Generasjon Z

Generasjon Z

Dokumentar • Norge

Vi møter syv ungdommer som alle vet hva de vil og har tenkt å gjøre alt for at drømmene skal bli en realitet. Denne serien skal ta en titt på livet til unge mennesker som lever i verdens rikeste land i år 2018.

Sesonger og episoder

Sesong 2
 • Sesong 1
 • Sesong 2
 • Episode 1 - I wanna move on
  Dokumentar, S2:E1

  Emma har vært en bra kvinnelig rollemodell og får utdelt en gullvagina-pris av Tusvik og Tønne. Aiba har store fremtidsplaner, og spiller inn serien "18". Ylva er endelig russ og skal opptre på russetreff med Unge Ferrari.

 • Episode 2 - Jeg har skutt gullfuglen
  Dokumentar, S2:E2

  Anders har alltid sagt at han ikke skal ha kjæreste så lenge han holder på med boksing, men så møter han ei han ikke kan motstå. Herman har startet på medielinja, og både han og Camilla får spennende oppdrag.

 • Episode 3 - Jeg vil ikke være flink for å være 18
  Dokumentar, S2:E3

  Emma har bestemt seg for å ta litt flere tatoveringer enn hun har fått lov til av mamma og pappa, og prøver derfor å skjule dette så godt hun kan. Aiba skal opptre med artistvennene sine på en sommerfestival, og Herman skal spille inn en musikkvideo.

 • Episode 4 - Han er den nærmeste jeg har
  Dokumentar, S2:E4

  Ylva skal på fotoshoot for sin nye singel. Hun har fått hjelp av sin nye manager til å finne en ny stil på veien mot en artistkarriere. Anders drar på sin første kjærestetur til Italia. Det byr på romantikk og en piknik som ikke går som planlagt.

 • Episode 5 - Du ser meg i studio
  Dokumentar, S2:E5

  Anders er på kjærestetur i Roma og jogger seg gjennom byen på sightseeing. Emma og tvillingbroren Truls skal på "God sommer Norge" for å snakke om barndommen, og Aiba jobber mye i musikkstudio. Kompisene synes det har vært stille fra han.

 • Episode 6 - Venner betyr alt
  Dokumentar, S2:E6

  Emma tar med venninnegjengen til familiens husbåt. Dette byr på utfordringer og store spørsmål. Aiba skal opptre på danskebåten og tar med seg hele vennegjengen. Herman lar arbeidet ligge, og nyter sommerdagen med å spille tennis med gutta.

 • Episode 7 - Jeg føler meg klar for å komme ut i de voksnes verden
  Dokumentar, S2:E7

  Aiba er på NRK for å ta bilder til serien "18", og sammen med gutta drar han på førpremiere til serien. Ylva tar med seg venninna på øvelseskjøring med far, og Camilla står ovenfor et valg om hun skal flytte fra Bergen.

 • Episode 8 - Man skal få være den man vil
  Dokumentar, S2:E8

  Det er Pride, og Herman skal gå i tog for å feire kjærligheten, men han lurer på om han tør å gå alene. Emma er på Rikshospitalet og har siste samtale på barneavdelingen. Hun må ta stilling til om hun vil ha muligheten til å få barn senere.

 • Episode 9 - Føles som man kveles
  Dokumentar, S2:E9

  Camilla teller ned timene til siste eksamen skal leveres. Sommerferien er innen rekkevidde og kan ikke komme fort nok. Anders trapper opp treningen før sin forestående 5. proffkamp, men nok en gang opplever han å møte på motgang under oppkjøring til kamp. Herman har vært i tvil om dette er noe ha...

 • Episode 10 - Sommerferie
  Dokumentar, S2:E10

  Herman nyter sommerfri i Australia med nye venner, eksotiske dyr, dykking og fallskjermhopp. Samtidig begynner det å koke på nettet i Norge. Camilla nyter å endelig ha sommerferie sammen med sin kjæreste, men i bakhodet kverner tankene på om hun snart blir nødt til å flytte fra ham. Ylva feirer s...

 • Episode 11 - Det her går bra
  Dokumentar, S2:E11

  Ylva skal ha konsert på parkteateret i Oslo. Drømmen er å opptre med et stort band, men nå må hun stå alene på scenen. Anders har fått svar på hvorfor han har problemer med pusten. Det er et hinder, men han nekter å la det stoppe ham fra å bokse. Etter en periode med mye motgang er det en rørt og...

 • Episode 12 - Jeg er den jeg er
  Dokumentar, S2:E12

  Etter å ha vært kjærester i 20 år, skal foreldrene til Ylva nå gifte seg. Det blir et bryllup helt utenom det vanlige, og Ylva får store problemer når hun skal synge under vielsen. Emma er i fyr og flamme når hun er med på et opptak som handler om hennes store lidenskap, og Aiba får på seg finsta...