De 11 bakerne må nå vise hva de er gode for når det gjelder kjeks og småkaker. Signaturutfordringen er å lage 24 biscotti. Denne italienske spesialiteten skal ha mye smak!
For de ni gjenværende bakerne er tiden nå inne for å ta seg av den søte avslutningen på ethvert måltid - desserten. Signaturutfordringen byr på en klassikeren crème brûlée.
De gjenværende bakerne må bake uten sukker, gluten eller melkeprodukter, men heldigvis ikke i én og samme utfordring. I signaturutfordringen må de presentere et utvalg sukkerfrie kaker.
Bakverk står for tur, og deltakerne lager frangipane-terter i signaturutfordringen. Frukt hører selvsagt med, men én baker satser på at en pina colada-smak vil gjøre dommerne fornøyde.
For første gang i serien er en hel episode viet en historisk epoke - den viktorianske. Det var på denne tiden at moderne bakekunst oppstod, og deltakerne får tidstypiske utfordringer.
De fem gjenværende bakerne må jobbe seg gjennom barndommens favoritter og delikate franske finurligheter, før de skal ende opp med et mesterstykke av en kjempebakkelskake.
Det spisser seg til i konkurransen da deltakerne må hanskes med en av de vanskeligste ingrediensene som finnes: sjokolade.
Talentfulle bakeentusiaster fra hele landet var samlet for å konkurrere mot hverandre i sesong 6. I dette programmet får vi se høydepunktene fra sesongen.