Hellstrøm lager hamburger med perfekte burgerbrød, aioli og en utsøkt tomatketchup. Gjest er hans tidligere kollega fra Bagatelle, kjøkkensjef Bjørn Svensson.
Eyvind Hellstrøm tilbereder potet- og purreløksuppe til sin første kjærlighet, Renate Lange.
I matchende denimskjorter lager Eyvind og broren Jan barndommens iskrem. I tillegg til vanilje-, krokan- og jordbæris, disker de også opp med arme riddere.
Hellstrøm lager Norges nasjonalrett nummer 1: fårikål. I tillegg servere han verdens saftigste sjokoladekake når kokkekollega Lise Finckenhagen kommer på besøk.
Eyvind Hellstrøm lager sin variant av den klassiske mulligatawny-suppa, for nordmenn kjent som en av rettene som serveres i "Grevinnen og hovmesteren" på lille julaften. Live Nelvik er hans heldige gjest.
Eyvind Hellstrøm lager klassisk bacalao og epleterte til TV-crewet sitt.
Eyvind Hellstrøm byr på spaghetti bolognaise, da han får besøk av sin tidligere ste-svigersønn Vidar Femdal.
Hellstrøm får hjelp av Irja Nyheim fra Barnas restaurant når han skal lage sin versjon av taco.
Denne gangen lager Eyvind Hellstrøm lammekebab og får besøk av Hadia Tajik.
Denne gangen disker Hellstrøm opp med nakkekoteletter og gnocci til sitt heldige TV- crew.
Hellstrøm tilbereder fish & chips når han får besøk av fadderbarnet sitt, Elise Frigstad. De har også laget kokebok sammen.
Eyvind Hellstrøm tilbereder og serverer rype til sin venn Thomas Giertsen.
Denne uken lager Eyvind Hellstrøm julemat. TV-crewet hans får servert and.
Eyvind og bror Jan Hellstrøm tilbereder juleribbe stekt på rull.
Hellstrøm lager kveite med hummersaus, og sjokolademousse til dessert, mens Tim Wendelboe brygger en perfekt kaffe.
Eyvind Hellstrøm lager sin beste reinsdyrgryte. Dette julemåltidet får hans venninne Solveig Kloppen nyte godt av.
Komiker Rune Andersen prøver å ta Eyvind Hellstrøms plass når mesterkokken skal lage bouillabaise, den franske fiskesuppen.
Hellstrøm lager fisk cocotte, fisk i form, til sin tidligere stedatter Cathrine Magnus.
Hellstrøms heldige TV-crew får smake da mesterkokken lager grønnsakslasagne.
Denne gangen lager Eyvind Hellstrøm lammekoteletter til Linnea Myhre.
Eyvind serverer kjøttboller med en italiensk-amerikansk inspirasjon da han får besøk av sin gode venn Simen Staalnakke.
Hellstrøm tilbereder kamskjell med sei til VG-redaktør Torry Pedersen.
Hellstrøm lager fransk løksuppe med en vri til TV-crewet sitt.
Eyvind Hellstrøm lager hjort med rødbetpuré til kokkekollega og sølvvinner i Bocouse dOr, Christopher Davidsen.
Eyvind Hellstrøm lager stekt piggvar med ratatouille når han får besøk av Anette Stai.
Hellstrøm tilbereder tre typer risotto da hans tidligere kollega og mesterkokk Terje Ness kommer innom.
Denne gangen lager Eyvind Hellstrøm laks med persillesaus til sin gode venn Frank Arne Næsheim.
Oksestek står på menyen da Hellstrøm får besøk av sin gode venn og forlover Knut Jacobsen.
Eyvind Hellstrøm varter opp med fiskegrateng da utdanningsminister Torbjørn Røe Isaksen kommer på besøk.
Hellstrøm tilbereder torsk med hvitløkspuré da vinimportør og tidligere Bagatelle-kollega Christopher Moestue kommer på besøk.
Denne gangen lager Eyvind Hellstrøm sin variant av betasuppe til sin venn Frode Aga.
Hellstrøm lager fiskekaker når han skal gjøre stas på sin kokkekollega og venn Kristin Jacobsen.
Hellstrøm disker opp med den svenske klassikeren wallenberger når han får besøk av sin amerikanske venninne Angela Taliaferro.
Eyvind Hellstrøm lager fisk med paprika i tagine til sitt heldig TV-crew.
Eyvind Hellstrøm varter opp gulrot- og ingefærsuppe med kamskjell når han får besøk av sin frisør og venninne Kirstin Arnesen.
Biff og spinatgrateng står på menyen når Eyvind får besøk av sin gode venn og BBQ-ekspert Dag Ødegaard.
Denne gangen lager Hellstrøm aspargessuppe til TV-crewet sitt.
Eyvind Hellstrøm disker opp med chicken tikka masala når vinekspert og tidligere kollega Merete Bø kommer på besøk.
Hellstrøm lager chilli con carne til sin tidligere kollega Magnus Castracane.
Eyvind Hellstrøm disker opp med et kyllingsmåltid til sin venn Jørn Hoel.