DokumentarReise

Ei arabisk reise
Arabia With Levison Wood

Canada

Bli med på en farefull ferd gjennom Midt-Østen med eventyreren Levison Wood. Han vil prøve å tegne et bilde av den arabiske halvøy, et bilde som rommer flere perspektiver på en region som er mest kjent for sine uendelige konflikter.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1 - Slagmarker
  Dokumentar, Reise, S1:E1

  Reisen starter på grensen mellom Syria og Irak, i den kurdiske byen Bajid. Iraks kurdiske mindretall skal stemme om selvstyre, og i takt med at valget nærmer seg, blir den irakiske grensekontrollene styrket.

  NRK TV
 • Episode 2 - I den tomme fjerdedelen
  Dokumentar, Reise, S1:E2

  Levison må forberede seg mental på neste del av reisen. Han skal gjennom den største sandørkenen i verda, Rub' al Khali i Oman, før det bærer avgårde til det krigsherjede Yemen.

  NRK TV
 • Episode 3 - Fortidas dalar
  Dokumentar, Reise, S1:E3

  Etter en utrygg seilas i Aden-bukta, som er full av somaliske pirater, kommer Levinson frem til det gåtefulle kongeriket Saudi-Arabia. Her tar han seg frem til Mekka.

  NRK TV
 • Episode 4 - Heilag land
  Dokumentar, Reise, S1:E4

  En beduin guider Levison inn i Palestina langs den hellige floden. Han forteller om hvor hardt livet kan være for beduinane i Jordan. Etter et besøk i det sagnomsuste Petra går veien videre over Jordanelven til Palestina.

  NRK TV
 • Episode 5 - Farleg arv
  Dokumentar, Reise, S1:E5

  I Syria møter Lev både desperasjon og nytt håp, og han ønsker å lære mer om konflikten og hvordan den påvirker menneskene. Siden når han endestasjonen for sin arabiske reise i Libanon, ved Middelhavet.

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer