Se trailer

DramaMiniserie

COBRA

6.2IMDbStorbritannia

Når en naturkatastrofe truer med å stoppe strømforsyningen til hele Storbritannia, samles spesialgruppen COBRA rundt statsminister Robert Sutherland og stabssjef Anna Marshall for å hjelpe landet gjennom krisen.

Sesonger og episoder

Sesong 2
 • Sesong 1
 • Sesong 2
Sesong 2
 • Episode 1 - Episode 1
  Drama, Miniserie, S2:E1

  Sesongstart. Statsminister Robert Sutherland, stabssjef Anna Marshall og innenriksminister Joseph Obasi kaller inn spesialgruppen COBRA for å håndtere en farlig situasjon i Kent. Samtidig slår en usynlig fiende til.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 2 - Episode 2
  Drama, Miniserie, S2:E2

  Sutherland trosser Eleanor James' råd og ber om et møte med den russiske ambassadøren. Fraser Walker begynner på oppryddingen i Kent, mens de overlevende kjemper for livet. Chris Edwards prøver å få Francine Bridge tilbake i Labour-partiet.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 3 - Episode 3
  Drama, Miniserie, S2:E3

  Et sikkerhetsbrudd har oppstått i havnen i Dover, og Sutherland krever at alle passerende lastebiler skal gjennomsøkes. Archie Glover-Morgan vender tilbake som utenriksminister, og Rachel Sutherland havner i sentrum for en korrupsjonsskandale.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 4 - Episode 4
  Drama, Miniserie, S2:E4

  Francines TV-angrep på Lord Singer begeistrer Chris Edwards. Sutherland og Rachel blir jaget av journalister og demonstranter når de deltar i en minnestund for ofrene i Kent. Plutselig går noen til brutalt angrep.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 5 - Episode 5
  Drama, Miniserie, S2:E5

  Falske nyheter om vanntilgangen fører til opptøyer i gatene. Francines valgkamp i Kent blir stoppet av demonstranter, og Sutherland skal tale til nasjonen. Vil han klare å berolige folk eller gi etter for stormen?

  TV2 Play
  C More
 • Episode 6 - Episode 6
  Drama, Miniserie, S2:E6

  Sesongavslutning. Eleanor forteller at landets infrastruktur er i fare, og anbefaler raske tiltak. Sutherland vakler. Joseph Obasi drar til Kent i et desperat forsøk på å få kontroll over Hawkins' hatkampanje.

  TV2 Play
  C More
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer