F-ordet
My Animal Family

Dokumentar • Norge

Feminist har blitt et skjellsord for mange. Ulrikke Falch ønsker å finne ut hvorfor, og prøver å overbevise en videregående skole om at alle bør være feminister.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
 • Episode 1 - Kjønn
  Dokumentar, S1:E1

  Ulrikke møter elevene på Mysen vgs for første gang. Før hun setter i gang med prosjektet må hun finne ut hva som er status på skolen. Hvor mange av elevene er det egentlig som kaller seg feminister allerede?

  NRK TV
 • Episode 2 - Hore
  Dokumentar, S1:E2

  Hvorfor blir jenter kalt for hore? Og er det bare gutter som kaller jenter hore, eller gjør jenter også det? Ulrikke blir med på både jente- og guttevorspiel for å få noen ærlige svar. Ulrikke arrangerer seksualundervisning på skolen, og hun merker at noen elever ikke ønsker prosjektet hennes vel...

  NRK TV
 • Episode 3 - Sjef
  Dokumentar, S1:E3

  Hvem blir ledere, og har kjønn noe å si for hvem som ender opp med å bli leder? Tenker elevene ulikt om mannlige og kvinnelige ledere? Ulrikke er usikker på om prosjektet vil lykkes, og lurer på om hun bør endre fremgangsmåten sin.

  NRK TV
 • Episode 4 - Gutter og følelser
  Dokumentar, S1:E4

  Ulrikke undersøker hvorfor det er mindre akseptert at gutter viser følelser enn at jenter gjør det. Og har guttene i det hele tatt behov for å vise følselser? Hva synes guttene selv, og kan Ulrikke hjelpe guttene på skolen til å gjøre det mer naturlig å snakke om følelser?

  NRK TV
 • Episode 5 - Feminazi
  Dokumentar, S1:E5

  Ulrikke gjør et siste forsøk på å overbevise elevene om at de bør kalle seg feminister, men innser at hun trenger hjelp fra noen andre til dette. Hun vil vise elevene at det finnes et mangfold av feminister. Vil hun lykkes med prosjektet til slutt?

  NRK TV