Dokudrama, Dokumentar

Grensevakten: USA - Mexico
Borderforce: America's Gatekeepers

2018 • Storbritannia

Homeland Security er ansvarlig for å sikre USAs grenser. Mesteparten av deres arbeid foregår ved de 23 broene som krysser Rio Grande, elven som utgjør over halvparten av USAs grense mot nabolandet Mexico i sør.

Sesonger og episoder

Sesong 2
 • Sesong 1
 • Sesong 2
Sesong 2
 • Episode 1
  Dokudrama, Dokumentar, S2:E1

  Grensevaktene setter livet på spill når de forbereder overflytting av to kartell-medlemmer til det meksikanske militærets varetekt. I Laredo ber en politikonstabel fra Caracas i Venezuela om asyl i USA.

 • Episode 2
  Dokudrama, Dokumentar, S2:E2

  Grensevaktene blir mistenksomme når rutinerøntgen avslører en pakke på innsiden av bildekkene på en pick-up og spesialteamet tilkalles. I McAllen pågriper grensevaktene en forsendelse med marijuana, verdt 50 millioner dollar, mens i Laredo blir det reist barrikader for å stoppe illegale immigrant...

 • Episode 3
  Dokudrama, Dokumentar, S2:E3

  En familie som ble tvunget ut av hjemmet sitt i Honduras av den beryktede MS-13-gjengen søker asyl i Amerika. Grensevakter ved World Trade Bridge oppdager store mengder marijuana i en varebil, mens en inspeksjon av en SUV på Brownsville Gateway Bridge avdekker menneskesmugling av blant annet en h...

 • Episode 4
  Dokudrama, Dokumentar, S2:E4

  En tolv år gammel gutt dukker opp ved grensen alene. Han hevder at moren hans er kidnappet av kartellene og at han har bodd alene på gata, men hans nye klær og rene framtoning gjør historien hans lite troverdig.

 • Episode 5
  Dokudrama, Dokumentar, S2:E5

  Grensevakter i Hidalgo tvinges til å stenge broa når den blir stormet av en stor gruppe asylsøkere. Ved Columbia Solidarity blir vaktene mistenksomme når de finner to poser med godteri pakket inn i presenning.

 • Episode 6
  Dokudrama, Dokumentar, S2:E6

  Grensevaktene i Progreso holder utkikk etter dagsturister som prøver å smugle reseptbelagte piller inn i Amerika. Ved Juarez Lincoln-broa venter en ny vakt på sitt første narkotikabeslag, og vinner gull når hun stopper en SUV på vei mot Atlanta.

 • Episode 7
  Dokudrama, Dokumentar, S2:E7

  En mann som ble banket opp av et meksikansk narkotikakartell flykter over grensebroen og inn i USA. Ved Progreso blir en kvinne stoppet med antidepressiva i BH-en, mens i Hidalgo viser det seg at en turnébuss egentlig blir brukt til narkosmugling.

 • Episode 8
  Dokudrama, Dokumentar, S2:E8

  En flyktning fra krigsrammede Venezuela forteller grensevaktene hvordan hun ble smuglet gjennom Mellom-Amerika og til den amerikanske grensen. I Laredo blir et amerikansk par tatt mens de prøver å smugle metamfetamin.

 • Episode 9
  Dokudrama, Dokumentar, S2:E9

  Grensevaktene havner i en vanskelig situasjon midt på broa når en familie fra Venezuela bønnfaller om å få komme inn i USA. I Progreso oppdager tollerne et kompromitterende bilde når en mistenkt narkotikasmugler blir tatt med piller i underbuksa.

 • Episode 10
  Dokudrama, Dokumentar, S2:E10

  Homeland Security er ansvarlig for å sikre USAs grenser. Mesteparten av deres arbeid foregår ved de 23 broene som krysser Rio Grande, elven som utgjør over halvparten av USAs grense mot nabolandet Mexico i sør.

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer