Se trailer

Barneprogram, Fantasi

H2O: Just Add Water

7.2IMDb2006 • Australia

Australsk familieserie om tre tenåringsjenter som bærer på en stor hemmelighet. De blir forvandlet til havfruer når de kommer i kontakt med vann, noe som skaper utfordringer når det regner ute eller de har svømming på skolen. Men venninnene kan også glede seg over magiske krefter og fantastiske eventyr under vannoverflaten.

Sesonger og episoder

Sesong 3
 • Sesong 1
 • Sesong 2
 • Sesong 3
Sesong 3
 • Episode 1 - The Awakening
  Barneprogram, Fantasi, S3:E1

  Cleo og Rikki forbereder seg på et skoleår uten Emma. De blir venner med Bella, som bærer på samme hemmelighet som dem. På Mako Island er det en ukjent kraft som påvirker vannet, og jentene møter Will i månekulpen.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 2 - Jungle Hunt
  Barneprogram, Fantasi, S3:E2

  Will prøver å få Rikki med tilbake til Mako Island for å lete etter månekulpen. For å få tilbringe tid med Will stiller Bella opp og prøver å få ham på andre tanker. Jentene merker at månekulpen har forandret seg og fått en ny type magi.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 3 - Keep Your Enemies Close
  Barneprogram, Fantasi, S3:E3

  Cleo søker jobb som assistent til delfintreneren i akvarieparken. Til hennes overraskelse ser hun at Will svømmer i bassenget sammen med delfinen Ronnie. Bella og Rikki blir ikke enige om hva slags musikk som skal spilles på kafeen.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 4 - Valentine's Day
  Barneprogram, Fantasi, S3:E4

  På valentinsdagen må Cleo be Lewis vente, slik hun kan hjelpe Kim med det kaotiske kjærlighetslivet hennes. Forholdet til Zane lider når Rikki bruker all sin tid på kafeen. Samtidig strever Bella med å vise hva hun føler for Will.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 5 - Big Ideas
  Barneprogram, Fantasi, S3:E5

  Zane arrangerer en konkurranse for å reklamere for kafeen. Når Rikki og Bella oppdager at han og Nate har tenkt å jukse, bestemmer de seg for å gi guttene en lærepenge. Cleo og Lewis undersøker månekulpen på Mako Island og oppdager noe overraskende.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 6 - Secrets & Lies
  Barneprogram, Fantasi, S3:E6

  Bella blir stadig mer forelsket i Will, men er sikker på at han allerede har kjæreste. Når hun prøver å finne ut hvem det er, blir hun nesten avslørt som havfrue. Lewis tar med seg vann fra månekulpen for å gjøre tester.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 7 - Happy Families
  Barneprogram, Fantasi, S3:E7

  Når familien er på stranden, prøver Bella å skjule at hun er havfrue, men Don tror hun misliker forholdet hans til Sam. Når han gjør det slutt, prøver Bella å overbevise ham om at de er skapt for hverandre.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 8 - Kidnapped
  Barneprogram, Fantasi, S3:E8

  Jentene samles hos Cleo for å beskytte seg mot eventuelle vannangrep når det er fullmåne. Bella blir tatt av en vann-tentakel og ført til Mako Island. Lewis gjør sitt beste for å holde Will borte fra øya, mens jentene prøver å redde Bella.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 9 - The Sorcerer's Apprentice
  Barneprogram, Fantasi, S3:E9

  Cleo velger å ignorere Lewis' råd, og jentene bestemmer seg for å gjøre eksperimenter med det magiske vannet fra Mako. Når Rikki kommer i skade for å søle vannet ned i Cleos akvarium, må de prøve å redde Cleos fisk, Hector.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 10 - Revealed
  Barneprogram, Fantasi, S3:E10

  Bella blir bedt om å holde seg unna Will nå som han er på sporet av hemmeligheten deres. Siden Will blir stadig mer interessert, er det vanskelig for Bella å holde avstand, og Will finner ut at hun er havfrue.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 11 - Just a Girl at Heart
  Barneprogram, Fantasi, S3:E11

  Nå som Will vet hemmeligheten hennes, tilbyr Bella seg å hjelpe ham med treningen, men han er mer interessert i henne som havfrue enn som jente. Rikki og Cleo må slå sine kloke hoder sammen når de skal arrangere barneselskap på kafeen.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 12 - Crime & Punishment
  Barneprogram, Fantasi, S3:E12

  Rikki finner falske penger på kafeen og havner i trøbbel når hun prøver å finne ut hvem som står bak. Bella og Cleo blir nødt til å fortelle Will at alle tre er havfruer, slik at de sammen kan redde Rikki.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 13 - To Have & to Hold Back
  Barneprogram, Fantasi, S3:E13

  Lewis får muligheten til å studere i Amerika, men lider valgets kvaler. Kim prøver å ødelegge Don og Samanthas bryllup, og Cleo innser at hun ikke kan stå i veien for Lewis' lykke.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 14 - Mermaid Magic
  Barneprogram, Fantasi, S3:E14

  Zane er misunnelig på Wills nære forhold til jentene og utfordrer ham til et vanskelig dykk. Når det går galt, må Zane be Rikki om hjelp. Jentene finner samme unike krystall i månekulpen som Cleo har i halskjedet sitt.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 15 - Power Play
  Barneprogram, Fantasi, S3:E15

  Sophie stjeler Bellas forslag om en veldedighetskonsert på kafeen og presenterer den for Rikki som sin egen. Når arrangementet mislykkes, forstår Rikki hva Sophie har gjort. Cleo havner i kryssilden når Samantha flytter inn.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 16 - The Dark Side
  Barneprogram, Fantasi, S3:E16

  Rikki er lei av de månedlige vannangrepene og drar til Mako Island for å konfrontere den ukjente kraften i månekulpen under fullmånen. Will kommer seg ut til øya og oppdager at Rikki er påvirket av opplevelsen hun har hatt.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 17 - A Magnetic Attraction
  Barneprogram, Fantasi, S3:E17

  Cleo møter den unge geofysikeren Ryan, som jobber med Samantha. Rikki og Cleo risikerer å bli uvenner når Cleo, mot de andres vilje, stiller Ryan spørsmål om steinen fra Mako Island. Bella og Cleo får vite hva som skjedde på øya under fullmånen.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 18 - Into the Light
  Barneprogram, Fantasi, S3:E18

  Rikki trekker seg unna og tilbringer mye tid alene på Mako Island. Når hun ser at Ryan er på øya og foretar tester, ber hun vennene om hjelp til å stoppe ham. Når de ikke tror henne, tar hun saken i egne hender.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 19 - Breakaway
  Barneprogram, Fantasi, S3:E19

  Will føler stort press fra Sophie før konkurransen, og Bella prøver å minne ham på hva han elsker ved dykkingen. Rikki trenger en pause fra Zane og blir med Cleo til akvarieparken, der delfinen Ronnie oppmuntrer henne.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 20 - Queen for a Day
  Barneprogram, Fantasi, S3:E20

  Zane gir Sophie tilbake jobben som personalansvarlig på kafeen mens Rikki er borte. Bella får allergi, og nysingen hennes utløser magiske krefter. Sophie benytter sjansen til å gi Bella og bandet sparken fra kafeen.

  TV2 Play
  Netflix
  C More
 • Episode 21 - The Jewel Thief
  Barneprogram, Fantasi, S3:E21

  Jentenes eksperimenter viser at krystallene de fant på Mako Island har merkelige egenskaper. Når Zane stjeler en krystall i håp om å få Rikkis oppmerksomhet, må jentene gjøre sitt ytterste for å få den tilbake.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 22 - Mako Masters
  Barneprogram, Fantasi, S3:E22

  Rikki, Cleo og Bella vil gjerne gjøre det godt på eksamen, men fullmånen kommer tidligere enn ventet, og et vannangrep overrasker dem på skolen. Jentene bestemmer seg for å følge kraften i vannet ut til månekulpen på Mako Island.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 23 - Beach Party
  Barneprogram, Fantasi, S3:E23

  Bella vil gjerne be med seg Will på fest, men så ser hun at han inviterer Rikki. En stor misforståelse oppstår, og Will tar endelig mot til seg og forteller Bella hva han føler. Sophie prøver å få Zane til å bytte navn på kafeen.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 24 - Too Close for Comfort
  Barneprogram, Fantasi, S3:E24

  Don begynner å jobbe i akvarieparken, og Cleo frykter for delfinshowets fremtid. Bella og Will prøver å bli bedre kjent, men begge synes det er vanskelig å engasjere seg i den andres interesser.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 25 - A Date With Destiny
  Barneprogram, Fantasi, S3:E25

  Jentene merker at det ikke er fisk rundt Mako Island, og at vannet i månekulpen blir stadig varmere. De bruker krystallene sine for å ta imot budskapet fra månekulpen og oppdager at det er en advarsel.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 26 - Graduation
  Barneprogram, Fantasi, S3:E26

  Sophie og Ryan ødelegger månekulpen for å få tak i de sjeldne krystallene. Jentene må improvisere og kombinere kreftene sine for å redde verden og sin egen skoleavslutning.

  TV2 Play
  C More
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer