Drama, Miniserie

Deep Water

6.4IMDbStorbritannia

Tre veldig ulike kvinner sjonglerer jobb, familie og privatliv, samtidig som de forsøker å håndtere sine egne undertrykte selv. Gjennom denne reisen finner de den sanne betydningen av kvinnelighet, og hvordan den påvirker verden rundt dem.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1 - Episode 1
  Drama, Miniserie, S1:E1

  Den overarbeidede trebarnsmoren Lisas verden blir snudd på hodet etter et uventet møte og en skjebnesvanger feil. Samtidig vurderer den desperate fysioterapeuten Roz å ty til prostitusjon for å betale gjeld.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 2 - Episode 2
  Drama, Miniserie, S1:E2

  Lisa føler skyld for sin rolle i Lucindas forsvinning, men begynner å innse at Kate og Guy ikke er så perfekte som hun trodde. Samtidig takker Roz ja til Scotts tilbud, og innser snart at han er ute etter mer enn en engangsgreie.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 3 - Episode 3
  Drama, Miniserie, S1:E3

  Lisa og Joe må håndtere en krise sammen, mens Winston, uvitende om Roz dobbeltliv, frir til Roz. Roz bruker Scotts penger til å betale ned noe gjeld, og Lisa begynner å håpe på en ny fremtid med Joes støtte.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 4 - Episode 4
  Drama, Miniserie, S1:E4

  Lisa blir sjokkert når hun ser Kate med en uventet person, og bestemmer seg for å konfrontere henne under en dramatisk skoleutflukt. Roz forteller Abby sannheten og havner i en farlig situasjon når hun drar på hjemmebesøk til en pasient.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 5 - Episode 5
  Drama, Miniserie, S1:E5

  Lisa frykter det verste når Joe ikke kommer hjem etter en fuktig kveld på byen. Roz betror seg til Scott, som lover å hjelpe henne ut av knipen. Guy begynner å tvile på Kate, men hun oppdager snart at også han bærer på en stor hemmelighet.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 6 - Episode 6
  Drama, Miniserie, S1:E6

  Lisa får høre Fergus' urovekkende antydninger om moren. Kate prøver å feie problemene sine under teppet ved å arrangere fest med en overraskende utgang, mens Roz innser at det er på tide å fortelle sannheten.

  TV2 Play
  C More
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer