Hotelleventyret

Hotelleventyret

Reality, Norge

Petter Stordalen skal åpne Norges største hotell, Clarion Hotel The Hub, midt i Oslo. Mens byggearbeidet pågår har det håndplukkede teamet utfordringer med å rekke å få hotellet klart til åpning. Stordalen trenger 250 nye medarbeidere til hotellet.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
 • Episode 1
  Reality

  Det håndplukkede teamet som skal få gigantprosjektet opp å stå store utfordringer med å rekke å få hotellet klart til åpning. Stordalen trenger 250 nye medarbeidere til hotellet, og for å finne de beste folkene tar han i bruk utradisjonelle metoder.

 • Episode 2
  Reality

  Shiva jobbet som kvinneaktivist i Afghanistan, og måtte flykte etter at livet ble for farlig for henne og de tre barna. Nå har hun har fått sin aller første jobb i Norge, på Clarion Hotell The Hub, og får mulighet til å møte Petter Stordalen.

 • Episode 3
  Reality

  Midt i innspurten for å få hotellet klart til åpningen, går årets happening av stabelen for de ansatte i Nordic Choice Hotels. I Globen Arena i Stockholm holder Petter Stordalen et gigantisk event for å hylle de ansatte.

 • Episode 4
  Reality

  Det er kort tid igjen til åpningen av Clarion hotel the Hub, etter to års ombygging. Den første store konferansekunden, Reklamebransjens prisutdeling Gullblyanten, skal gå av stabelen på åpningsdagen.