesielt? Jillian prøver å overbevise paret til å bli boende, med energisparende tiltak kombinert med stil og funksjon.

  TV2 Sumo
 • Episode 3 - Charmaine & Carn
  Hus og hage, S5:E3

  Angie og Shawn trenger mer lagringsplass og flere bad! Jillian skisserer åpne løsninger, og har også forslag til hvordan dusjkrisen kan ordnes. Todd frister med større plass og spektakulære hager.

  TV2 Sumo
 • Episode 4 - Rebecca & Cory
  Hus og hage, S5:E4

  En skade etter en bilulykke gjør at Becca og Cory trenger en mer tilrettelagt bolig. Klarer Jillian å gjøre huset dere mer funksjonelt, eller vil Todd finne et hus med så god utsikt at de heller vil flytte?

  TV2 Sumo
 • Episode 5 - Samia & Darren
  Hus og hage, S5:E5

  Samia og Darren har et svært men dystert hus. Samia håper at Todd vil finne et hus som er mer praktisk, stilfullt og funksjonelt enn deres nåværende hjem.

  TV2 Sumo
 • Episode 7 - Lisa & Marc
  Hus og hage, S5:E7

  Marc er lei av oppussing etter årevis med prosjekter. Men Lisa elsker beliggenheten til huset de bor i, og ser potensialet i det. Jillian designer blant annet en drøm av en lagringsplass. Todd frister paret men en parklignende eiendom.

  TV2 Sumo
 • Episode 8 - Danielle & Spencer
  Hus og hage, S5:E8

  Danielle elsker familiens bolig, selv om den ikke er perfekt. Spencer derimot, ønsker seg et nytt og større hjem, med bedre planløsning. Det er opp til Todd og Jillian å finne en løsning.

  TV2 Sumo
 • Episode 9 - Jamie & Jarrett
  Hus og hage, S5:E9

  Jamie og Jarret elsker hagen og svømmebassenget, men for Jarret stopper det der. Han ønsker at Todd skal finne et større og mer praktisk hus til dem. Jamie mener alt Jillian trenger å gjøre, er å endre på innredningen og baderommene.

  TV2 Sumo
 • Episode 10 - Mel & Geoff
  Hus og hage, S5:E10

  Mel ønsker seg et nøkkelklart hus nærmere byen, men Geoff vil ikke å flytte. Det er opp til Todd og Jillian å finne en løsningen som enten får dem til å flytte eller bli boende.

  TV2 Sumo
 • Episode 11 - Danielle & Joel
  Hus og hage, S5:E11

  Joel elsker å ha stor hage og egen mancave, men Danielle er lei av den mørke innredningen og de mekaniske utfordringene i huset. Det er opp til Todd og Jillian å finne en løsning.

  TV2 Sumo
 • Episode 12 - Donna & Jennifer
  Hus og hage, S5:E12

  Jennifer mener at familien på fem har vokst fra huset i byen, mens Donna liker deres nåværende hjem. Todd og Jillian skal hjelpe paret med å få mer plass, enten om de må flytte eller renovere.

  TV2 Sumo
 • Episode 13 - Kris & Pete
  Hus og hage, S5:E13

  Kris er lei av upraktiske planløsninger, og ønsker at Todd skal finne et funksjonelt hjem som fyller den voksende familiens behov. Pete derrimot, er overbevist om at Jillian kan omforme huset til et sted både han og Kris ønsker å bo.

  TV2 Sumo
 • Episode 14 - Julia & Brett
  Hus og hage, S5:E14

  Sjokkerende overraskelser skjult bak veggene kan sette en stopper for Jillians planer for å pusse opp Julia og Bretts romslige men dystre hus. Todd tar opp jakten på drømmehjemmet nærmere byen, som kan gjøre slutt på parets pendlermareritt.

  TV2 Sumo
 • Episode 15 - Halyna & Peter
  Hus og hage, S5:E15

  Halyna og Peters lille hjem, byr på utfordringer for Jillian, og hun sliter med å maksimere funksjonene på et lite areal. Todd på sin side, leter etter en eiendom han tror vil ha den perfekte størrelsen for paret, og som har plass til at de blir flere.

