DramaKrimThriller

Før vi dør
Innan vi dör

7.7IMDbSverige

Hanna Svensson er en politibetjent med høy moral og faste prinsipper. Da hennes kollega Sven forsvinner avsløres det at han har holdt med på en etterforskning av en kriminell MC-klubb. Sven har en spaner i klubben og Hanna tar over kontakten.

Sesonger og episoder

Sesong 2
 • Sesong 1
 • Sesong 2
Sesong 2
 • Episode 1 - Før vi dør
  Drama, Krim, Thriller, S2:E1

  Davor Mimica er ute etter Christian, som Hanna desperat prøver å få hjem, men sporene hun følger leder henne til noe langt større enn hun kunne forestilt seg.

  Viaplay
 • Episode 2 - Før vi dør
  Drama, Krim, Thriller, S2:E2

  Christian er tilbake i Sverige, og det haster for Hanne å finne lekkasjen. Hun og Bjørn bestemmer seg for å gi Christian en ny identitet, i håp om at han klarer å finne ut hvem det er som lekker informasjon. Men vil han klare jobben uten å avsløres?

  Viaplay
 • Episode 3 - Før vi dør
  Drama, Krim, Thriller, S2:E3

  Dubravka Mimica finner ut vite at datteren Blanka er tilbake, og at det er datteren som kan lede dem til Christian. Hanna holder Blanka skjult, fordi hun er gravid med Christians barn.

  Viaplay
 • Episode 4 - Før vi dør
  Drama, Krim, Thriller, S2:E4

  Christian er inne i den innerste sirkelen, men en feil gjør at han må skyve grensene for ikke å gjøre Lena mistenksom. Samtidig som hanna og Bjørn forstår at Magnus er politiets lekkasje, blir han bortført. Hvem har tatt han?

  Viaplay
 • Episode 5 - Før vi dør
  Drama, Krim, Thriller, S2:E5

  Magnus blir funnet myrdet, mens Christians oppdrag gjør at han må ta stadig større sjanser, noe som gnager han på samvittigheten. Hannas fortid setter henne i en vanskelig situasjon, og Lenas makt blir utfordret.

  Viaplay
 • Episode 6 - Før vi dør
  Drama, Krim, Thriller, S2:E6

  Mimic har funnet Christian og organiserer et koordinert angrep på han, Hanna og Bjørn. Lena blir beordret til å utføre et angrep på en høyprofilert person, mens Jan finner ut at han har en voksen sønn med Hanna.

  Viaplay
 • Episode 7 - Før vi dør
  Drama, Krim, Thriller, S2:E7

  Hanna mister kontrollen over situasjonen, og Christian glir ut av hendene hennes. Jan har klart å løse gåten og fått vite sannheten. Bjørn er sporløst forsvunnet og ingen vet hva som har skjedd.

  Viaplay
 • Episode 8 - Sesongavslutning
  Drama, Krim, Thriller, S2:E8

  Bjørn og Blanka er tatt til fange av Mimicas og kjemper for å overleve. Hanna må flykte for livet etter attentatet, mens Lena finner ut sannheten om Christian.

  Viaplay
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer