EventyrReality

Dare to Live

USA

En feiring av musikkvideoskaperen Rory Kramer. Han gir oss tilgang til livet til de beste artistene som presser hverandres komfortsone.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 3 - The Chainsmokers
  Eventyr, Reality, S1:E3

  På turne med sine gode venner The Chainsmokers tar Rory med gutta til sin hjemby i Indiana med privatfly for å gi dem en total innsjø-liv opplevelse, med villmannkjøring og en ekstrem omgang slip and slide flip-cup.

 • Episode 4 - Shawn Mendes
  Eventyr, Reality, S1:E4

  Etter filmingen av en konsert i Tokyo med den internasjonale superstjernen Shawn Mendes, får Rory Shawn ut av komfortsonen med lokale retter, en sumobrytingsopplevelse og muligheten til å lette på trykket i et raserirom.

 • Episode 5 - Iggy Azalea
  Eventyr, Reality, S1:E5

  Rory treffer den australske rapperen Iggy Azalea i Los Angeles på settet til hennes siste musikkvideo, før han tar henne med på en fridag som inkluderer simulerte luftslag i militære kampfly.

 • Episode 6 - Martin Garrix
  Eventyr, Reality, S1:E6

  Rory filmer en Vegas-konsert med megastjernen DJ Martin Garrix, og på fridagen deres gir de jernet på sanddyne-buggier og kriger i tidenes størst Nerf gun-slag.

 • Episode 7 - Steve Aoki
  Eventyr, Reality, S1:E7

  Rory drar til Hawaii for å filme en konsert med legendariske DJ Steve Aoki, og på fridagen deres surfer de på enorme bølger, hopper fra en enorm klippe og tar en svømmetur sammen med enorme haier.

 • Episode 8 - Khalid
  Eventyr, Reality, S1:E8

  Etter å ha filmet en konsert med stigende stjerne Khalid i Rorys hjemstat Indiana, presser de to seg til ytterpunktet på en diger, gjørmete hinderbane.

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer