Reality, Underholdning

Danskebåten

2018 • Norge • Sesong 1, Episode 19

Det danseglade paret Stig og Karin er tilbake på båten. Vi blir bedre kjent med båtens egen tryllekunstner, Erling. Skipselektriker Per Anders har en stor jobb foran seg når lyspærer på båten skal skiftes. Vi blir også kjent med båtens andre poet.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
 • Sesong 2
Sesong 1
 • Episode 1 - Episode 1
  Reality, Underholdning, S1:E1

  Marit og Johnny er på bryllupsreise, Kristoffer og studentkompisene sjekker inn, og stamgjest Britt møter båtvenninnene. Vi får omvisning av kaptein Peter, og gjestevertinne Linnea drar igang allsang.

  Discovery+
 • Episode 2 - Episode 2
  Reality, Underholdning, S1:E2

  Bryllupsreisen til Marit og Johnny fortsetter og vi blir bedre kjent med stamgjesten Britt. Spillverten Olle sørger for at spillmaskinene på båten fungerer som de skal, og vi får et innblikk i hvordan han bruker fritiden sin.

  Discovery+
 • Episode 3 - Episode 3
  Reality, Underholdning, S1:E3

  En stor gjeng med facebookvenner ankommer danskebåten. De kaller seg 'Stena Sagas venner' og dette er andre gang danskebåten legger til rette for dem. Vi blir også kjent med en stamgjest som har tatt danskebåten mellom 3- og 4000 ganger.

  Discovery+
 • Episode 4 - Episode 4
  Reality, Underholdning, S1:E4

  Danskebåten legger til kai i Fredrikshavn og flere av gjestene går i land. Stamgjestene Britt og Elsa skal handle billige blomster, og er som barn i godtebutikken. På båten våkner 'Stena Sagas venner'-general Håkon, som har hatt et hyggelig besøk.

  Discovery+
 • Episode 5 - Episode 5
  Reality, Underholdning, S1:E5

  Vi blir kjent med den eneste norske ansatte på båten. Anne Bjørg har vikariert tidligere, men skal nå prøve seg på jobben som gjestevert for aller første gang. Stamgjesten Knut kommer på båten, han har sine faste rutiner.

  Discovery+
 • Episode 6 - Episode 6
  Reality, Underholdning, S1:E6

  Danskebåten legger til kai i Frederikshavn. Stamgjesten Knut bestemmer seg for å ta seg en tur til byen og får med seg sin gode venn Morten. De har med seg en six-pack og tar Frederikshavns restauranter, puber, søplebøtter og kunstverk med storm.

  Discovery+
 • Episode 7 - Episode 7
  Reality, Underholdning, S1:E7

  Båten er på vei innover Oslofjorden og gjestene må ut av lugarene slik at renholdsarbeiderne kan gjøre jobben sin. Dette kommer som en overraskelse på stamgjesten DJ Donald, som har dagen derpå. Matrosen Roberto fortøyer båten på Vippetangen.

  Discovery+
 • Episode 8 - Episode 8
  Reality, Underholdning, S1:E8

  Sommerfesten er i gang, og etter en vellykket lydsjekk skal nå DJ Shortcut i ilden. Han har fått med seg legendene Las Ketchup, flydd inn fra Madrid, for å opptre på båten. Tone har oppgradert til Captain's class og mat i buffeten.

  Discovery+
 • Episode 9 - Episode 9
  Reality, Underholdning, S1:E9

  Det er karaokekonkurranse på Stena Saga. Venninnene May Kristin og Katrine kaller seg for de syngende husmødrene og gir selvfølgelig alt i konkurransen. I tillegg får vi gjensyn med flere tidligere gjester som har latt seg friste av denne overfarten.

  Discovery+
 • Episode 10 - Episode 10
  Reality, Underholdning, S1:E10

  Det er dagen derpå etter karaokekonkurransen, og Stena Saga er på vei tilbake fra Frederikshavn. Matrosen Jan-Åke bistår kapteinen og 2. styrmann med utmanøvreringen, men blir raskt tilsidesatt av båtens autopilot.

  Discovery+
 • Episode 11 - Episode 11
  Reality, Underholdning, S1:E11

  Det er skolefri og Barnas Båt på danskebåten. Dette innebærer at båten gjøres om til et sjørøverskip, de ansatte kler seg ut som pirater mens det holdes trylleshow og konkurranser. To små som gleder seg veldig er Jenny og Ella.

  Discovery+
 • Episode 12 - Episode 12
  Reality, Underholdning, S1:E12

  Barnas Båt fortsetter på Stena Saga. Barn og voksne koser seg på dette temacruiset hvor hele båten er gjort om til et sjørøverskip.

  Discovery+
 • Episode 13 - Episode 13
  Reality, Underholdning, S1:E13

  Band og danseglade gjester entrer båten for dagens overfart. Etter å ha kjørt bilen til Vippetangen går Tottis-bandet om bord, og vokalist Trygve synger som en gud - tross litt kols. Det danseglade paret Stig og Karin deler en sterk historie.

  Discovery+
 • Episode 14 - Episode 14
  Reality, Underholdning, S1:E14

  Danskebåten ligger til kai i Frederikshavn og mange ansatte tar livet med ro. Vi får være med på Jørgens mogenrutiner. Etter gårsdagens konsert, vil Tottis-bandet i dag ta seg en tur til byen for å se på orgler og spise rød pølse.

  Discovery+
 • Episode 15 - Episode 15
  Reality, Underholdning, S1:E15

  Det skal være 90-tallscruise på båten og avgangshallen er fylt opp av gjester som gleder seg til å gjenoppleve en svunnen storhetstid. En venninnegjeng fra Fredrikstad og en kompisgjeng fra Toten er blant de som gleder seg mest.

  Discovery+
 • Episode 16 - Episode 16
  Reality, Underholdning, S1:E16

  På danskebåten fortsetter 90-tallscruiset og nå begynner festen å ta av. Kompisgjengen fra Toten og venninnegjengen fra Fredrikstad har startet festlighetene på hver sin lugar, og stemningen er upåklagelig.

  Discovery+
 • Episode 17 - Episode 17
  Reality, Underholdning, S1:E17

  Tore og Helge fra Ole Ivars skal opptre på båten, og vi får være med fra start til slutt. Sven Olov fra Det norske sjømannskor er tilbake for en ny tur, og han har tatt med seg to syngende kompanjonger, til stamgjesten Britt sin glede.

  Discovery+
 • Episode 18 - Episode 18
  Reality, Underholdning, S1:E18

  Danskebåten er på vei hjem fra Frederikshavn og vi blir bedre kjent med Tore fra Ole Ivars, som bruker dagen på båten godt før de skal opptre. Gutta fra sjømannskoret fortsetter dagen der de slapp den i går og koser seg med øl og shots til frokost.

  Discovery+
 • Episode 19 - Episode 19
  Reality, Underholdning, S1:E19

  Det danseglade paret Stig og Karin er tilbake på båten. Vi blir bedre kjent med båtens egen tryllekunstner, Erling. Skipselektriker Per Anders har en stor jobb foran seg når lyspærer på båten skal skiftes. Vi blir også kjent med båtens andre poet.

  Discovery+
 • Episode 20 - Episode 20
  Reality, Underholdning, S1:E20

  Båten er på vei tilbake fra Frederikshavn og gjestene koser seg med båtens underholdning. Karin spiller bingo mens Stig pakker, og etter pakkingen blir ventetiden for Stig ganske lang. Tryllekunstneren Erling skal mønstre av etter ni uker på båten.

  Discovery+
 • Episode 21 - Episode 21
  Reality, Underholdning, S1:E21

  Marit og Jonny tilbake på tur. Forrige gang vi så dem var på bryllupsreisen deres. Nå er de på tur med lugar på Captain's class, hyggelige treff på røykehjørnet og selvfølgelig en tur for å handle kvota på båtens taxfree.

  Discovery+
 • Episode 22 - Episode 22
  Reality, Underholdning, S1:E22

  Vi blir kjent med de to gode vennene Ole og Marianne som koser seg med alt båten har å tilby. Tidligere har vi truffet poet Jan, og i denne episoden treffer vi enda en lyriker, nemlig dikteren Tor.

  Discovery+
 • Episode 23 - Episode 23
  Reality, Underholdning, S1:E23

  Det skal være oktoberfest og de ansatte, med cruisemanager Linnea i spissen, er i høygir for å få alt klart. På soldekk er det satt opp partytelt, og store ølkrus blir fylt til randen. Roars ompa-orkester står og venter på å bli sluppet om bord.

  Discovery+
 • Episode 24 - Episode 24
  Reality, Underholdning, S1:E24

  Stamgjest Alf Rino fikk ikke nok etter én runde med oktoberfest, og tar derfor bare en kort tur innom avgangshallen før han stiger om bord for nok et oktoberfestcruise. I mens båten ligger til kai vasker matrosen Roberto bildekket for harde livet.

  Discovery+
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer