Hjertebarna

Helse, Reality • Norge

I Norge i dag lever 9000 barn under 18 år med medfødt hjertefeil. Til Oslo universitetssykehus Rikshospitalet kommer foreldre med barn som ikke overlever uten operasjon. I denne serien følger vi noen av de hjertesyke barnene og deres familier.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
 • Episode 1
  Helse, Reality, S1:E1

  I Benjamins familie har storesøster, mor og mormor medfødt hjertefeil som de har blitt operert for tidligere. Benjamin har den samme hjertefeilen. Han blir fort sliten, og kan ikke gå i barnehagen med de andre barna, for han må holde seg i ro.

 • Episode 2
  Helse, Reality, S1:E2

  Maja er operert og alt har gått bra, men hun må tilbringe litt tid på sykhuset før hun kan dra hjem. Benjamin skal opereres og foreldrene og mormor er med på sykehuset. De får noen tøffe timer mens de venter på å høre fra legene som opererer.

 • Episode 3
  Helse, Reality, S1:E3

  En dag oppdagerTrym (12) at det er noe feil med hjerte. Hans store drøm er å starte på et fotballag. Skal drømmen bli virkelig, må han igjennom en krevende hjerteoperasjon. Marte og Anstein hadde et ønske om å få barn lenge. Når endelig lille Anja kom til verden, ble hun født med hypoplastisk ven...

 • Episode 4
  Helse, Reality, S1:E4

  Nå er det lille Anja som skal gjennom en livsavgjørende hjerteoperasjon. Marte og Anstein ønsket seg barn lenge. Da lille Anja endelig kom til verden, ble hun født med hypoplastisk venstre hjertesyndrom som innebærer at bare halve hjerte fungerer.

 • Episode 5
  Helse, Reality, S1:E5

  I Norge i dag lever 9000 barn under 18 år med medfødt hjertefeil. Til Oslo universitetssykehus Rikshospitalet kommer foreldre med barn som ikke overlever uten operasjon. Vi skal følge noen av disse hjertesyke barnene og deres familier gjennom krevende operasjonsdager og i hverdagen hjemme.

 • Episode 6
  Helse, Reality, S1:E6

  Eline og Karoline er eneggede tvillinger og ble akutt dårlige da de var 11 år gamle. Eline har fått et nytt hjerte, mens Karoline har fått hjertemedisin for å stabilisere hjertet. Vi følger tvillingene på sykehuset, og tilbake til hverdagen i Rørvik.