Drama

Grand Hotel

7.0 IMDbUSA

Den karismatiske Santiago Mendoza eier et hotell, og hans glamorøse kone, Gigi, og deres voksne barn lever på suksessen hans. Rike og vakre gjester omgir seg i luksus, men skandalene, voksende gjeld og eksplosive hemmeligheter gjemmer seg under det perfekte eksteriøret.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
 • Episode 1 - Pilot
  Drama, S1:E1

  Santiago Mendoza er hotelleier mens hans glamorøse kone Gigi og deres voksne barn nyter godt av suksessen. Rike og berømte gjester nyter luksustilværelse, men skandaler og intense hemmeligheter gjemmer seg bak kulissene.

  TV2 Sumo
  C More
 • Episode 2 - Smokeshow
  Drama, S1:E2

  Gigi prøver å redde hotellet etter at opptredenen til El Rey spinner ut av kontroll. Javi blir nødt til å ta ansvar for sine handlinger.

  TV2 Sumo
  C More
 • Episode 3 - Curveball
  Drama, S1:E3

  Danny oppdager en ny ledetråd i forbindelse med Skys forsvinning. Alicia og Gigi er uenige om hvordan de skal drive hotellet. Gigi får et glimt av morens fortid.

  TV2 Sumo
  C More
 • Episode 4 - The Big Sickout
  Drama, S1:E4

  Danny og Jason fortsetter å etterforske Skys forsvinning. Santiago blir urolige når en gammel venn av Gigi sjekker inn på hotellet. Javi får en jobb å gjøre.

  TV2 Sumo
  C More
 • Episode 5 - You've Got Blackmail
  Drama, S1:E5

  Javi avslører endelig sin store hemmelighet til familien. Alicia og Dannys hemmelige forhold blir mer komplisert og får flere regler. En annen av Skys elskere blir avslørt, noe som fører til enda en mistenkt i forsvinningsaken hennes.

  TV2 Sumo
  C More
 • Episode 6 - Love Thy Neighbor
  Drama, S1:E6

  Hotellet møter motstand fra nabohotellet når de skal planlegge en veldedighetsgalla. I mellomtiden går Mrs. P undercover, og Javi omfavner farsrollen.

  TV2 Sumo
  C More
 • Episode 7 - Where the Sun Don't Shine
  Drama, S1:E7

  Santiago har fortsatt problemer med nabohotellet, og bestemmer seg for å ta saken i egne hender. Danny blir sjalu på Alicias nye forhold. Carolina forteller Yoli at hun har informasjon om faren deres.

  TV2 Sumo
  C More
 • Episode 8 - Long Night's Journey into Day
  Drama, S1:E8

  Mendoza-familien begynner å komme til hektene igjen etter at en ulykke rammet familien. Danny oppdager en bombe som kan sette forholdet til Alicia i fare.

  TV2 Sumo
  C More
 • Episode 9 - Groom Service
  Drama, S1:E9

  Danny sliter med å holde forholdet med Alicia hemmelig for familien hennes. Gigi finner ut av hemmeligheten som Santiago har skjult for henne, mens Felix fortsatt prøver å få en plass i livet hennes igjen.

  TV2 Sumo
  C More
 • Episode 10 - Suite Little Lies
  Drama, S1:E10

  Forholdet mellom Santiago og Gigi blir bedre når de har lagt alle kortene på bordet. Danny samarbeider med politiet for å finne ut hva som har skjedd med Sky, og Javi oppdager en ny lidenskap.

  TV2 Sumo
  C More
 • Episode 11 - Art of Darkness
  Drama, S1:E11

  Teresa arrangerer en veldedighetsauksjon på hotellet. Alicia og Javi får vite mer om Beatriz, noe som fremkaller forvirrende barndomsminner.

  TV2 Sumo
  C More
 • Episode 12 - Dear Santiago
  Drama, S1:E12

  Alicia og Javi fortsetter jakten på sannheten om hva som skjedde med deres mor. Santiago finner seg mer og mer bundet til Mateo, da oppsiktsvekkende hemmeligheter fra fortiden kommer frem.

  TV2 Sumo
  C More
 • Episode 13 - A Perfect Storm
  Drama, S1:E13

  Dannys sanne identitet blir avslørt, og mens Santiago sliter med livsendrende nyheter fra fru P, finner vi endelig ut hva som skjedde med Sky.

  TV2 Sumo
  C More