  TV2 Sumo
 • Episode 16 - Penny & Robert
  Hus og hage, S5:E16

  Med en baby på vei, er Penny stresset over at familien bor i et kaotisk og dysfunksjonelt hus. Todd begynner å lete etter et rolig og praktisk sted. Jillian mener at mye er gjort om hun forbedrer rominndelingen.

  TV2 Sumo
 • Episode 17 - Brooke & Nick
  Hus og hage, S5:E17

  Et hus ved sjøen med et knøttlite kjøkken og ingen lagringsplass, får Brooke til å føle seg som en sardin i boks. Nick elsker hagen, og nærheten til stranden. Klarer Jillian å maksimere arealet, eller vil Todd hanke paret inn med en ny, rommelig oase?

  TV2 Sumo
 • Episode 18 - Monique & Mike
  Hus og hage, S5:E18

  Barna til Monique og Mike har flyttet ut. Monique er lei av huset der de etablerte seg, og ønsker seg et nytt sted å bo. Mike vil helst bli værende, og håper at Jillian kan bidra med endringer som gjør at huset passer bedre til deres nye livsstil.

  TV2 Sumo
 • Episode 19 - Lisa & Chad
  Hus og hage, S5:E19

  Lisa elsker det romslige hjemmet sitt med fantastisk utsikt, men den uferdige kjelleren blir for mye for Chad. Han ønsker at Todd skal finne et nytt hus, men Lisa tror at Jillian kan gjøre kjelleren deres til et mesterverk.

 • Episode 20 - Linda & Dan
  Hus og hage, S5:E20

  Dan elsker den spektakulære utsikten mot innsjøen, men Linda er lei av dysfunksjonelle løsninger. Todd må finne et moderne hus med et stort kjøkken. Jill begynner å jobbe med en åpen løsning.

 • Episode 21 - Shannon & Ian
  Hus og hage, S5:E21

  Et gammelt hus med en merkelig planløsning fører til at Shannon ønsker et nytt hjem med gourmetkjøkken og luksuriøse rom. Ian mener løsninger på familiens boligproblemer er oppussing.

 • Episode 22 - Theressa & Keith
  Hus og hage, S5:E22

  Theresa er overbevist om at ved Jillians hjelp, vil huset hun og familien bor i bli perfekt. Men Keith er klar for en ny start i et moderne og praktisk hus, med plass til håndverk, hobbyer og to travle tenåringer.

 • Episode 23 - Pratima & Pramjeet
  Hus og hage, S5:E23

  Pratima og Parmjeets store hus, blir en utfordring for Jillian. I tillegg til å forbedre planløsningen, må hun finne plass til et par svigerforeldre. Todd tar opp jakten på en elegant, ny bolig, med fantastisk hage.

 • Episode 24 - Portia & Glen
  Hus og hage, S5:E24

  Portia og Glens falleferdige hus har lite kjøkken og kun et fungerende bad som familien på fem deler. Jillian forsøker å gjøre boligen så funksjonell at familien blir boende, mens Todd vil lokke dem bort med et nytt hus.

 • Episode 25 - Amanda & Derek
  Hus og hage, S5:E25

  Amanda og Derek kjøpte det store huset sitt på grunn av den flotte beliggenheten og svømmebassenget. De overså blant annet de dysfunksjonelle rommene i hjemmet.

 • Episode 26 - Karalyn & Todd
  Hus og hage, S5:E26

  Karalyn og Todds 60-tallshus trenger mer enn bare en oppussing. Jillian må gjøre omfattende endringer på hele boligen, for at Karalyn skal kunne bli boende. Todd på sin side, prøver å friste paret med et splitter nytt hus med fantastisk utsikt.

 • Episode 6 - Kristin & Bryce
  Hus og hage, S5:E6

  Nygifte Kristin og Bryce er uenige om huset sitt! Kristin håper Jillian kan komme med løsninger som gjør hjemmet hennes til en drømmebolig. Bryce ønsker seg et nytt hus i et tryggere nabolag, og med pass til å bli flere i.

  TV2 Sumo