Dokumentar

Brente minner

New Zealand

De har mistet alt de eier i husbrann. Nå får de hjelp til å komme tilbake til hverdagen og et nytt hjem. Teamet består av programleder Marco Elsafadi, interiørdesigner Aina Sollie Steen og Therese Nielsen fra forsikringsselskapet Fremtind.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1 - Ytre Enebakk
  Dokumentar, S1:E1

  En helt vanlig dag kommer Noah på elve år hjem etter skolen for å lufte hunden Nila. Plutselig hører han et smell da bensintanken på cross-sykkelen hans eksploderer i uteboden.

 • Episode 2 - Velfjord
  Dokumentar, S1:E2

  Da huset til Merete og Odd-Inge i Velfjord brant ned kom de ikke bare tettere på hverandre. Det ble også ekstra tydelig at tiden med familien er det aller viktigste her i livet. På ruinene av det gamle huset får de nå hjelp til å bygge et nytt hjem.

 • Episode 3 - Lyngstad
  Dokumentar, S1:E3

  Av og til kan små tilfeldigheter få uante og fatale konsekvenser. Det fikk Heidi Visnes på Lyngstad i Møre og Romsdal for alvor oppleve da en brann ble antent av solen som ble reflektert i et lite sminkespeil. Nå er hun og datteren Andrea hjemløse.

 • Episode 4 - Nordreisa
  Dokumentar, S1:E4

  Familien Bergland kom hjem fra skitur en kald februarsdag til et hus som sto i brann. Brått er alt de eier borte, og foran dem ligger en lang venteperiode og gjenoppbyggingsfase.

 • Episode 5 - Geithus
  Dokumentar, S1:E5

  Noen er så uheldige å miste alt de eier i brann, men det er ikke mange som har opplevd det to ganger som Lars Cato Majormoen. Da han var 10 år brant barndomshjemmet hans ned. Nå, 23 år senere, har datteren Frida på 3 år mistet sitt barndomshjem.

 • Episode 6 - Averøy
  Dokumentar, S1:E6

  Karl Magne og Kjersti fra Averøy våknet tidlig en desembermorgen av at huset deres brant. Nå står de bokstavelig talt på bar bakke og trenger hjelp til å komme seg på bena igjen.

 • Episode 7 - Kvalsund
  Dokumentar, S1:E7

  For Åshild, Daniel og barna i Fægfjord i Finnmark ble det utenkelige virkelig en iskald natt i april. En mobillader tar fyr og huset blir totalskadet. For Åshild er nesten det eneste hun har igjen etter faren et forbrent skrin.

 • Episode 8 - Finnsnes
  Dokumentar, S1:E8

  Ole-Roger, Karin og familien våknet brått av røykvarsleren en natt i august. I stedet for å trappe ned før pensjonsalderen står de nå midt oppe i en byggeprosess de ikke hadde planlagt.