Se trailer

DramaMiniserie

The Salisbury Poisonings

7.2IMDbStorbritannia

I mars 2018 blir Sergej Skripal og datteren hans, Yulia, funnet bevisstløse i Salisbury i England. Det viser seg at den tidligere russiske dobbeltagenten og datteren har blitt forgiftet av nevrotoksinet Novitjok.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Se trailer
  Episode 1 - Episode 1
  Drama, Miniserie, S1:E1

  Sergei og Yulia Skripal blir funnet bevisstløse av nødetatene, og ingen vet hva som feiler dem. Etterforsker Nick Bailey blir også dårlig etter å ha undersøkt hjemmet deres, og Tracy, ansvarlig direktør for Wiltshires folkehelse, slår alarm.

  TV2 Play
 • Se trailer
  Episode 2 - Episode 2
  Drama, Miniserie, S1:E2

  Tracy gjør alt i sin makt for å finne ut hvor den syntetiske nervegiften kommer fra. Flere bydeler stenges for å hindre spredning, men panikken sprer seg likevel. Samtidig blir Nicks helsetilstand bare verre og verre.

  TV2 Play
 • Se trailer
  Episode 3 - Episode 3
  Drama, Miniserie, S1:E3

  Bill har skyldfølelse, og Tracy blir grillet av beboere som er på jakt etter svar. Det fører til at Tracy får et panikkanfall, da hun frykter at vannforsyningen kan være forgiftet.

  TV2 Play
 • Episode 4 - Episode 4
  Drama, Miniserie, S1:E4

  Dawn Sturgess, det siste offeret, dør. Familien tar det tungt, og datteren, Gracie, er knust. Nick og familien har mistet hjemmet sitt. Forsikringen dekker ikke skader etter terrorangrep. Tracy vet at det denne gangen kan bli enda vanskeligere å spore giften.

  TV2 Play
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer