Dramakomedie

Det perfekte kuppet
Enkelstöten

6.9IMDbSverige

Jenny og Cecilia er to damer i 60-årene, som kjenner de er lei av presset fra omverdenen. Når de innser at alderdomstilværelsen ikke blir så lys som de så for seg, bestemmer de seg for å drastisk til verks - de vil rane en bank i Stockholm.

Sesonger og episoder

Sesong 2
 • Sesong 1
 • Sesong 2
Sesong 2
 • Episode 1
  Dramakomedie, S2:E1

  Jenny og Cecilia får utløp for deres aggresjon mot en av Kalmars småkonger i herreklubben Calmare Fellows, og et nytt kupp begynner å ta form. Samtidig som de starter planleggingen, får de noen farlige blikk på seg.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 2
  Dramakomedie, S2:E2

  Jenny og Cecilia forbereder innbruddet. De bruker Gunnar, en drone og Jennys autoritet som lærer for å prøve å ta seg inn i Patriks hus og stjele kunstverket. Samtidig befinner Bengt seg på et sted der han ikke burde være.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 3
  Dramakomedie, S2:E3

  Tyveriet er utført, men installasjonen mangler et viktig lydspor som Jenny og Cecilia nå må forfalske. Samtidig vil Jørgen finne personene bak kunstkuppet, og dermed mistenker politiet at han selv er innblandet.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 4
  Dramakomedie, S2:E4

  Jenny, Cecilia og Julia prøver å selge det stjålne kunstverket til kunstsamleren Bert, som tjente store penger på SMS-låneoperasjoner. Bengt mistenker at Jenny er utro og begynner å spionere på henne. Cecilias sinne over jobben når kokepunktet.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 5
  Dramakomedie, S2:E5

  En ny plan for å selge kunstverket tar form. Jenny og Cecilias vennskap settes på prøve. Jörgen begynner å komme farlig nær Jenny og Cecilia, samtidig som politiet holder øye med ham.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 6
  Dramakomedie, S2:E6

  Jenny, Cecilia og Julia ønsker å selge installasjonen tilbake til Patrik, men de har både politiet, Sverker fra MC-klubben og Bengt etter seg. En vill jakt starter, som får uante konsekvenser for alle involverte.

  TV2 Play
  C More
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer