Dynastier i dyreriket

Dynastier i dyreriket
Dynasties

Dokumentar, Dyr, Storbritannia

I denne serien blir vi med David Attenborough når han følger fem utrydningstruede dyr som alle sliter med å overleve.
0
0

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
 • Episode 1 - Chimpanzee
  Dokumentar, Dyr

  I Senegal er sjimpanselederen David er omgitt av rivaler som vil ha kronen hans, og de er forberedt på å drepe ham for den. Kan makt og politikk hjelpe David med å beholde sin posisjon?

 • Episode 2 - Kejsarpingvinen
  Dokumentar, Dyr

  De har varit hjältar på film förut, kejsarpingvinerna som mer än några andra trotsar väder och vind för att nya generationer ska leva. Deras boplats ligger på havsis. Därför måste de föda upp sina ungar genom den långa antarktiska vintern. Bara så kan kejsarpingvinen trygga nästa släktled.

 • Episode 3 - Løver
  Dokumentar, Dyr

  Kenyas mest berømte løveflokk, Marsh-flokken, er truet fordi alle de voksne hannen har forlatt flokken. Klarer løvinnen Charm å lede flokken, forsvare dem mot farer samt fostre opp løvebarna alene?

 • Episode 4 - Hyenehunder
  Dokumentar, Dyr

  Kampen om territoriet er hard for hyenehundene i Zimbabwe, og siden jaktområdene har krympet voldsomt skaper det rivalisering mellom de ulike flokkene. Spørsmålet er skal flokken trenge seg inn hos menneskene, eller på naboterritoriet?

 • Episode 5 - Tigere
  Dokumentar, Dyr

  Huntigeren Raj Bhera vokter over sine nyfødte unger, og i territoriet sitt har de rik tilgang på mat og vann, men rundt dem lurer farene. Kan hun beskytte dem mot kamplystne rivaler?