Brente minner

Brente minner

Dokumentar, New Zealand

De har mistet alt de eier i husbrann. Nå får de hjelp til å komme tilbake til hverdagen og et nytt hjem. Teamet består av programleder Marco Elsafadi, interiørdesigner Aina Sollie Steen og Therese Nielsen fra forsikringsselskapet Fremtind.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
 • Episode 1 - Ytre Enebakk
  Dokumentar

  En helt vanlig dag kommer Noah på elve år hjem etter skolen for å lufte hunden Nila. Plutselig hører han et smell da bensintanken på cross-sykkelen hans eksploderer i uteboden.

 • Episode 2 - Velfjord
  Dokumentar

  Da huset til Merete og Odd-Inge i Velfjord brant ned kom de ikke bare tettere på hverandre. Det ble også ekstra tydelig at tiden med familien er det aller viktigste her i livet. På ruinene av det gamle huset får de nå hjelp til å bygge et nytt hjem.

 • Episode 3 - Lyngstad
  Dokumentar

  Av og til kan små tilfeldigheter få uante og fatale konsekvenser. Det fikk Heidi Visnes på Lyngstad i Møre og Romsdal for alvor oppleve da en brann ble antent av solen som ble reflektert i et lite sminkespeil. Nå er hun og datteren Andrea hjemløse.

 • Episode 4 - Nordreisa
  Dokumentar

  Familien Bergland kom hjem fra skitur en kald februarsdag til et hus som sto i brann. Brått er alt de eier borte, og foran dem ligger en lang venteperiode og gjenoppbyggingsfase.