Underholdning

Helt Harald

Norge

Hele livet har Harald Rønneberg gjort ting han ikke kan. Nå skal han bli ordentlig godt kjent med et knippe inspirerende nordmenn, og sammen skal de gjennomføre åtte utfordringer Harald har drømt om lenge.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1 - Kygo
  Underholdning, S1:E1

  Kygo og Harald skal prøve seg på en utfordring Harald har drømt om lenge, nemlig å stå på vannski bak Danskebåten. De lader opp med et besøk i Kygos nye hjem i Bergen, hvor det både blir musikalske innslag og sportslige utfordringer.

  TV2 Play
 • Episode 2 - Prinsesse Märtha Louise
  Underholdning, S1:E2

  Prinsesse Märtha Louise har lagt et svært tøft år bak seg, og Harald vil høre hvordan hun har kommet seg gjennom den vanskelige tiden. Han har også snekret sammen en utfordring en prinsesse verdig.

  TV2 Play
 • Episode 3 - Aksel Lund Svindal
  Underholdning, S1:E3

  Harald har alltid drømt å spille actionhelt i en Hollywood-film, og tar Aksel med på et halsbrekkende stunt som involverer hopp fra helikopter og en klatretur opp Hardangerbrua.

  TV2 Play
 • Episode 4 - Solveig Kloppen
  Underholdning, S1:E4

  Solveig har bare hatt førerkort i fire år, men blir allikevel med på Haralds utfordring - et heftig hopp med rallybil. Oppladningen skjer på hytta til Solveig, og Harald har flere overraskelser på lur.

  TV2 Play
 • Episode 5 - Marcus og Martinus
  Underholdning, S1:E5

  Harald besøker hele Norges pop-tvillinger hjemme i Trofors, før de setter kursen mot Numedalslågen og en spektakulær raftingtur i trebåt.

  TV2 Play
 • Episode 6 - Else Kåss Furuseth
  Underholdning, S1:E6

  Harald begynner å tvile på om han har tatt litt for hardt i når han og Else Kåss Furuseth skal prøve å balansere på en bjelke himmelhøyt over bakken.

  TV2 Play
 • Episode 7 - Julie Bergan
  Underholdning, S1:E7

  Harald har alltid drømt om å mestre havet, og vil nå prøve å seile fra Julie Bergans hjemby, Skien, til Haralds hjemby, Halden. Problemet er bare at ingen av dem har seilt før.

  TV2 Play
 • Episode 8 - Jan Thomas
  Underholdning, S1:E8

  Følelser settes i sving når Jan Thomas og Harald reiser til Austevoll og går i fotsporene til seks år gamle Jan. Og Harald frykter at han har tatt seg vann over hodet når gutta skal prøve å trekke et jetfly på 40 tonn.

  TV2 Play
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer