Nypoteter med salt, dill og smør er en tidløs klassiker. Den svenske stjernekokken Frida Nilsson viser hvordan man tar nypoteten til et nytt nivå ved å lage skandinavisk sommermat på sitt beste.
Agurk er en råvare som sjelden får æren av å være i sentrum, og man finner den som oftest i salater der den ikke oppnår sitt fulle potensiale. Frida viser hvordan du kan tilberede agurk for å virkelig få frem den fantastiske smaken.
Rabarbra lokker kanskje frem barndomsminner fra varme sommerdager i hagen. Frida viser hvordan du kan få frem plantens friske syre i ulike matretter.
I løpet av sommeren vokser det frem et rikt utvalgt av velsmakende belgfrukter i Sverige.. Frida viser hvordan du kan utnytte den naturlige sødmen og sprøheten til ferske erter og bønner.
Løk er en råvare det er vanskelig å klare seg uten når man lager mat. Om sommeren blir løken mildere og får en mer behagelig smak. Frida viser ulike oppskrifter for å virkelig utnytte løkens kraft.
Det er få ting som kan måle seg med aromaen fra solmodne tomater. I løpet av en kort periode på sensommeren blir frukten i sitt rette element, og Frida viser hvordan den søte, gode smaken får dominere i ulike matretter.