DramaMiniserie

Flateygåta
Flateyjargátan

Island

Den unge forskeren Jóhanna reiser hjem til Island for å delta i sin fars begravelse. Hun har ikke tenkt å bli lenge, men snart blir hun involvert i farens forsøk på å løse en gammel gåte. I tillegg fører et mord til at hun må bli.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1
  Drama, Miniserie, S1:E1

  Året er 1971. Jóhanna må hjem til Island etter ti år i Paris for å begrave sin far. Når hennes ti år gamle sønn finner et lik, blir hun blandet inn i et gammelt mysterium som faren jobbet med å løse.

 • Episode 2
  Drama, Miniserie, S1:E2

  På den lille øyen Flatø er den unge forskeren Johanna under et stort press. Hennes ekskjæreste, politibetjent Brynjar, truer med å involvere henne i en drapssak, og lokalsamfunnet er mot henne.

 • Episode 3
  Drama, Miniserie, S1:E3

  Jóhanna er på toppen av listen over mistenkte etter et mislykket fluktforsøk. Brynjar er rasende og forsøker å få kontroll over Jóhanna. Kjartan og Jóhanna nærmer seg mysteriets løsning, og Olga og Valdis private omstendigheter avsløres.

 • Episode 4
  Drama, Miniserie, S1:E4

  Jóhanna har ikke mer krefter igjen, og hennes eneste håp ser ut til å være å løse mysteriet. Jóhanna og Kjartan tror de har funnet svaret og blir nødt til å bryte reiseforbudet. Brynjar forbereder seg på å gjøre det som trengs.

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer