DramaHistorisk drama

Håpet
Håbet

Danmark

Forkledd som gutt, reiser Marie til sjøs for å finne sin far. En reise full av farer og urettferdighet, men også vennskap, frihet og mot.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1
  Drama, Historisk drama, S1:E1

  Året er 1899. Marie kler seg ut som gutt og tar hyre på frakteskipet Haabet for å lete etter faren. Han er sjømann og forsvant for flere år siden. Han ble sist sett i Norge, og bare Marie tror fortsatt at han er i live.

 • Episode 2 - Mod Nord
  Drama, Historisk drama, S1:E2

  'Haabet' har kurs mod Norge, hvor Marie håber at finde et spor, der kan bringe hende tættere på sin far. Men både hr. Vinkel og styrmand Kneisvig tester Maries udholdenhed som ungmand på skibet. Agnete kæmper for at vinde Karl og Sofies kærlighed.

 • Episode 3 - Landlov
  Drama, Historisk drama, S1:E3

  'Haabet' kommer i voldsomt stormvejr, og det går næsten galt for lille Karl. Skipper Andersen finder brevet frem fra børnehjemmets forstanderinde og afslører sandheden for sin hustru.

 • Episode 4 - Hjem
  Drama, Historisk drama, S1:E4

  Maries sande identitet kommer frem i lyset, og skipper Andersen og Agnete står over for en stor beslutning. Skal de beholde Karl og Sofie? Efter ankomsten til Aalborg bliver Marie ansat som køkkenpige. Men hun længes ud i den store verden.

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer