Drama, Komedie

En får væra som en er

Norge

En for væra som en er er et musikal-humor-drama med campingliv, sterke følelser og Ole Ivars-musikk slik du aldri har hørt den før.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1
  Drama, Komedie, S1:E1

  En ny sommer står for dør på Smørsia Camping, og alle gleder seg. Vel, nesten alle. I år er det nemlig en nykommer på Smørsia: den ironiske journalisten Stella. Hun møter blant andre potetbonden Løken og den slitne bestyreren Indregard.

 • Episode 2 - Takk for alle fine år
  Drama, Komedie, S1:E2

  Stella fortsetter sin graving i Smørsias hemmeligheter, men må sette alt på vent da det viser seg at en av stamgjestene har vært død i flere dager. Line vil veldig gjerne blåse liv i erotikkens glør sammen med Willy, men han har andre planer.

 • Episode 3 - Kongen av campingplassen
  Drama, Komedie, S1:E3

  Det er sankthansaften, og Per setter alt inn på å bygge et høyere bål enn naboplassen Magerstrand sitt. Alt går ikke som Per vil, faktisk ingenting, og Indregard har fått nok. Han kommer med en nyhet som legger Pers verden i grus.

 • Episode 4 - Nei så tjukk du har blitt
  Drama, Komedie, S1:E4

  Det er tid for den årlige rekekonkurransen på Smørsia. Stella blir tvunget med, og kjenner til sin overraskelse konkurranseinstinktet våkne, akkurat idet hun får uventet besøk. Willy lurer på om han har fått i seg for mye østrogen.

 • Episode 5 - Mitt beste sommarsminne
  Drama, Komedie, S1:E5

  Per venter en viktig telefon, og det passer veldig dårlig at han mister mobilen i den fine utedassen til Løken. Willy står som alltid til tjeneste når noe skal fikses, men denne gangen får det uventede konsekvenser.

 • Episode 6 - Samefolkets land
  Drama, Komedie, S1:E6

  Med godt humør, allsang og Per som reiseleder setter stamgjestene på Smørsia kurs mot Sverige. Per handler inn litt vel mye ekstra, han må jo ha drikke til Ole Ivars-konserten, men blir oppdaget av Indregard.

 • Episode 7 - Jag trodde änglarna fanns
  Drama, Komedie, S1:E7

  Line har fått stjernetreff på Tinder og gjør seg klar til date. Willy følger med fra sitt eksil i vogna til Gullet, og rådfører seg med Løken om hva som er den beste strategien. Stella oppdager Indregards hemmelighet.

 • Episode 8 - Du kan kysse meg der
  Drama, Komedie, S1:E8

  Det er duket for campinglivets El Clasico: Fotballkampen mellom Smørsia og Magerstrand. Bahr stiller som vanlig med topptrent mannskap. Kan Smørsia ta poeng, for første gang noensinne, dette siste året før campingplassen forsvinner?

 • Episode 9 - Du er verdt mere enn all verdens gull
  Drama, Komedie, S1:E9

  Det går mot slutten for Smørsia. Per forteller Indregard om den store overraskelsen, med skuffende resultat. Willy har hemmelige planer, og Stella gjør seg klar til å forlate Smørsia for godt.

 • Episode 10 - Ole Ivars
  Drama, Komedie, S1:E10

  Ole Ivars ankommer. Men er det for sent? Klarer Per å forhindre at Indregard selger til Birte Bahr? Kan Willy redde ekteskapet? Og skværer Stella opp med faren sin? Det er klart for sommeravslutning og sesongavslutning på Smørsia Camping.

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer