Oppussing, Underholdning

Folle og Almaas bygger hus

2021 • Norge

Jon Almaas og Erik Follestad ble gode venner i 71° nord - Norges tøffeste kjendis. Vennskapet settes på prøve når turen går til Elverum, hvor de sammen skal renovere et falleferdig småbruk.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1 - Episode 1
  Oppussing, Underholdning, S1:E1

  Jon Almaas og Erik Follestad ble gode venner under 71° nord - Norges tøffeste kjendis i 2020. Nå trer de inn i rollen som byggeledere og skal restaurere et falleferdig småbruk på Elverum.

  Discovery+
 • Episode 2 - Episode 2
  Oppussing, Underholdning, S1:E2

  Jon og Erik er inne i sin andre uke på byggeplassen. De mangler fremdeles en god plan på renoveringen av småbruket, og Erik har gått til anskaffelse av en profesjonell arkitekt som ikke kommer til å bry seg om hva Jon mener.

  Discovery+
 • Episode 3 - Episode 3
  Oppussing, Underholdning, S1:E3

  Byggelederne Follestad og Almaas har gått til anskaffelse av noen høner til småbruket, men før de ankommer må de få bygget et skikkelig hønsehus. Det blir fort uenigheter om fremgangsmåte, og ting tar tid.

  Discovery+
 • Episode 4 - Episode 4
  Oppussing, Underholdning, S1:E4

  Det ble ampert forrige uke, så Jon og Erik må finne ut av hvordan de bedre skal jobbe sammen. Det er seks uker igjen til småbruket skal stå ferdig, og det er fremdeles mye som gjenstår. Da blir det viktig at samarbeidet mellom byggelederne fungerer.

  Discovery+
 • Episode 5 - Episode 5
  Oppussing, Underholdning, S1:E5

  Erik tar på seg ansvaret for å fikse uteområdet på småbruket. Han har store visjoner som krever tungt maskineri, så han har ringt etter hjelp. Jon er bekymret for at det blir mye leking med gravemaskin og traktor, og lite fremdrift.

  Discovery+
 • Episode 6 - Episode 6
  Oppussing, Underholdning, S1:E6

  Uteområdet må ferdigstilles denne uken, det har Jon sørget for ved å invitere alle snekkerne til grillfest. Erik må finne en ny løsning på nettopp grillen, siden Pernille og Ivar aldri har brukt gassgrill før.

  Discovery+
 • Episode 7 - Episode 7
  Oppussing, Underholdning, S1:E7

  Sommeren er kommet til småbruket, så Jon sørger for at Erik får seg et luftig og fint antrekk. Den mannevonde hanen får én siste sjanse til å bevise seg verdig sin plass på småbruket.

  Discovery+
 • Episode 8
  Oppussing, Underholdning, S1:E8

  Bare tre små uker gjenstår før Pernille og Ivar skal flytte inn på småbruket. Nå må de store tingene på plass, kjøkken må monteres og badene må fikses. Erik får noen dager på småbruket uten Jon, som gir ham muligheten til et hemmelig prosjekt.

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer