Hus og hage, Oppussing

Boligkrise

2015

Det norske eiendomsmarkedet går så det griner, men i et marked som bare går oppover, finnes det også mennesker som opplever at boligen deres simpelthen ikke lar seg selge. Her får de hjelp.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 7 - Moss (Jeløy)
  Hus og hage, Oppussing, S1:E7

  Jeanette og Arild tok ut separasjon og la derfor huset sitt ut for salg. Men siden boligmarkedet ikke har vist noe interesse har det separerte paret vært tvunget til å bo under samme tak i seks måneder. De gjør sitt beste for å komme ut av dette som venner, men er redde for at det manglende salge...

 • Episode 8 - Larvik
  Hus og hage, Oppussing, S1:E8

  Smail og Hege bor i Larvik og i ti år har de drømt om å flytte til Frankrike, som er Smail sitt hjemland. For ett år siden la de huset sitt i Larvik ut for salg. Men interessen fra boligmarkedet har siden da vært fraværende.

 • Episode 9 - Fredrikstad
  Hus og hage, Oppussing, S1:E9

  Drømmen om et enklere liv og en romsligere økonomi er langt utenfor rekkevidde for familien Borge Karlsen. De kjøpte en leilighet for snart et år siden, men det gamle huset som har ligget ute på markedet i 9 lange måneder er fortsatt ikke solgt.

 • Episode 10 - Knapper (Nord-Odal)
  Hus og hage, Oppussing, S1:E10

  Karin bor alene på Knapper i Hedmark. Huset ligger veldig isolert, og hun har et ønske om å flytte nærmere familien sin. Hun har på egenhånd forsøkt å selge boligen i fire år gjennom sosiale medier.

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer