Reality

Dragnificent!

USA

Et team av motebevisste drag queens forandrer stilen til folk. De stiller opp ved livsendrende begivenheter som bryllup og store fester, men kommer også til dem som trenger hjelp til å kle seg etter vekttap.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Se trailer
  Episode 1 - One Tough Bride
  Reality, S1:E1

  Den sterke bryteren Corinne skjuler sin usikre side bak et røft ytre. Hun får hjelp til å øke selvtilliten og føle seg klar til å feire seg selv og kjærligheten på bryllupsdagen sin.

  Discovery+
 • Episode 2 - Not Your Typical High-School Reunion
  Reality, S1:E2

  Danyale skal bli kåret til dronning av gjenforeningsfesten for avgangsklassen på videregående skole. Hun har lav selvtillit, og trenger hjelp til både å forberede seg på kåringen og til å føle seg som en ekte dronning.

  Discovery+
 • Episode 3 - Fly Butterfly, Fly
  Reality, S1:E3

  Army skal holde en fest for å feire at hun har tatt av 60 kilo. Til tross for denne bragden, føler hun seg ikke spesielt vakker. Amy trenger hjelp til å få bedre selvtillit og en ny og spennende garderobe.

  Discovery+
 • Episode 4 - You Have the Right to Remain Sassy
  Reality, S1:E4

  Bruden Kari fra Ohio er på nippet til å avlyse bryllupet etter at seremonilokalet ble ombooket i siste sekund. Dragqueenene er klare til å redde dagen, men innser snart at det finnes flere problemer enn bare et ombooket lokale.

  Discovery+
 • Episode 5 - Pretty in Pink
  Reality, S1:E5

  Læreren Laura strever med å forstå hvorfor sønnen hennes ønsker å bli en drag queen.

  Discovery+
 • Episode 6 - Mermaid Fantasy
  Reality, S1:E6

  Med et fødselsmerke som dekker halvparten av kroppen hennes, tror Sarah at hun aldri vil bli brud, men ting endrer seg når hun møter Nelson.

  Discovery+
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer