Fisking, Natur

Den store fangsten
Earth's Wildest Waters: The Big Fish

Storbritannia

Vi bli med når åtte lidenskapelige entusiaster legger ut på en global ekspedisjon og fisker i de mest utfordrende miljøene man kjenner, fra de snødekte fjellene i Britisk Columbia til Mekong-elven i Laos.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1 - Island
  Fisking, Natur, S1:E1

  Åtte britiske fiskere reiser til Island for å delta i en global fiskekonkurranse. Dette er deres første tur til Islands villmark, og de må takle ekstrem kulde, vind og regn for å fiske i noen av de mest utfordrende forholdene de har opplevd så langt.

 • Episode 2 - Cuba
  Fisking, Natur, S1:E2

  Fiskerne forlater kalde Island og drar til varmen. I Grisebukta fisker de på cubansk vis, fra enkle båter laget av innerslanger, mens på kysten mot Atlanterhavet fisker de etter enorme tarponfisker.

 • Episode 3 - Laos
  Fisking, Natur, S1:E3

  Fiskerne reiser til den mektige Mekongfloden i Laos, hvor folk fisker for å overleve, og ikke som fritidsaktivitet. Fiskerne må kjempe mot den sterke heten og strømmen i verdens bredeste stryk.

 • Episode 4 - Costa Rica
  Fisking, Natur, S1:E4

  Det er nå fem fiskere igjen, og de setter kursen mot Costa Rica, nær Osahalvøya. Her skal de fiske etter roosterfish, lære å bruke håndsnøre som lasso slik lokalinnbyggerne gjør, før de drar til havs for å finne seilfisk.