Drama, Krim

Tilståelsen
A Confession

Storbritannia

Den unge kvinnen Sian forsvinner sporløst etter en kveld ute på byen. Politietterforsker Stephen Fulcher mistenker at dette ikke er en vanlig forsvinningssak, og setter i gang en stor ettersøkning.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1
  Drama, Krim, S1:E1

  Den unge mannen, Sian på 22, forsvinner sporløst etter en kveld ute. Politietterforsker Stephen Fulcher mistenker at dette ikke er en vanlig forsvinningssak.

 • Episode 2
  Drama, Krim, S1:E2

  Jakten på den savnede Sian O'Callaghan fortsetter, og Steve Fulcher og teamet ser flere mistenkte komme og gå, uten å være noe næremere løsningen. Husmoren Karen Edwards oppdager at hun bor bare noen hus fra Sians mor.

 • Episode 3
  Drama, Krim, S1:E3

  Steve Fulcher tar med seg den hovedmistenkte Christopher Halliwell til et avsidesliggende sted på landsbygda i Wiltshire for å avhøre han om hvor den savnede Sian O'Callaghan befinner seg.

 • Episode 4
  Drama, Krim, S1:E4

  Steve Fulcher har funnet gjerningsmannen som står bak drapene på to unge kvinner, men saken er fremdeles ikke over. Siden Fulcher tok i bruk uortodokse metoder for å fange morderen, risikerer han at saken blir avvist i retten.

 • Episode 5
  Drama, Krim, S1:E5

  Politietterforsker Fulcher får ros for å ha avdekket en seriemorder. Samtidig blir han anklaget for vanskjøtting av jobben.

 • Episode 6
  Drama, Krim, S1:E6

  Det har gått tre år siden Steve Fulcher avslørte dobbeltmorderen, og livet har gått videre for de som var berørt av saken. Fulcher jobber ikke lenger i politiet, men Karen Edwards fortsetter kampen for å oppnå rettferdighet for datteren sin.

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer