BarneprogramDyr

Dyrehjelperne

Tyskland

Byjenta Greta flytter fra storbyen til den lille landsbyen Waldau sammen med familien sin, hvor faren åpner et dyrlegekontor. Nykomlingene sliter med å bli akseptert, men Greta blir god venn med borgermesterens sønn Jonas.

Sesonger og episoder

Sesong 5
 • Sesong 3
 • Sesong 4
 • Sesong 5
Sesong 5
 • Episode 1 - Dyrehjelperne
  Barneprogram, Dyr, S5:E1

  Tysk dramaserie, sesong 5. (1:13) Ridning forbudt! Skolens prinsesse Constanze nekter seg ingenting, heller ikke en forbudt ridetur på sin nye hest Dakota. Med venninnen Kim ignorerer hun formaningen fra den erfarne ridelæreren Celine, men på rideturen gjennom skogen skjer det en katastrofe.

  NRK TV
 • Episode 2 - Dyrehjelperne
  Barneprogram, Dyr, S5:E2

  Tysk dramaserie, sesong 5. (2:13) Vepsebolet. På loftet hos familien Hansen holder det til en vepsekoloni. De store insektene sprer frykt og angst, også blant Philips pasienter - men er det berettiget? Er vepser virkelig så aggressive? Kan noen få stikk drepe et menneske?

  NRK TV
 • Episode 3 - Dyrehjelperne
  Barneprogram, Dyr, S5:E3

  Tysk dramaserie, sesong 5. (3:13) Falkeblikk. Nelly og Jessie merker at bestevennen Pawel ikke har råd til den planlagte klasseturen til en fornøyelsespark. De overtaler klasseforstanderen Otto til å dra på skogstur i stedet. Medelevene er ikke særlig begeistret - heller ikke Pawel, som føler seg...

  NRK TV
 • Episode 4 - Dyrehjelperne
  Barneprogram, Dyr, S5:E4

  Tysk dramaserie, sesong 5. (4:13) Engel søkes. Lirekassemakeren Stiller er en pussig gammel skrue - han har en besynderlig kjærlighet til undulatene sine. Dr. Hansen gjør ham derfor den tjeneste å kjøre helt til Andreaskirch for å redde en rømt undulat.

  NRK TV
 • Episode 5 - Dyrehjelperne
  Barneprogram, Dyr, S5:E5

  Tysk dramaserie, sesong 5. (5:13) Ku og jeg. Philip mister sin assistent Bertie, som skal flytte til Frankrike sammen med sin blinde kjæreste Hanna. Hvem skal hjelpe ham på dyrlegekontoret nå? Dyrevennene Greta og Nelly melder seg selvsagt straks frivillig, men Philip kan jo ikke ansette skoleele...

  NRK TV
 • Episode 6 - Dyrehjelperne
  Barneprogram, Dyr, S5:E6

  Tysk dramaserie, sesong 5. (6:13) Salamanderskatten. Tåler ildsalamandre virkelig ild? Vokter de over skatter dypt under jorden? Feriegjestene på Grieshaber-gården har ofte rare forestillinger om dyr og livet på landet. Den overarbeidede og overbeskyttende fru Welzbach lar ikke sønnen Justin få ...

  NRK TV
 • Episode 7 - Dyrehjelperne
  Barneprogram, Dyr, S5:E7

  Tysk dramaserie, sesong 5. (7:13) Valpestreker. Den store kjærligheten og følgene av den: Oswalds drømmedame Carline kommer tilbake til Grieshaber-gården og er ikke lenger alene, men har med seg sine livlige valper Groggy, Gandalf, Gala, Gulliver og Greg.

  NRK TV
 • Episode 8 - Dyrehjelperne
  Barneprogram, Dyr, S5:E8

  Tysk dramaserie, sesong 5. (8:13) Zorro vender tilbake. Vaskebjørnen Zorro minner Lilie om gode, gamle tider. Det er bare synd at Zorro ikke bare er søt og snill.

  NRK TV
 • Episode 9 - Dyrehjelperne
  Barneprogram, Dyr, S5:E9

  Tysk dramaserie, sesong 5. (9:13) Vintergjester. Leve uten penger - går det? For et pinnsvin er det ikke noe problem. Særlig ikke når dyrehjelperen Paulina hjelper en gjennom vinteren. Men landstrykeren Marius tror også at man kan komme seg gjennom livet uten penger i lommeboken.

  NRK TV
 • Episode 10 - Dyrehjelperne
  Barneprogram, Dyr, S5:E10

  Tysk dramaserie, sesong 5. (10:13) Kameler. Bonden Merz har en knallgod idé: Han tilbyr rideturer på kamel gjennom det vakre Schwarzwald, og bonden Grieshaber er redd for å miste gjestene sine, for særlig barna vil absolutt ri på kamel.

  NRK TV
 • Episode 11 - Dyrehjelperne
  Barneprogram, Dyr, S5:E11

  Tysk dramaserie, sesong 5. (11:13) Gamp i gave. Den hemmelighetsfulle gjesten står Nelly nærmere enn antatt; Jobst Lauer hevder at han er Nellys far. Da passer det dårlig at Nelly stadig krangler mye med sin stefar Philip. Ville det ikke vært topp å få bli med en kjempegrei fyr som Jobst tilbake ...

  NRK TV
 • Episode 12 - Dyrehjelperne
  Barneprogram, Dyr, S5:E12

  Tysk dramaserie, sesong 5. (12:13) Krypskytteren. Familien Hansen har feiret jul i Hamburg, og nå vil Philip feire nyttår med jentene på en avsidesliggende fjellhytte, for å få tankene over på noe annet. Hans kone Annette har bestemt seg for å bli værende i Nord-Tyskland, og man trenger ikke være...

  NRK TV
 • Episode 13 - Dyrehjelperne
  Barneprogram, Dyr, S5:E13

  Tysk dramaserie, sesong 5. (13:13) Lavinehunder. Til tross for at det er fare for snøskred, forlater Jessie hytta på egenhånd etter å ha kranglet med moren.

  NRK TV
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer