God sommer Norge

God sommer Norge

Talkshow, Underholdning • Norge • Sesong 4, Episode 11

Skuespillerne Rune Temta og Thea Loch Næss avslører baksiden av medaljen med på slå igjennom internasjonalt. Nå er det hot med grått, og vi får besøk av to gråhårede modeller. Det blir komikerquiz med Ina Svenningdal og Halvor Johansson. Vi blir med Emilie Skolmen på tur i den hjemmesnekra bobilen hennes, og Trang fødsel byr på musikk på brygga.

Sesonger og episoder

Sesong 4
 • Sesong 4
 • Episode 1 - Mandag 29. Juli
  Talkshow, Underholdning, S4:E1

  Gjester er Henriette Steenstrup, Aleksander Gamme, Christian Michelsen, Henrik Fladseth og Rasmus Wold. The Kids står for musikken, mens Jannicke Granrud kommer for å snakke om at hun i en alder av 51 år ble rammet av Alzheimer.

 • Episode 2 - Tirsdag 30. juli
  Talkshow, Underholdning, S4:E2

  Eventyrer Vibeke Sefland, syklist Edvald Boasson Hagen og tv-kjendis Lothepus er gjester i God sommer Norge. Chris Holsten står for musikken.

 • Episode 3 - Onsdag 31. juli
  Talkshow, Underholdning, S4:E3

  Statsminister Erna Solberg og ektemannen Sindre Finnes er gjester, og vi får se hvordan det gikk når Erna hadde sommerjobb på Akvariet i Bergen. Vita og Wanda pimper opp festivalmoten, og vi får møte Henrik Christiansen og Steinar Albrigtsen.

 • Episode 4
  Talkshow, Underholdning, S4:E4

  Hvordan lever du livet når du kan dø av stress? Gry Bjørnbekk og datteren Hedda kommer til God sommer Norge for å snakke om dette temaet. Roar Thon og blogger Martine Halvorsen kommer for å snakke om det å ikke drikke alkohol.

 • Episode 5
  Talkshow, Underholdning, S4:E5

  Reiseblogger Evelina Utterdahl om flyskam. Livet raknet da Cathrine Nordstrand fikk ALS, men venninnen hennes oppfylte en gammel drøm. Dialektkonkurranse med Linda Eide. Vi får se hvordan det gikk da Sylvi Listhaug hadde sommerjobb som krabbefisker.

 • Episode 6 - Tirsdag 6. august
  Talkshow, Underholdning, S4:E6

  Ane Dahl Torp og Lasse Matberg, som vant Italias Skal vi danse kommer på besøk. Linda og Roar Juel Johannessen om livet nå som den intense jakten på datteren Kristin endelig er over. Charter-Svein hjelper Norge.

 • Episode 7 - Onsdag 7. august
  Talkshow, Underholdning, S4:E7

  Tiril Sjåstad Christiansen og Stian Lauritzen teller ned til neste års bryllup. Modelltvillingene Martine og Gunnhild Chioko Johansen. Komiker-quiz med Hvite gutter. Skuespiller Kari-Ann Grønsund adopterte et barn hun tilfeldigvis møtte 30 år senere.

 • Episode 8 - Fredag 9. august
  Talkshow, Underholdning, S4:E8

  Gjester: Atle Antonsen og Bård Tufte Johansen om 50-årskrisa. Komiker Øyvind Rafto presenterer sin nye miljøoppfinnelse. Martin Lepperød og Henrik Farley blir testet i om de kan skolepensum til en barneskoleelev.

 • Episode 9 - Mandag 12. august
  Talkshow, Underholdning, S4:E9

  Kan vi leve uten plast? Emil Gukild har testet et plastfritt liv for oss. Gaute Grøtta Grav er på kjærestetur opp elleville Via Ferrata. Caroline Lysberg lå 55 minutter under vann før hun ble reddet. I tillegg kommer Bahare Letnes og Per Sandberg.

 • Episode 10 - Tirsdag 13. august
  Talkshow, Underholdning, S4:E10

  Kjendisparet Jon Niklas Rønning og Kristine Riis er blitt foreldre, og snakker ut om det travle småbarnslivet. Legen som vil leve evig, Nicolai Tell, kommer for å fortelle oss om hvordan han skal greie det. Basehopper Tom Erik Heimen snakker om hvordan han stadig må overgå sine egne stunt. Og Son...

 • Episode 11 - Onsdag 14. august
  Talkshow, Underholdning, S4:E11

  Skuespillerne Rune Temta og Thea Loch Næss avslører baksiden av medaljen med på slå igjennom internasjonalt. Nå er det hot med grått, og vi får besøk av to gråhårede modeller. Det blir komikerquiz med Ina Svenningdal og Halvor Johansson. Vi blir med Emilie Skolmen på tur i den hjemmesnekra bobile...

 • Episode 12 - Fredag 16. august
  Talkshow, Underholdning, S4:E12

  Modelltvillingene Gunhild og Martine Chioko Johansen er modeller for Beyonce, og de er spådd å gjøre stor karriere internasjonalt. Peder Kjøs og sønnen er også gjester, det samme er Sondre Tarud, som har satset på en karriere som dragartist.

 • Episode 13
  Talkshow, Underholdning, S4:E13

  Caroline Berg Eriksen kommer med datteren og skal snakke om første skoledag. Sigrid Bonde Tusvik kommer sammen med Maria Stavang. Sandvolleyball-stjernene Anders Mol og Christian Sørum ble akkurat Europamestere og skal snakke om det eventyrlige året.

 • Episode 14 - Tirsdag 20. august
  Talkshow, Underholdning, S4:E14

  Jan Thomas kommer sammen med Einar Tørnquist, og Helseminister Bent Høie og kjæresten Dag Terje Solvang kommer for å snakke om kjærlighet og mangfold. Marius Sjømæling gjenforenes for første gang med læreren som endret livet hans for alltid.

 • Episode 15 - Onsdag 21. august
  Talkshow, Underholdning, S4:E15

  Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe snakker om mammashaming, Olaug Bollestad får prøve seg som renovasjonsarbeider, Martin Lepperød og Henrik Farley skal konkurrere, og Birkelunden mannskor synger Ut mot havet.

 • Episode 16 - Torsdag 22. august
  Talkshow, Underholdning, S4:E16

  Det er høstlansering, og vi flytter en del av sendingen til Bergen, der Cathrine Fossum tar god hånd om gjestene våre. Der får vi flere av TV 2s nyheter og stjerneskudd på besøk. I Oslo er Emma Ellingsen og tvillingbroren Truls gjester.

 • Episode 17 - Fredag 23. august
  Talkshow, Underholdning, S4:E17

  Jon Niklas Rønning oppsummerer sesongen av God sommer Norge med en helt egen sang. Omer Bhatti er gjest hos oss, og det samme er Lilli Bendriss og Lilian Müller, som diskuterer om det er hot or not med botox.