Dyr

Dødelige instinkter
Deadly Instincts

USA

Alle arter har et hemmelig våpen, et urinstinkt som definerer dem, men disse er slett ikke så åpenbare som man skulle tro. Her får vi se og høre om planetens drapsmaskiner, ekstraordinære elskere, fantastiske helter, soldater og villdyr.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1 - Født til å drepe
  Dyr, S1:E1

  En nærmere titt på hvordan dyr dreper byttene sine. Vi blir blant annet kjent med ensomme jegere som tigre, som bruker fart og styrke, og lagspillere som spekkhoggeren, som samarbeider om jakten.

 • Episode 2 - Skapt for å løpe
  Dyr, S1:E2

  Alle dyr fødes med et overlevelsesinstinkt, men som oftest er det bare de sterkeste som overlever. Her lærer vi om hvordan ulike dyr bruker ungdomstiden på å lære livsviktige egenskaper som å jakte og slåss.

 • Episode 3 - Urdrifter
  Dyr, S1:E3

  Reproduksjon er helt nødvendig for å kunne føre genene videre og holde arten i live. Her tar vi en nærmere titt på de ulike tingene dyr gjør for å beholde og forsvare partnerne sine.

 • Episode 4 - Blodlinjer
  Dyr, S1:E4

  En flodsvin-hunn ofrer en av ungene sine for å redde sine syv andre små, og en gruppe med elefanter beskytter en ukjent kalv.

 • Episode 5 - Fryktens faktor
  Dyr, S1:E5

  Dyr som ønsker å overleve i det fri, må bruke både mot, kunnskap og styrke for å lure rovdyr, barnemordere og røff natur som ønsker å ta knekken på dem.

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer